Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   18 körről támadnak, és nem tudom kivédeni; ilyenkor mit tehetnék? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1339)

karesz6 01-24-2007 13:34

Quote:

Originally Posted by laci (Post 68975)
Ha jobban megnézed, leírtam, hogy azóta megint lejöttek hozzám. Ma hajnalban távozott a jóember :( Írtam nekik levelet, várom a folytatást.

Pontosabban egyszer már válaszoltak, amikor megkérdeztem, hogy mi értelme van ennek, amikor ennyi veszteséggel simán többet fedeznének fel, mint amennyit visznek. Azt a választ kaptam, hogy nincs elég gabonájuk, és azért küldözgetik a lovasokat... Ma reggel meg szépen megkértem őket, hogy szálljanak le rólam, és ha tényleg csak a gabonadolog van a háttérben, akkor tegyék ki a lovasokat a piacra, akkor sem fogyasztanak. És ha ilyen biztonságban vannak, hogy 20 körökre támadnak, akkor ezt minden további nélkül megtehetnék.

Sorry tényleg.:D Nem láttam a beírást.

Sztem tuti nem a gabona lehet a dologban mert ugyebár induláskor a katonák elviszik a jussukat a kajából is.:D

laci 01-24-2007 13:35

Quote:

Originally Posted by karesz6 (Post 69009)
Sorry tényleg.:D Nem láttam a beírást.

Sztem tuti nem a gabona lehet a dologban mert ugyebár induláskor a katonák elviszik a jussukat a kajából is.:D

Persze, de sokkal kevesebbet visznak mint amennyit 40 kör alatt otthon fogyasztanának.

És semmi gond :)

Valezius 01-24-2007 13:37

Quote:

Originally Posted by laci (Post 68981)
Attól még kitehetik... legfennebb 20 kör múlva visszajönnek, eladatlanul. Amúgy nem teljesen üres, némi mozgás van.

Szerintem nem jönne vissza, épp azért nem lehet kitenni.

Egyébként ha a kaja miatt csinálják, akkor miért nem fosztásra jönnek, akkor neked se lenne (szinte) semmi bajod, nekik meg úgyis mindegy.

laci 01-24-2007 13:39

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 69012)
Szerintem nem jönne vissza, épp azért nem lehet kitenni.

Egyébként ha a kaja miatt csinálják, akkor miért nem fosztásra jönnek, akkor neked se lenne (szinte) semmi bajod, nekik meg úgyis mindegy.

Ezt én is megkérdeztem tőlük, de azóta még válaszra sem méltattak.

Amúgy rólad jut szembe: 3 kemény, marcona katonámat elindítottam, hozzanak már' mekem 14 körről betegséget, azzal majd meglepem őket, ha megint jönnek :D

Valezius 01-24-2007 13:43

Quote:

Originally Posted by laci (Post 69015)
Ezt én is megkérdeztem tőlük, de azóta még válaszra sem méltattak.

Amúgy rólad jut szembe: 3 kemény, marcona katonámat elindítottam, hozzanak már' mekem 14 körről betegséget, azzal majd meglepem őket, ha megint jönnek :D

Van egy másik ötletem is, te is kezd el 18körre lefelé küldeni a sereged. :D :D :D
Hát 14körre, kicsit durva, mert ha nem jönnek többet, akkor te szívsz, Én 5körre gondoltam max :)

karesz6 01-24-2007 13:44

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 69021)
Van egy másik ötletem is, te is kezd el 18körre lefelé küldeni a sereged. :D :D :D
Hát 14körre, kicsit durva, mert ha nem jönnek többet, akkor te szívsz, Én 5körre gondoltam max :)

Lehet nincs a közelben hulla. Ha jól emlékszem az elején volt szó róla hogy kis csopi.

laci 01-24-2007 13:46

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 69021)

Én meg kettőre, de mit tehetek, amikor a legközelebbi zombi 14 körre van? :o
De nem fogok szívni, van helyem kórházaknak, és tudok lopni is embereket. A pech az lesz, ha visszajönnek, és hamarább érnek be, mint az én kis betegséghordozóim :D

Valezius 01-24-2007 13:47

Quote:

Originally Posted by karesz6 (Post 69022)
Lehet nincs a közelben hulla. Ha jól emlékszem az elején volt szó róla hogy kis csopi.

Én is erre a következtetésre jutottam ;)
de ha 17kör múlva jönnek (mert későn veszem észre :D ), akkor én nem biztos, hogy elindulnék14körre, 29kör, míg odaér a betegség. Hát nem tudom...
De azért kösz, hogy megfogadod az ötletem :cool:

laci 01-24-2007 13:53

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 69026)
Én is erre a következtetésre jutottam ;)
de ha 17kör múlva jönnek (mert későn veszem észre :D ), akkor én nem biztos, hogy elindulnék14körre, 29kör, míg odaér a betegség. Hát nem tudom...
De azért kösz, hogy megfogadod az ötletem :cool:

Neeem, még simán úton van hazafelé, és ha azonnal fordul is, még rá kell számolnia 20-21 kört, ahányra jelenleg vannak tőlem.

Valezius 01-24-2007 13:59

Quote:

Originally Posted by laci (Post 69033)
Neeem, még simán úton van hazafelé, és ha azonnal fordul is, még rá kell számolnia 20-21 kört, ahányra jelenleg vannak tőlem.

Jó csak ugye, lehet, hogy többet nem is akar jönni, vagy a szövije azelőtt elindul, hogy ő hazaérne. Szóval így nem olyan hatékony a módszer.

All times are GMT +1. The time now is 16:25.