![]() |
Quote:
egyébként a bónusz sem jó semmire. max annyira, hogy ha nem vagy vip, ellátogatsz a civ3000 oldalára... |
MEteo egy tanács: jegeld a topicot, játsz addig amíg eléred hogy egy milliárd kp lesz az oridba, és utána gyere vissza és átgondolván az egészet véleményezd ötleted újra;)
|
Quote:
Egyébkéként a 10%-a már megvan... |
Nem tudom mi az oka de a hódító gazdasága úgy működik jól hogy viszonylag minimális arany kerül be a játékba. Így momst a játék (szerintem) egyensúlyban van. Most gondold el mi történne ezzel az egyensúlyba ha minden ori (nem termeléssel mert az nem hoz be egy kanyi aranyat se) csak úgy napi 4 milkát termelne adóból. Egy nagy csopiba (1000 fő) az napi 4 mrd. Amíg sztem 10-20 milkánál több nem nagyon kerül be a játékba naponta. Felborulna az egész.
|
Quote:
A több pénz tönkretenné a piacot, mert az árak csak 50K-ig tudna alkalmazkodni, |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
Án is rettentő kiváncsi lennék rá mennyi arany van egy csopiba de sztem egy nagyobb csopiban 50 milkánál nem sokkal több jut fejenként. Meg arra is kiváncsi lennék mi történne ha az arany felét hirtelen kivinnék a csopiból. De erre már van topic. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 16:09. |