![]() |
hát a drágaságról annyit, hogy 8.999-ért vettem az alapjáték+kieg kombót (Battle Chest). Ebben egy hónap ingyen játék van. Bankkártyámról meg eddig úgy látom, hogy havi 3.340-et vonogatnak. Ha belegondolok, hogy mennyit játszok vele és milyen játékélményt nyújt, szerintem nem pénz érte.
|
No, arra gondoltunk egy páran hogy indítanánk egy közös csapatot valamelyik legális szerveren, lehetőleg a hordás oldalon. Nem kőkemény, mániákus stílusban, csak hobbiszinten, ahogy illik :)
Érdekel a dolog valakit? |
Quote:
|
Quote:
|
kinek hogy jön be a halloween feeling? :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
És szerintem egyre olcsóbban lehet majd megvenni az alapjátékot meg a The Burning Crusade-ot, a havidíjat meg össze lehet szedni. |
Imááádom :D
Fun realmen nyomom a wnt NoFear szrveren és nagyon szeretem :D Retributiun Paladinom van S4-es fejessel S3as kezessel minden S4 kieg megvan a többi pedig swp szerkó. 1804 aréna ratingunk van a társammal, most az s4es chestre gyűjtök arénapontot :D 380 demage per sec-em van ami retripalának nem rossz ^^ ja és egyetlen retripaladint kivéve mindegyiket verem még a full s4eseket is, szal mondhatjuk hogy a második legjobb retripala vagyok a szerón ^^ A szerver második legjobb guildjében vagyok amire szintén büszke vagyok, mert nekem ahhoz hogy bejussak el kellett vernem a guild master elemental-healer shamiját ami nem volt könnyű mert 2éve sámizik én meg csak 2hónapja palázok, de sikerült és bevettek :D |
valahogy nem tudom értékelni azoakt a pvp szervereket ahol .tele működik...
|
All times are GMT +1. The time now is 13:44. |