![]() |
ja bocsi. elnéztem. azt hittem tőlem kérded.:):):)
|
Quote:
|
Quote:
10% torony 15-20% templom és kocsma összesen, amilyen arányban jobban tetszik. barakkok száma 45-55% attól föggően mennyire tanyás az ori kell még pár bank és más semmi:) személyiségnek pedig szerintem jobb a tudós mint a tábi csak 5%-al üt kisebbet, viszont 5%-al nagyobbat is fog nem azon az 5%-on múlik hogy beüt-e az ork vagy nem:) |
Quote:
Hiába lehet 45% hadügye, ha csak 30% marad otthon -a tábi bónusz ezért népszerűbb. |
Quote:
7 tábira is jár már 10% támadóerő arra alapozni pedig hogy nincs fullon a tekije amikor kell, nem lehet orkot:) igenis legyen bármikor annyi pénzze hogy be tudjon venni tekit |
Quote:
Xeper neked is köszi a véleményt! |
Hali!
5% kocsmás hadignómot viszek most, nem rég kezdtem ezt az orit, még 5. szinten vagyok. Felsőbb szinteken szerintetek életképes lehet? (szövivel persze) Gondoltam a 10% kocsma, 8% templom 40% barakk felállásra is. Melyik a jobb szerintetek? (az eredeti 5% kocsma, 8% templom, 45% barakk) |
nem hangzik rosszul:)
jó szöviben kezdhetsz bátran több barakkal, ha nagyon kell max építesz hozzá |
esetleg egy kis torony is, hogy kihasználd a faj adta lehetőségeket. meg gondolom úgysem fogsz kitámadni full sereggel. akkor meg egy pár íj nem elpihen otthon a toronyban?
|
10% torony ott van természetesen, csak nem írtam le:)
|
All times are GMT +1. The time now is 08:25. |