![]() |
Off
bocsi! :D most a kérdés a válasz mögé került, de köszi a választ:D |
Quote:
|
Hát kicsit felemás érzésem van.
Fedezés dolog. Ezzel nem az lesz elérve, hogy több támadás legyen, hanem irreálisan magasak lesznek a kati árak. Szerintem. Személyiségek. Akinek több van, miért lett büntetve? Nem az volt a cél a több személyiséggel, hogy aki végig megy, az forduljon? Így kétlem, hogy fordulni fog akárki is. Inkább a szabis orik száma fog növekedni. |
Szerintem eléggé átgondolt a mostani változás "áradat" :cool:
-Lentebbihez szólva Az 1/A-ban nem lett drágább a kati.. sőt!! -sok az exta apró kényelmi változás (amit már évekkel ezelőtt is felvetettünk) ;) -szerintem lesz egy kis pezsgés ezek után.. összegezve gratula.. |
Quote:
A szabis orik meg nem fognak nőni, mivel ha a határ fölött vagy és szabizol csökken a heki. így nem éri meg elmenni szabira. és inkább a határ felett idővel aktív orik lesznek. |
Nekem meg epp most jutott eszembe hogy ha egy nagyobb szemelyisegu orinak a topx mar a fellepesi hatar felett lesz, akkor nem mehet soha szabira.... ez eleg erdekes... vagy ha elmegy, lehet kiesik a topbol es hekik mellett topkoroket is veszit, 3at koronkent, szabin... azert ez eleg durvanak tunik :)
|
Quote:
|
Remy, egyelore tudtommal az a felallas, hogy ha pl. 1000-n vannak egy csoportba, es egy (2)-s ori eleri a 23. helyet, akkor nem fog csokkenni a top kore ha elmegy szabira, hiszen nincsen benne a neki szukseges top%-ban.
mintha vmi hasonlot irt volna Ati |
Quote:
|
Sziasztok!
Ez a fellépési határ elég zavaró kifejezés, nekem is itt a fórumon esett le, hogy ez a szintenként meghatározott max heki!!! és NEM a top 30% eléréséhez szükséges heki. Szóval a max heki felettiek buknak szabin hekiket, a többiek nem! Na most megyek és visszaszabizom az orijaim, kivéve kettőt. Az 1/A-val játszom az anarchos meg max heki felett van... Ui: Ajánlat: a fellépési határ mellé kerüljön be: (gyengébbek kedvéért max heki):D |
All times are GMT +1. The time now is 05:35. |