![]() |
2006-12-26 17:49:38
Helyezés: x Érték: x Hello szövit akarok létesíteni a célom a béke és nyugalom a népek közöt de nem baj ha van pár ezer elitted az ellen állókra:D:D:D:D:D:D 2006-12-27 15:37:20 Helyezés: x Érték: x Sziasztok! élőhalott vagyok és harcos szövibe lépnék és szövit alapítok!!!!! ha már szöviben van minek alapít?? |
Helyezés: x
Érték: x Szevasztok, egy karácsonyi bejglitől és halászlétől meghízott, a mindennapjait tekercsírással töltögető, munkájának élő, káros szenvedélyektől mentes, komoly, művelt, zeneszerető országot szereténk szövetségünkben tudni negyedik tagként. de legalább jól lakott:D:D:D |
2006-12-28 01:41:10
Helyezés: x Érték: x Hali hódók! Most kezdtem a játékot és szeretnék szövibe lépni! Toli lennék, és bári más elképzelhetetlen :D Nekem van Vip-em és msn-em! Feltétel a szövinek csak annyi, hogy legyen csapatjáték és ahogy hallotam halott se ajánlatos, tehát nekem se kéne halott! A jelentkézeseket köszönöm! Boldog karácsonyt! Mnt is jöhet, bár elvből nem kötök :) és ha azt irják hogy ajánlatos a hulla?:D Az mnt legalább felajánlotta:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Hát ne is,nem ide való dolgok ezek:D:D:D
|
Quote:
|
Quote:
|
nem baj vannak bátor emberek:)
|