Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Új Személyiség (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1219)

Peter 12-23-2006 18:50

Quote:

Originally Posted by laci (Post 58871)
Nem, csak fölösleges. Pontosabban: mi szükség van rá, milyen személyiség hiányzik?

a 10ik, mert már van 10 személyiséges ori, de csak elvben 10es, gyakorlatban minden belépésnél kiirja neki a feliratot hogy választhatsz még 1et...
de a nagyobb baj, hogy van egy személyisége talonban, amivel nem tud mit kezdeni, mire állitsa be szerinted?
és most még csak igaz hogy 1 ilyen ori van, de a jövőben több is lesz, minden bizonnyal :)

Grabi 12-23-2006 18:55

nem lesz több, mert minden szinten az első helyet lehetetlen teljesíteni

Peter 12-23-2006 18:59

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 58874)
nem lesz több, mert minden szinten az első helyet lehetetlen teljesíteni

nincs lehetetlen, csak tehetetlen...
van egy ilyen mondás :)
akinek 9ese van, az legyen már annyira jó játékos, hogy ha nem is csuklóból, de megy neki ;)

Ati 12-23-2006 19:02

Quote:

Originally Posted by Peter (Post 58873)
a 10ik, mert már van 10 személyiséges ori, de csak elvben 10es, gyakorlatban minden belépésnél kiirja neki a feliratot hogy választhatsz még 1et...
de a nagyobb baj, hogy van egy személyisége talonban, amivel nem tud mit kezdeni, mire állitsa be szerinted?
és most még csak igaz hogy 1 ilyen ori van, de a jövőben több is lesz, minden bizonnyal :)

Ez így első olvasásra elég furán hangzik. Csak azért, mert van a tövbtízezer ország közül egy, akinem 10 személyisége van, azért mindenképp be kell hozni egy új személyiséget, amire amúgy esetleg semmi szükség? Szerintem nem.

Ha konkrét célt szolgál egy új személyiség, valami olyat, ami hiányzik jelenleg a Hódítóból, akkor el lehet rajta gondolkozni. De csak azért, hogy legyen, felesleges.

Peter 12-23-2006 19:17

értem amit mondasz, de lehet csak nekem furcsa, hogy valakinek elvi lehetősége megvan a 10. (sőt 11., 12. stb) személyiségre, és nem tud vele kezdeni? :(

Zsáni 12-23-2006 19:19

Quote:

Originally Posted by Peter (Post 58885)
értem amit mondasz, de lehet csak nekem furcsa, hogy valakinek elvi lehetősége megvan a 10. (sőt 11., 12. stb) személyiségre, és nem tud vele kezdeni? :(

nekem is felettéb furcsa :D
mit kívánsz tenni ez ügy érdekében Ati? :D

Ati 12-23-2006 19:23

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 58886)
nekem is felettéb furcsa :D
mit kívánsz tenni ez ügy érdekében Ati? :D

Ezt majd egy pohár kapucsínó mellett megbeszéljük. ;)

Quote:

Originally Posted by Peter (Post 58885)

Ha valaki feljut az 1/A csúcsára, és neki az a célja, akkor az elvi lehetősége megvan, hogy még előkelőbb pozíciót szerezzen, mégse tud, mert az első hely a legmagasabb.

Ha valaki elérte ezeket a célokat, hogy minden személyisége megvan, akkor ideje más célok után nézni, azt hiszem, hogy célokból bőven van választék a Hódítóban.

Zsáni 12-23-2006 19:24

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 58889)
Ezt majd egy pohár kapucsínó mellett megbeszéljük. ;)

na szép, gyorsan lerendeztél :p

Ati 12-23-2006 19:25

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 58891)
na szép, gyorsan lerendeztél :p

OFF: Pff, oké, akkor 3-3 pohát kapucsínó, az sokáig tart. :p :D

laci 12-23-2006 19:25

Ati és Zsáni, tűnés Remy flörtös topicjába, ha megint nem birtok magatokkal :p

All times are GMT +1. The time now is 23:07.