![]() |
Még mindig vihar
Továbbra sem értem hogy nőhet valakinek a lakossága vihar alatt, úgy hogy tolvaja egy darab sincs, fokozni nem fokozott le. :confused: :confused: :confused:
Csak mert a súgóban ez van: "Ha ellenfeledre vihart bocsátasz, minden körben, amíg a varázslat tart, embereinek 0,5%-a elhagyja az országot a szörnyű időjárás miatt, és új emberek sem költöznek be. Ellensúlyozni a napsütés varázslattal lehet. " Tehát ugye még az sem lehet, hogy a bevándorlás nagyobb volt... |
Quote:
|
Quote:
De a súgó azt írja, hogy nem lehet bevándorlás... |
Quote:
|
Quote:
|
A vihar
Kisbérnek:
Nem, nem hulla... Annyira nem vagyok kezdő. :D Quote:
De ebben az esetben nem kéne módosítani a súgót, hogy tényleg azt írja a varázslatról, amit csinál? |
Quote:
|
Quote:
Hát ezért ez így gáz. |
Quote:
Vagy kérdezzenek okosabbakat, én is azt tettem. És ameddig nem tudtam, hogy ez így van, addig nem is igazán zavart. |
Én most 25% barakkal 25% templom és 14%toronnyal vagyok és sztem simán lehet támadni vele és védekezésben is erös,sokmindenkit be tudok vele gömbözni és igy láthatod hogy kit mikor kell támadni minden az idözítés kérdése.3,3k elittel nyomom,de kell hozzá azis hogy a szövijeim szerencsére elites felállásban vannak .mert jól jön a help 1-2 orinál.
|
All times are GMT +1. The time now is 21:35. |