![]() |
Quote:
Alapvetően nem és közben mégis, gondolj bele... (bocsi, csak magammal tudok példálózni.) Vagyok én, az orszábom 58ból a 48. (lemerem írni, ide lentre úgyse jön senki.:D) Alattam a mai nap jött vissza szabiról, egyetlen ország, gondolom nem sokáig lesz így, és rövid időn belül visszamegy, ha rájön, hogy mi a helyzet körülötte. Az 55. vagy 56. helyről kúsztam fel felfedezéssel, Közben itt azt látom, hogy azt hajtogatjátok, hogy próbálkozz csak kis hülye, ha nem kegyelmezünk meg neked A-ban, te ugyan nem érvényesülsz. B-ben VIP nélkül próbálkozom, amivel csak tudok, hogy feljussak, de a fentieket látva én már több országot nem fogok angolban tartani. Ergó a kisorim 4/Lben törölni fogom és az már nem fogja sosem növelni a B csoport létszámát. Ördögi kör... felmászik valaki, beleun abba, hogy tehetetlen és kiszáll a játékból, amitől még kevesebben lesznek, amitől a következőnek ugyanez lesz a problémája, megunja, kiszáll, fogy a létszám, stb, stb, stb. Erről közvetve, vagy közvetlenül a felső két csoportban lévő pangás tehet. Nem csak az A csoport, angolban az igazi gondok már második szinten kezdődnek. |
Quote:
Jó lenne ha minél többen fellépnének a 2B-s szabi helyett, maguknak is kikapargatnák a gesztenyét még azáltal is ha beverik őket a kisebb klánok. |
Quote:
Hogy lesz így teltház az angolban? sehogy:( |
Quote:
Ha valaki rájön hogy egy ilyen maluszos országot üt két nap alatt fennvan a topban. |
Quote:
|
Quote:
Mellesleg az angolba kb 3 hete van orim szóval a téma jelenleg nem érint szóval nem is kezdek vitatkozni az ökörségeim melett csak gondoltam leírom. Ja és miért rossz ha hozzásegítünk embereket hogy önerőből felkerüljenek a topba amikor itt már oldalak óta arról megy a vita hogy mennyire rossz hogy az emberek nem tudnak önerőből felmenni a topba? :D:D |
B-ben törpével léptem fel... semmit nem csináltam, csak fedezgettem, termelgettem... kaptam felülről az ütéseket... naponta, 2 naponta nézek az orimra... és a top30% szélén vagyok...
Nem értem ezt más miért nem tudja megcsinálni... Mondjuk egy ork-al... vagy bármi mással... elffel, vagy mittomén... 3. szinten is csak 1 csoport van még mindig mi? Annak mennyi a létszáma, és abban mennyi az aktív? Nehogy már az egész angol passzivitásért mi legyünk a felelősek, mert mindjárt lelkiismeretfurdalásom lesz :d |
Quote:
És akkor megoldódna a probléma... Nem egyszerűbb? Bárki fellép a B-ből bármennyi hekiről, autómatikusan a legnagyobb klán átlagföldjét kapja... full egységgel! :D Kicsit nonszensz :D |
Quote:
NE TÖRÖRLD a 4L-es kisorit, hanem indulj ujra az 1A-ban hagyd, hogy mások leverjenek és töröld az 1A-s oridat. Ezzel segíted azokat akik elindultak már, hogy seggberúgják a nagyokat :D Aztán gyere fel a 2B-ből és ha hasonló problémád lesz járj el ugyanígy. Ezzel gyakorlatilag a topklánok és a követni vágyó klánok közti szakadékot csökkented mégse jársz rosszabbul, mintha a 4L-es oridat törölnéd. Talán mire azzal felérsz majd változik némileg a csoport. |
Quote:
De tényleg ez az uccsó post om ide. |
All times are GMT +1. The time now is 12:15. |