Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Maximum föld (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1297)

Arrakis 01-18-2007 19:34

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 66854)
De lassítaná, és már az is eredmény.
Nem mellékesen vannak olyan csoportok is, ahol a topnak esze ágában sincs fellépni, még földleadással se. Nekik ez kifejezett kellemetlen lenne...

Synk, erre írtam, hogy az ütem csökkenne, a számuk meg nőne.
Nem tudom ez előrelépés lenne e.

Viz 01-18-2007 19:35

Quote:

Originally Posted by Arrakis (Post 66862)
"Mégis, ha van egy ori 300k értéken, és a következő modnjuk 100kn, tegyük fel h azt leverték, és a szövi top 2-5, na és akkor mi lesz?"

Nekem ez a mondat úgy tűnt, hogy nem tudod, ezek szerint átvágtál:p

40 - 50 körre kiküldöt seregekről nem volt eddig szó.
Egyébként a 9 körnél hosszabb támadásban ráció sem igen van, de ezt jól átmazsoláztad:)

De én tudom, pontosan semmi lesz:)
És egyéként a 40-50 kööre kimenetelt nem te írtad, bocsi ha azt hitted neked címzem, tényleg rosszul fogalmaztam meg.

Szóval a lényeg az, hogy jksz nélkül csak Ati tudja leszedni őket onnan:P

porika 01-18-2007 19:54

Quote:

Originally Posted by Arrakis (Post 66864)
Synk, erre írtam, hogy az ütem csökkenne, a számuk meg nőne.
Nem tudom ez előrelépés lenne e.

akkor mi a véleményed at 5000 topkörös leállásról? Mondjuk akkor is lenne cc 4000 kör termelni.

Synkel 01-18-2007 20:10

Quote:

Originally Posted by porika (Post 66876)
akkor mi a véleményed at 5000 topkörös leállásról? Mondjuk akkor is lenne cc 4000 kör termelni.

Nekem ez is tetszik.
Vagy a felfeldezés mintájára a nép elégedtlensége miatti gyújtogatás öltsön egészen durva méreteket. Persze lejönnek, aztán visszamennek miután elfogytak a topkörök, de ahhoz már aktív hálózatot kell fenntartani orikból, azaz van kin felüsse magát az ellenük nyomuló szövi.

skiti 01-18-2007 20:14

mindenkinek szeva
olvasgatva a topikot egyre kevésbé világos...
most az a bajotok hogy vannak akik magas hekin termelnek biztonságban, vagy az hogy azok nem ti vagytok?
mert teszem azt ha össze is jönne valakiknek hogy bármelyik 5-s szinten leszedje a topp orikat, akkor azonnal mint aki jól végezte dolgát lezérózná az oriját vagy fellépne?
mert ugye itt pálcát tör hogy nem etikus fennt lenni...
vagy ő venné át a helyét?:)
és ha már átveszi nem szervezné ugyanúgy a feltételezett határt?
nem uralná ugyanúgy a piacot?:)
nem akarok senkit megítélni, de mintha savanyú lenne az a bizonyos szőlő...

Viz 01-18-2007 20:17

Quote:

Originally Posted by skiti (Post 66890)
mindenkinek szeva
most az a bajotok hogy vannak akik magas hekin termelnek biztonságban, vagy az hogy azok nem ti vagytok?
mert teszem azt ha össze is jönne valakiknek hogy bármelyik 5-s szinten leszedje a topp orikat, akkor azonnal mint aki jól végezte dolgát lezérózná az oriját vagy fellépne?

Én ha leszedném az orit, ott termelnék vagy 1k körig és lépnék, ha már felmentem akkor legalább kapjam vissza a munkát.

Synkel 01-18-2007 20:26

Quote:

Originally Posted by skiti (Post 66890)
mindenkinek szeva

Nekem volt termelő orim fenn, igaz, nem top 1-es, de azért elég szép helyezéssel. Egyszerűen töröltem mikor meghívtak egy induló szövibe játszani... És nem adtam le a földemet, és nem akartam bebetonozni magam. Vagyona nem nagyon volt, lévén a termelés arra ment el, hogy fentebb fedezzem magam, szal még leutalni se tudtam rengeteg milliárdokat...

skiti 01-18-2007 20:26

1k kör után pedig elkezd tetszeni hogy napi 800 milla felett termelsz, és arra gondolsz de jó, meg tudod pénzelni a szöviseidet is, feljebb majd, vagy akár most valamelyik ismerősöd abban a csopiban, miért is ne tennéd, egy hét alatt a legkényelmesebben is telrakod az oridat pénzzel...
aztán az a gondolat jön hogy pénzt vitetsz fel magadnak, és 1k kör után, mikor már transzportáltál pénzt magadnak, adtál minden ismerősödnek, és még neked is van pár mrd, fellépsz?:)
ha te mondod...:)
én esendőbb vagyok lehet maradnék egészen addig míg az ori útban nem lesz...

Viz 01-18-2007 20:29

Quote:

Originally Posted by skiti (Post 66897)
1k kör után pedig elkezd tetszeni hogy napi 800 milla felett termelsz, és arra gondolsz de jó, meg tudod pénzelni a szöviseidet is, feljebb majd, vagy akár most valamelyik ismerősöd abban a csopiban, miért is ne tennéd, egy hét alatt a legkényelmesebben is telrakod az oridat pénzzel...
aztán az a gondolat jön hogy pénzt vitetsz fel magadnak, és 1k kör után, mikor már transzportáltál pénzt magadnak, adtál minden ismerősödnek, és még neked is van pár mrd, fellépsz?:)
ha te mondod...:)
én esendőbb vagyok lehet maradnék egészen addig míg az ori útban nem lesz...

Én meg nem mert pont azért mentem h leszedjem aki ilyen.
Aki 1k körre felmegy még ha nem is elszedni a többieket, engem az sem zavar, de aki már évek óta ül a toppon az igen.

skiti 01-18-2007 20:34

synk, sokan feladják, sőt, mindenki feladja 100k értéken mert akkor már érzi mekkora macera is felmenni 5k heki fölé.
ahol szakadék van a topp orik után oda határőr is felesleges emiatt.
de azok az orik fennt nem oda regeltek, igenis felmásztak.
így vagy úgy de megtették.
ők vagy akitől a földet kapták..., lényegtelen, megdolgoztak érte hogy ott lehessenek.
és nem csak rossz oldala van az ottlétüknek.
veszik a csopban a katonát minden mennyiségben, maximális áron, persze, nem lehet seregcserélni, de 5-s szinten mindenki termel inkább, és katonaképzésből elég jól lehet termelni, és ahhoz még 199 hekire sem kell bekönyvtárazni magad ahol megnyomorít az unalom.

All times are GMT +1. The time now is 03:43.