![]() |
Másik story:
Azt mért nem mondja el senki, hogy a wifi használathoz van 1 rohadt gomb a laptopon? amit be kell nyomni??? Ezért nem ment nekem honapokig... Mondom tuti szar a progim.. vagy a driverem v egyéb beállítás.. :D:D:D |
Quote:
Hogy ne zabálja feleslegesen a villanyt. Logikus :) |
Quote:
a bluetoothot se tudom hol kell bekapcsolni? :D vagy hogy egyáltalán van-e, aszen raktak bele... :D |
Quote:
|
Quote:
ciki, pedig nem vok egy analfabéta, de amit sose használtam annak sajna nem vágom a működését, csak feltételezéseimből indulhatok ki.... pl, ha elvileg bekapcsolom a kamerát, van hangjelzés, felkéne jönni vmi proginak amibe láthatom magam, nemde? Vagy egy MSN-en keresztül teszteljem le h műxik-e? Erre még lusta voltam... szal kérdés h is müxik a laptopba beépített webcam? |
Quote:
Quote:
Keresd meg a programok között. |
Quote:
|
Ha a wifimmel vmi lakótelepen vmi szomszéd hálózatán netezek az törvénytelen?
Ti hogy tudjátok? |
Quote:
|
Az a baj, hogy erre nemigen van egységes szabályozás.
Az egyik nézet szerint a fenti igaz, a másik nézet szerint ha nincs semmi titkosítással védve, akkor azt kell feltételezni, hogy azt nyilvánosnak szánja, függetlenül attól, hogy van-e forgalmi korlátja, vagy nincs. E szerint a nézet szerint korlátlan netnél, a legegyszerűbb titkosítás mellett is már lopás, ha használod a beleegyezése nélkül. |
All times are GMT +1. The time now is 23:37. |