Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   nem értett dolgok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1106)

Grabi 01-19-2007 11:06

nem lehet h olyan készültségre van beállítva a ht, hogy az alatt nem probalja meg és te épp az alatt voltál. és mikor nézted felette volt, csak éppen 4-5 körrel ezelőtt mikor rakta volna alatta?

Peter 01-19-2007 11:10

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 67059)
nem lehet h olyan készültségre van beállítva a ht, hogy az alatt nem probalja meg és te épp az alatt voltál. és mikor nézted felette volt, csak éppen 4-5 körrel ezelőtt mikor rakta volna alatta?

igen, vagy a rúnás rész volt úgy beáálítva...
az a baj, fel sem merül benned, hogy te tévedtél, mint ahogy ezt már sokszor leírtam... (hiába van 4 szinten is országod, mindenki tévedhet... :))

Ati 01-19-2007 11:11

Quote:

Originally Posted by erdeklodo (Post 67058)
Ha a helytartó a vip ellenére nem tesz fel olykor 2körre való (MEG SE KISÉRLI) varázslatot az is saját hiba.
Persze értem én...

Ha a korlátozásokkal arra kéred, hogy adott esetben ne tegye, akkor természetesen nem teszi, erre vannak a korlátozások. Ez megintcsak a játék helyes működése. Ilyenkor a beállításaidat ellenőrizd, és szükség esetén változtass rajtuk, ne a játékot hibáztasd, amiért figyelmetlenül állítottad be a helytartót.

erdeklodo 01-19-2007 11:12

Quote:

Originally Posted by Peter (Post 67042)
pontosan, én is ezt próbáltam mondani neki :)

2 hiba évek alatt,ejha

erdeklodo 01-19-2007 11:16

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 67063)
Ha a korlátozásokkal arra kéred, hogy adott esetben ne tegye, akkor természetesen nem teszi, erre vannak a korlátozások. Ez megintcsak a játék helyes működése. Ilyenkor a beállításaidat ellenőrizd, és szükség esetén változtass rajtuk, ne a játékot hibáztasd, amiért figyelmetlenül állítottad be a helytartót.

Ati ÉVEK óta használom a helytartót.
Ez a hiba miatt már beszéltem már egy másik évek óta játszó taggal,aki szintén elmondta,hogy 2körös varázslatnál előfordult,hogy neki sem tette fel.
Ezt a hibát nem is szándékoztam mondani,mindössze kibukott belőlem.
De mondom ezentúl nem fogom rontani ilyen dolgokkal a levegőt s megkímélek mindenkit a vélt és valós hibabejelentéseimmel.
Bennem nem a panasz,hanem a segítőszándék volt...

Ati 01-19-2007 11:20

Quote:

Originally Posted by erdeklodo (Post 67065)
Ati ÉVEK óta használom a helytartót.
Ez a hiba miatt már beszéltem már egy másik évek óta játszó taggal,aki szintén elmondta,hogy 2körös varázslatnál előfordult,hogy neki sem tette fel.
Ezt a hibát nem is szándékoztam mondani,mindössze kibukott belőlem.
De mondom ezentúl nem fogom rontani ilyen dolgokkal a levegőt s megkímélek mindenkit a vélt és valós hibabejelentéseimmel.
Bennem nem a panasz,hanem a segítőszándék volt...

Engem igazából az zavar, hogy ezt csak itt "megemlíted". Ha hibát vélsz felfedezni, ráadásul olyat, amit meg is tudsz ismételni, akkor tessék megírni supportra, és ha valóban hiba, és ismételhető, akkor az javítva lesz. De az ilyen "csak mellesleg említem" jellegű üzenetekkel nemigen tudok mit kezdeni. Ilyen jellegű hibát eddig más nem jelzett, aki igen, ott mindenhol helytartó beállítási hiba volt.

Nem állítom, hogy nincs sehol hiba a játékban, de ha úgy véled, hogy találsz egyet, és azt nem jelzed olyan szinten, hogy kezdeni is tudjunk vele valamit, akkor bármennyire bosszankodsz is miatta, nem lesz vele soha semmi kezdve.

Jelenleg nincs tudomásom helytartóval kapcsolatban varázslat feltevésével kapcsolatos hibáról.

karesz6 01-20-2007 19:44

Help pls.

Valami itt nagyon rossz. Most huztak be 30 misivel ebben a körben (5 perce fél órával körváltás előtt) méhozzá úgy hogy egy darab térkapu sincs nyitva rám és ez már nem az első eset. Felléptek volna? Más tippem nincs de akkor miért esett ez már meg velem 1 hónap alatt harmadjára? Nem a pénzemet sajnálom de akkor is durva.

Grabi 01-20-2007 19:45

igen, felléptek vagy törölték az orijukat

Viz 01-20-2007 19:49

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 67547)
igen, felléptek vagy törölték az orijukat

Vagy tudnak tolizni és kapuzárás előtt lopták le. ilyen esetben 9 körönte nézz kaput és tuti meglesed ki az:)
Nem hiszem hogy havonta többször lépnek szintet v törölnek:) De elhet terjednek az ilyen gaz orik:)
De persze az se lehetetlen.

Peter 01-20-2007 19:51

Quote:

Originally Posted by Viz (Post 67549)
Vagy tudnak tolizni és kapuzárás előtt lopták le. ilyen esetben 9 körönte nézz kaput és tuti meglesed ki az:)
Nem hiszem hogy havonta többször lépnek szintet v törölnek:) De elhet terjednek az ilyen gaz orik:)
De persze az se lehetetlen.

vagy a szövijére volt kapu, nem rá :)

All times are GMT +1. The time now is 01:48.