![]() |
Quote:
|
arra gondol Ati h mivel ez szint alapján 2. szintű csoport lenne, ezért 1700 heki lenne a lépéshatár.
gondolom Ati Arra beírására reagált ezzel, aki 2400 hekire írta a lépéshatárt mint az B-ből A-ba van. |
Quote:
|
én ahogy levettem eddig, ez a csoport D-ben lesz, nem pedig D fölött.
tehát lényegét tekintve 2. szintnek fog megfelelni. ennek ellenére én 2200-2400 heki körüli fellépési határt javasolnék... gondolom nem nagy munka átírni a programban az 1700ast erre, vagy amiben megegyezünk,arra. |
Ati ha mindenki akárhány klánban lehet az rossz, akkor Hulla menne 35klánal Crazy 5tel és végünk. Ezzel rajtad kívül itt mindenki egyetetért. Egyszerűen akkor ugyanot tartanánk mint most, semmi játék...:(
|
Steve,te is tudod,hogy A-ban is szinte kötelező a vipes ori.Vajon hulla,meg Crazy vipelne 35ször 10 orit? :)
|
Devil nézd mi van Aban: a tekik ára a béka feneke alatt, szal ez úgyis kialakul. /mivel jóideje ott van ezért remélem ez nem piaci infó kiadása:) /
|
Quote:
|
Quote:
Ha Ti magatok ezt le akarjátok korlátozni azzal, hogy aki egy klánnáűl többel van, azt leveritek, azt saját hatáskörben nyugodtan. |
Hulla azt mondta hogy ez a csoport nem lenne vipköteles, mint a mostani D.
azonban aki fellép az úgyis vipelni fog, mert sokkal kényelmesebb vippel egy kláncsopiban.. én pl csak vipessel élek meg A-ban :) |
All times are GMT +1. The time now is 15:38. |