Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Személyiségek vs 1/A (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1139)

Synkel 12-05-2006 18:06

Szerintem röhej, hogy aki ,minden szinten felmegy a csúcsra majdhogynem, annak A-ban elég legyen 30%-ot teljesítenie:)

lacqa 12-05-2006 18:11

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 51047)
Szerintem röhej, hogy aki ,minden szinten felmegy a csúcsra majdhogynem, annak A-ban elég legyen 30%-ot teljesítenie:)

szerintem is, de az meg szintén röhej hogy a csúcsra kelljen felmenni :)

amúgy a kettes, amire szavaztál, szitén 30%-ot vár el az A-ban :D

Gyula 12-05-2006 18:12

Én nem támogatom hogy az a kihagyható legyen, aki kis számokat akar az azért tudjon már játszani a legfelső szinten is. A top 30 sem egy teljesithetetlen feltétel.

Az előzö módosításbol amit talán kicsit túlzásnak tartok az kb 5-6. számtol felfelé az elég nehéz. Lehet valaki kis számot érdemlő jó játékos azért mert esetleg nem tud a top 1 vagy a top 10 lenni. Ott már nem is feltétlen a játéktudás hanem az ismeretség és a türelem a döntö.

Szerintem jó a jelenlegi rendszer esetleg a százalékokok kellene egy picit finomítani.

Gyula 12-05-2006 18:46

Még annyit tennék hozzá, hogy valaki a top nagyon eleje legyen és igy szerezze meg a kék számot az már nem csak azon az egy játékoson múlik aki a számért ill személyiségért küzd, hanem egy egész klán csapat munkáján.
a top 15-20%-ba viszont egy gyengébb csapattal vagy akár egyéniben is azért fel lehet jutni mondjuk egy 7. 8. vagy 9. személyiségért.

Synkel 12-05-2006 18:48

Aki nagyon biztonsági játékot akar, elffel az is eléri a 10%-ot.
Ha már könnyítünk a jelenlegin, szerintem lehetne ez a minimum bizonyos kék szám fölött.
Azzal mellesleg egyetértek, hogy A-ban némileg irreális a jelenlegi elvárás.

Arwyl szelleme 12-05-2006 20:01

Szerintem ennek a játéknak a lényege, hogy a legmagasabb szinten Te legyél az 1. mind egyéniben, mind klánban.
Igaz, azok akik nem képesek küzdeni ezért kitaláltak más célokat maguknak: több milla hírnév, kék számok sokasága, anarchista csopiban több 100 ori amivel egymást ütve 500k hekire felmegyünk és panaszkodunk hogy unalmas a csopi, stb...
Biztosan sokan nem értenenek velem egyet, de szerintem a jelenlegi rendszer így van jól! Legyen 1 orid A-ban, a többivel meg foroghatsz amíg el nem szédülsz! :D

Bogár 12-05-2006 20:09

amit írtam a másik topicban, talán nem gondoltam át eléggé. rájöttem (pontosabban sikerült meggyőzni), hogy nagyon rossz ötlet, ha ki lehet hagyni az A-t... másképp valóban az lenne, hogy elnéptelenedne, ami nem tenne jót a csoportnak.

monro 12-05-2006 20:23

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 51105)
Szerintem ennek a játéknak a lényege, hogy a legmagasabb szinten Te legyél az 1. mind egyéniben, mind klánban.
Igaz, azok akik nem képesek küzdeni ezért kitaláltak más célokat maguknak: több milla hírnév, kék számok sokasága, anarchista csopiban több 100 ori amivel egymást ütve 500k hekire felmegyünk és panaszkodunk hogy unalmas a csopi, stb...
Biztosan sokan nem értenenek velem egyet, de szerintem a jelenlegi rendszer így van jól! Legyen 1 orid A-ban, a többivel meg foroghatsz amíg el nem szédülsz! :D

Én maximálisan egyetértek veled :)
Parasztosan egyszerűen megfogtad a lényeget,adok is rá egy jópontot ;)

Solaris 12-05-2006 20:43

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 51047)

Azért az A nagyon más téma mint az alsóbb szintek.

Igen elérhető az elffel is a 10%, de azért abba is gondoljatok bele h nem véletlenül utálják sokan az A-t(sztem az egyik legjobb szint)
Azok akik ott is egyedül vagy pl 2 fős klánban akarnak előrejutni elhiszem h nem akarnak hónapokat tölteni a tamagocsizással.
A 30% sztem leginkább az A élvezhetőségét segíti, mert így gyorsabb a csoport és sztem nagyobb a mozgás.
Aki ismeri az A-t az tudja h a top helyek pl(10%) azért a nagyobb v. régi klánok "kezében vannak". Érthető h nem akar valaki azért várni hónapokat mert a legközelebbi támadható ori esetleg fényévekre van.

Solaris 12-05-2006 20:54

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 51105)

Az h valakinek esetleg más céljai vannak még nem kell lenézni.
Számomra pl az az értelmetlen amikor egy szinten ahol 600 ha a max lépési határ(5.) ott a top-ban lévőknek van pl 3000 ha-ja amit jórészt egymás ütésével értek el. Sztem meg ennek nincs értelme, és pont az ilyenek miatt nehéz teljesíteni a nagyon alacsony top%-kat. Pl azt h te légy az első.

Igenis legyen kötelező az A. Annak semmi értelme ha kihagyható mert akkor az A szint meg fog halni.

Az anarchot meg sztem felesleges felhozni. Azzal kapcsolatban nincs miről beszélni. Pont azért anarch mert minden csalás megengedett. Ezen ne csodálkozz.

All times are GMT +1. The time now is 04:52.