![]() |
Quote:
Minek bonyolítanád? Csak hogy kevésbé legyen elfogadható egy neked nem tetsző újítás? Gratulálok. |
Quote:
|
arról van szó, hogy mivel úgyis tudom, hogy xynál 24 oras a távol és felkeltik éjjel ha támadok és xy is tudja ezt rólam. akkor mi a fenének szívatjuk egymást éjjel? megbeszéljük, hogy 8-24 között van az egész cucc és mindenkinek jobb. ezt én is támogatnám.
ui: láthatod mikor írok :) |
én ezt sem támogatom, messziről jött ember azt mond, amit akar, most ha én azt mondom, hogy a p, q, r, s, klánnak 24es távolja van azt elhiszi vki?
nem. ebből kifolyólag minek ilyen... nem értem. könyörgöm, eddig is annyi mankó van már, hogy az sok, most már 100lábúgyár lesz a hód, hogy mindig mindenkinek jó legyen? Akkor Arwyl, vagy Remy korábbi ötletét támogatom :P |
Quote:
|
arra ha kétséged van efelől akkor nem fogadod el a ezt a fajta mnt-t ennyi. ezt nyílván olyanok kötik akik tuti biztosak a másikban.
|
Quote:
ha lent van egy ori mindenkivel mntt köthet, vagy 24 órázik, ha biztonságot akar. Ha fent van, s kevés a szomszéd, akkor vagy van mntje a szomszéddal, vagy nincs. akkor most ez a verzió mire jó? |
Quote:
Fent viszont ahol kevés ország van aki egymást támadhatja, megállapodhatnak a felek, hogy akkor éjjel nyugi legyen, és egyik se támadhatja a másikat. Ráadásul a megállapodást nem lehet megszegni úgy, hogy a másik fél ne értesüljön róla. |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Én pld biztos vagyok benne, hogy van 1 ori akinek a gazdija azért nem tud békésen aludni amiért én sem. Mert közel vagyunk egymáshoz. Ha tudnám hogy tutira nem jön akkor egészséges maradnék 5 év múlva is. |
All times are GMT +1. The time now is 22:56. |