![]() |
Direkt nem írtam szmájlit a mondat végére...
|
Quote:
Hozzáteszem számomra a mostani is elfogadható, de ha belegondolok a szituba, hogy a kiskék 6-os orim 500K ponton az 1A-ban vesztegel és a fölöttem lévő orinak 650K pontja van és ezt kéne megelőznöm, hogy a 2B-s kiskék 8-as orim léphessen miközben már régen teljesítette a rá kiírt kvótát akkor azt mondom, hogy nem fair a mostani szabály. |
Quote:
Ez nem volt fair, még ha viccnek szántad, akkor sem. |
Quote:
Szvsz vagy ez, vagy az egyre növekvő %-os elvárások 1A-ban való mérséklése meggondolandó (bocs a rusnya mondatért). Nem mintha annyira nagy gáz lenne a mostani, de majd 15 év múlva nehéz lesz megszereznem a 27. személyiségemet :D |
Nekem is jobban bejönne, hogy 2* fordulok egy plusz számért...
De az 5-öst most azért is megszerzem előbb :D |
DE így, hogy változtak a top%-ok és a felfedezés is nehezítve lett, marha nehéz, mert egyik most a másikat nehezíti. Van egy elfem A-ban, 180k értéken. 360k-ra kell mennem vele, hogy 4-es orim majd léphessen B-ből. Az egész klánom vagyona (ami szinte alig van) se lenne elég még 50-60k értékű felfedezésre sem :(
Klánvédő orit akartam felvinni anno, most ezzel szívok majd. És ne jöjjön nekem senki orkokkal, Kisbér, cseréljünk klánt 1 hónapra és akkor majd én is vígan írogatok... |
Quote:
Illetve utána 4k kör nem elég, hogy a következő szintet teljesítsd?! Akkor ne haragudj, de nem érdemled meg a +1 személyiséget, bármilyen looser/csóró klánban is vagy :) Már bocs. Már-már tényleg azon gondokozok, hogy itt mindenki elfelejtett játszani, illetve senki sem szereti a kihívásokat?!?! Mert valljuk be eddig nem volt kihívás. Most legalább a (6)-os orik igazi, nekik való kihívással néznek szembe. Ha meg nem bírják, adjanak le 3 személyiséget, aztán királykodjanak mint eddig... Pont. |
Quote:
Akkor cserélünk klánt 1 hónapra? :D |
Quote:
Vagy szerinted megérdemled?! |
A klán "összerakása" mennyiben függ az egyén játéktudásától és mennyire a kapcsolataitól?
no itt a fő gondom az A-val... |
All times are GMT +1. The time now is 10:53. |