Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   a 2006.11.29.-i módosításhoz a kis kék számok témája :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1098)

Goldy 11-30-2006 13:55

Direkt nem írtam szmájlit a mondat végére...

monro 11-30-2006 13:56

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 48172)
Akkor legyen A-ban top30% helyett top 20% a követelmény, bármilyen szmú is az ori, az is elég kemény, de ne tovább....

vélemény?

Sztem meg legyen csak annyi amennyit az 1A-s ori aktuális személyiségszáma követel. Ha az 1A-s ori kis kék 6-os akkor az ennek megfelelőt kell teljesíteni az A-ban. A B-ben pedig értelemszerűen a B-s ori személyiségi előírását. Ez így lenne fair.

Hozzáteszem számomra a mostani is elfogadható, de ha belegondolok a szituba, hogy a kiskék 6-os orim 500K ponton az 1A-ban vesztegel és a fölöttem lévő orinak 650K pontja van és ezt kéne megelőznöm, hogy a 2B-s kiskék 8-as orim léphessen miközben már régen teljesítette a rá kiírt kvótát akkor azt mondom, hogy nem fair a mostani szabály.

laci 11-30-2006 14:00

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 48244)
Beszéld meg Atissal egy sör mellett, hogy dobjon a neved mögé egy 10-est, aztán kész :)
Vagy az A-ban lévő orid hekiszáma után írjon egy nullát :)

Vagy ilyenek :)
Neked könnyű :)

Off leszek:

Ez nem volt fair, még ha viccnek szántad, akkor sem.

laci 11-30-2006 14:04

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 48235)
Már előre látom, hogy hatalmas lehurrogás lesz belőle, de anno valaki felvetette, hogy mi lenne, ha az A-t teljesen ki lehetne hagyni, annak, aki nem akar ott játszani, viszont a B-ből fordulás esetén nem járna azonnal a +személyiség, hanem 2x kellene megtenni a kört +1 személyiségért...

Részemről nem hurrogok :) Ez komoly alternatíva lenne annak, aki irtózik az 1A-tól.
Szvsz vagy ez, vagy az egyre növekvő %-os elvárások 1A-ban való mérséklése meggondolandó (bocs a rusnya mondatért).
Nem mintha annyira nagy gáz lenne a mostani, de majd 15 év múlva nehéz lesz megszereznem a 27. személyiségemet :D

Pool 11-30-2006 14:09

Nekem is jobban bejönne, hogy 2* fordulok egy plusz számért...
De az 5-öst most azért is megszerzem előbb :D

Pool 11-30-2006 14:12

DE így, hogy változtak a top%-ok és a felfedezés is nehezítve lett, marha nehéz, mert egyik most a másikat nehezíti. Van egy elfem A-ban, 180k értéken. 360k-ra kell mennem vele, hogy 4-es orim majd léphessen B-ből. Az egész klánom vagyona (ami szinte alig van) se lenne elég még 50-60k értékű felfedezésre sem :(
Klánvédő orit akartam felvinni anno, most ezzel szívok majd.
És ne jöjjön nekem senki orkokkal, Kisbér, cseréljünk klánt 1 hónapra és akkor majd én is vígan írogatok...

Kisbér 11-30-2006 14:22

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 48264)
DE így, hogy változtak a top%-ok és a felfedezés is nehezítve lett, marha nehéz, mert egyik most a másikat nehezíti. Van egy elfem A-ban, 180k értéken. 360k-ra kell mennem vele, hogy 4-es orim majd léphessen B-ből. Az egész klánom vagyona (ami szinte alig van) se lenne elég még 50-60k értékű felfedezésre sem :(
Klánvédő orit akartam felvinni anno, most ezzel szívok majd.
És ne jöjjön nekem senki orkokkal, Kisbér, cseréljünk klánt 1 hónapra és akkor majd én is vígan írogatok...

4k kör nem elég, hogy felmenj?
Illetve utána 4k kör nem elég, hogy a következő szintet teljesítsd?!
Akkor ne haragudj, de nem érdemled meg a +1 személyiséget, bármilyen looser/csóró klánban is vagy :)
Már bocs.

Már-már tényleg azon gondokozok, hogy itt mindenki elfelejtett játszani, illetve senki sem szereti a kihívásokat?!?!
Mert valljuk be eddig nem volt kihívás.
Most legalább a (6)-os orik igazi, nekik való kihívással néznek szembe.

Ha meg nem bírják, adjanak le 3 személyiséget, aztán királykodjanak mint eddig...

Pont.

Pool 11-30-2006 14:27

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 48267)
4k kör nem elég, hogy felmenj?
Illetve utána 4k kör nem elég, hogy a következő szintet teljesítsd?!
Akkor ne haragudj, de nem érdemled meg a +1 személyiséget, bármilyen looser/csóró klánban is vagy :)
Már bocs.

Már-már tényleg azon gondokozok, hogy itt mindenki elfelejtett játszani, illetve senki sem szereti a kihívásokat?!?!
Mert valljuk be eddig nem volt kihívás.
Most legalább a (6)-os orik igazi, nekik való kihívással néznek szembe.

Ha meg nem bírják, adjanak le 3 személyiséget, aztán királykodjanak mint eddig...

Pont.

Akkor cserélünk klánt 1 hónapra? :D

Kisbér 11-30-2006 14:32

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 48268)
Akkor cserélünk klánt 1 hónapra? :D

LiverPool, ha nem tudsz/tudtok összerakni egy klánt, akkor ne legyen (5-6-7)esed.

Vagy szerinted megérdemled?!

Goldy 11-30-2006 14:34

A klán "összerakása" mennyiben függ az egyén játéktudásától és mennyire a kapcsolataitól?
no itt a fő gondom az A-val...

All times are GMT +1. The time now is 10:53.