![]() |
Quote:
és igen ártatlan vok mert ok nélkül sose bántok senkit és sztem ez a lényeg:D |
Quote:
|
Quote:
Haszonszerzésre irányul, hogy lopod a nyersét?:) Ellenben ha lelopod, s mindig túlcsordítod a rakid, mert annyira nem kell a nyers, s csak passzióból lopod napokig.... na jó, csak viccelek, de reálisan ezért hogy járna anarch:) Meg ha támad, vagy akár lopkod, s revansot veszel, perszehogy az nem szabályszegés. A legtöbben úgyis hamarabb szabiznak, mint hogy elvesszen az orijuk, ellenben az újra sem azért van a játékban, hogy minden nyoszolyólány sírására anarch legyen. Ha nem az értelmetlenségig megy a mészár, amikor már nem is mocorog szegény, akkor biztos vagyok benne, hogy ezért semmi retorzió nincsen. Fölösleges kegyetlenség... amikor ír, hogy öcsém jobb vagy, hagyjuk, s még utánna is kap 10 mészárt. Ez szerintem is unfair.. ilyen esetre tökéletesen egyetértek a szabállyal. Bocsi, hogy belekontárkodom, de sztem nincs nagy ördöngősség ebben, csak mindenki kicsit túldimenzionálja az egészet. |
Quote:
|
Quote:
Ezt kérdésnek szántad, hogy ha valakit addig piszkálsz, amíg nem töröl, akkor az abba a kategóriába tartozik-e, hogy "törlésig ütés"? Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Lehetne pl "a masik jatekat teljesen tokretevo allapotig utes" csak ez tul hosszu, gondolom :) |
Quote:
|
Mondjuk van egy olyan opció is, hogy 50x kifosztasz valakit.
Az haszonszerzés, de a katmorálját úgy hazavágod, hogy a többi ori lefejeli (jelen esetben a csopi aljára) mint vak delfin a tartályhajót. Jelentem egyáltalán nem kell JKSZ. az 50% katmorálosokat mindenki szereti. Mielőtt valaki azt mondan;, hogy onnan talpra lehet álni és az nem törlésig verés mondanám, hogy mindenhonnan talpra lehet álni. Játékostól függ. |
Hali!
Szóval bajom van:( Elég régóta játszom, de ilyen szabállyal még nem találkoztam. Tudom, az én bajom:) Hogy ez így ki lett emelve (tudom, nem új szabályról van szó :) ), rengeteg dolgod lesz a bejelentésekkel. Ember kezébe kerül a döntés, ezért soha nem lesz objektív, mivel nagyon vékony határ válassza el a "törlésig való ütés" és a megtorlás/visszavágást. Én is mint ember mérlegelem, hogy a kapott üzenetet elküldöm, vagy egyénileg veszek elégtételt. Ha az utóbbit választom és mondjuk tolikkal és varikkal leszedem az épületeinek 15-20%-át akkor megyek az anarchba? Szerintem sokkal konkrétabban kellene fogalmazni. |
All times are GMT +1. The time now is 05:24. |