Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   World of Warcraft (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1254)

Deni 03-16-2008 02:07

hát a drágaságról annyit, hogy 8.999-ért vettem az alapjáték+kieg kombót (Battle Chest). Ebben egy hónap ingyen játék van. Bankkártyámról meg eddig úgy látom, hogy havi 3.340-et vonogatnak. Ha belegondolok, hogy mennyit játszok vele és milyen játékélményt nyújt, szerintem nem pénz érte.

laci 10-18-2008 07:22

No, arra gondoltunk egy páran hogy indítanánk egy közös csapatot valamelyik legális szerveren, lehetőleg a hordás oldalon. Nem kőkemény, mániákus stílusban, csak hobbiszinten, ahogy illik :)

Érdekel a dolog valakit?

Druida 10-18-2008 14:10

Quote:

Originally Posted by laci (Post 193944)
No, arra gondoltunk egy páran hogy indítanánk egy közös csapatot valamelyik legális szerveren, lehetőleg a hordás oldalon. Nem kőkemény, mániákus stílusban, csak hobbiszinten, ahogy illik :)

Érdekel a dolog valakit?

én csak illegális szerveren tudok játszani :(

laci 10-18-2008 14:55

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 193955)
én csak illegális szerveren tudok játszani :(

Tudom, és kár:( De hátha egyszer majd lesz annyi pénzed, és megveszed te is a játékot?

Deni 10-18-2008 18:02

kinek hogy jön be a halloween feeling? :)

Druida 10-18-2008 18:07

Quote:

Originally Posted by laci (Post 193959)
Tudom, és kár:( De hátha egyszer majd lesz annyi pénzed, és megveszed te is a játékot?

nem vagyok benne biztos :( mivel sajnos kell új mobilt vennem a mostani rossz, meg ilyesmi :( de ha lesz egyszer télleg felesleges pénz akkor megveszem :)

laci 10-18-2008 19:08

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 193967)
kinek hogy jön be a halloween feeling? :)

Hááát... én a valóságban sem szeretem, és itt sem, de csinálgatoma küldetéseket, unaloműzőnek nem rosszak :)

laci 10-18-2008 19:09

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 193968)
nem vagyok benne biztos :( mivel sajnos kell új mobilt vennem a mostani rossz, meg ilyesmi :( de ha lesz egyszer télleg felesleges pénz akkor megveszem :)

Jó lenne :)
És szerintem egyre olcsóbban lehet majd megvenni az alapjátékot meg a The Burning Crusade-ot, a havidíjat meg össze lehet szedni.

Druida 12-26-2008 21:40

Imááádom :D
Fun realmen nyomom a wnt NoFear szrveren és nagyon szeretem :D
Retributiun Paladinom van S4-es fejessel S3as kezessel minden S4 kieg megvan a többi pedig swp szerkó. 1804 aréna ratingunk van a társammal, most az s4es chestre gyűjtök arénapontot :D 380 demage per sec-em van ami retripalának nem rossz ^^ ja és egyetlen retripaladint kivéve mindegyiket verem még a full s4eseket is, szal mondhatjuk hogy a második legjobb retripala vagyok a szerón ^^
A szerver második legjobb guildjében vagyok amire szintén büszke vagyok, mert nekem ahhoz hogy bejussak el kellett vernem a guild master elemental-healer shamiját ami nem volt könnyű mert 2éve sámizik én meg csak 2hónapja palázok, de sikerült és bevettek :D

dreaman68 12-27-2008 17:35

valahogy nem tudom értékelni azoakt a pvp szervereket ahol .tele működik...

All times are GMT +1. The time now is 13:44.