![]() |
szóval 50k üres hely kitámad csata lezajlott és 2 kör múlva jön hazaa sereg
de kísérik x sereggel lakiteki ki és automatikusan hazasem jönnek az el nem férő katonák kv, 1 kör múlva jön haza a sereg de annyivel kevesebben amennyivel kevesebb fér el a lakiteki hiánya miatt, és van egy köröm hogy visszategyem a lakitekit és vegyek bele íjjat annyit amennyi a lakiteki bónusz, kv pattan x sereg jól mondom? |
Quote:
mármint felkell frissítenem az emlékeimet hogy benézek a súgóba még mielőtt jönne a válasz hogy ne nézzek be hanem olvassak is bele, bele olvasok;) |
Quote:
Ha van kint 3000 lovasod, nincs több helyed, és veszel 3000 íjászt, akkor első adandó alkalommal lelép a 3000 íjászod. Nem várnak meg semmit, és főleg nem a lovasok lépnek le. Először mindig az otthoni sereg megy el. |
Heuréka megszületett.:D
Már ugy értem nem Heuréka született meg,az meg vót születve. |
Quote:
|
köszönöm a türelmet, de a kv miatt nem nagyon értettem mert azt hittem hogy ti akkor engedtek mikor hazaér a sereg ezért voltam gondban
|
A legegyszerűbben:
Van a 2000barakkod, ork vagy. 2000x52=104.000 (lakáshelyzeti tekercsekkel) Kitámadsz, sereg beérkezése előtt látod a távolban, hogy támadnak több kis sereggel, berakod a raktárba a lakáshelyzetiket, és máris 2000x40=80.000 helyed lesz. Az a 34k-s sereged elmegy. Visszarakod a tekercseket, lesz újra 2000x52 helyed. A plusz helyekre, amik így felszabadultak, vehetsz 34k íjászt. :) |
Quote:
höhö:) vityubá ezt a matekot még gyakorold a záróvizsgák előtt:D |
mellesleg ezért haragszom e fedezgetős bunkermatyikra!!:mad:
idővel egy olyan embernek lesz kék száma aki alapvető dolgokkal nincs tisztába:( |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 11:10. |