![]() |
Quote:
Nem tudom ez előrelépés lenne e. |
Quote:
És egyéként a 40-50 kööre kimenetelt nem te írtad, bocsi ha azt hitted neked címzem, tényleg rosszul fogalmaztam meg. Szóval a lényeg az, hogy jksz nélkül csak Ati tudja leszedni őket onnan:P |
Quote:
|
Quote:
Vagy a felfeldezés mintájára a nép elégedtlensége miatti gyújtogatás öltsön egészen durva méreteket. Persze lejönnek, aztán visszamennek miután elfogytak a topkörök, de ahhoz már aktív hálózatot kell fenntartani orikból, azaz van kin felüsse magát az ellenük nyomuló szövi. |
mindenkinek szeva
olvasgatva a topikot egyre kevésbé világos... most az a bajotok hogy vannak akik magas hekin termelnek biztonságban, vagy az hogy azok nem ti vagytok? mert teszem azt ha össze is jönne valakiknek hogy bármelyik 5-s szinten leszedje a topp orikat, akkor azonnal mint aki jól végezte dolgát lezérózná az oriját vagy fellépne? mert ugye itt pálcát tör hogy nem etikus fennt lenni... vagy ő venné át a helyét?:) és ha már átveszi nem szervezné ugyanúgy a feltételezett határt? nem uralná ugyanúgy a piacot?:) nem akarok senkit megítélni, de mintha savanyú lenne az a bizonyos szőlő... |
Quote:
|
Quote:
Nekem volt termelő orim fenn, igaz, nem top 1-es, de azért elég szép helyezéssel. Egyszerűen töröltem mikor meghívtak egy induló szövibe játszani... És nem adtam le a földemet, és nem akartam bebetonozni magam. Vagyona nem nagyon volt, lévén a termelés arra ment el, hogy fentebb fedezzem magam, szal még leutalni se tudtam rengeteg milliárdokat... |
1k kör után pedig elkezd tetszeni hogy napi 800 milla felett termelsz, és arra gondolsz de jó, meg tudod pénzelni a szöviseidet is, feljebb majd, vagy akár most valamelyik ismerősöd abban a csopiban, miért is ne tennéd, egy hét alatt a legkényelmesebben is telrakod az oridat pénzzel...
aztán az a gondolat jön hogy pénzt vitetsz fel magadnak, és 1k kör után, mikor már transzportáltál pénzt magadnak, adtál minden ismerősödnek, és még neked is van pár mrd, fellépsz?:) ha te mondod...:) én esendőbb vagyok lehet maradnék egészen addig míg az ori útban nem lesz... |
Quote:
Aki 1k körre felmegy még ha nem is elszedni a többieket, engem az sem zavar, de aki már évek óta ül a toppon az igen. |
synk, sokan feladják, sőt, mindenki feladja 100k értéken mert akkor már érzi mekkora macera is felmenni 5k heki fölé.
ahol szakadék van a topp orik után oda határőr is felesleges emiatt. de azok az orik fennt nem oda regeltek, igenis felmásztak. így vagy úgy de megtették. ők vagy akitől a földet kapták..., lényegtelen, megdolgoztak érte hogy ott lehessenek. és nem csak rossz oldala van az ottlétüknek. veszik a csopban a katonát minden mennyiségben, maximális áron, persze, nem lehet seregcserélni, de 5-s szinten mindenki termel inkább, és katonaképzésből elég jól lehet termelni, és ahhoz még 199 hekire sem kell bekönyvtárazni magad ahol megnyomorít az unalom. |
All times are GMT +1. The time now is 03:43. |