Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   esemenylista kibovitese (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1080)

Kubbi 02-14-2007 21:03

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 73877)
Színek nem lesznek, az már látszik... :)

Én ezt sajnálattal olvasom. :)
A hadi eseményeknél is van valami varázsa, hogy zöld vagy piros üzi érkezik... :)

Ati 02-14-2007 21:09

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 73878)
Egy sem??? :)

Pfff, hát ezzel is most kell előállni? Mennyivel egyszerűbb dolgom lett volna pedig így... :D:D:D

Ati 02-14-2007 21:10

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 73880)
Én ezt sajnálattal olvasom. :)
A hadi eseményeknél is van valami varázsa, hogy zöld vagy piros üzi érkezik... :)

Hogy ÉRKEZIK, annak igen. De mivel ezeket az akciókat Te magad végzed, semmi újdonság nincs bennük.

Croissant 02-14-2007 21:12

Quote:

De ha nem lesznek, akkor hogyan látszik ??? :)

LotR 02-21-2007 14:51

Quote:

Tehát ez is bekerül....
Lesz fül v automatikusan látják majd a szövik?
:confused:

Ati 02-21-2007 14:52

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 75053)
Tehát ez is bekerül....
Lesz fül v automatikusan látják majd a szövik?
:confused:

Ööö, hát ez már bent van a játékban, úgyhogy szerintem nézd meg... :)

lacqa 02-21-2007 17:51

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 75055)
Ööö, hát ez már bent van a játékban, úgyhogy szerintem nézd meg... :)

bocs hogy ide írom, de a queosia-ban a témában elírás van: az Events alatt Magical és Thievery actions alatt a szövetségi események linkjeként "Allience events" áll Alliance helyett

Ati 02-21-2007 18:02

Quote:

Originally Posted by lacqa (Post 75102)
bocs hogy ide írom, de a queosia-ban a témában elírás van: az Events alatt Magical és Thievery actions alatt a szövetségi események linkjeként "Allience events" áll Alliance helyett

Köszi, javítva.

NonSens 02-26-2007 15:21

Eloszor is orommel vettem hogy vegre bekerult a jatekba az esemenylista bovitese, egyetlen egy prakitkussagi szempontbol tett javaslatot modnanek:

Magikus es tolvaj akciok esemeny menuben lehetne legfelul a szovetsegi esemenylista menupont hogy ne kelljen a sajat esetlegesen 8 oldal hosszu esemenylistamon vegigprogetni hogy ra tudjatok kattintani es megnezhessem hogy az elmult 1 oraban mit is varazsoltak a szovetsegeseim ... mondom aprosag de azert jobb lenne ugy.:)

Ati 02-26-2007 15:24

Quote:

Originally Posted by NonSens (Post 75999)
Eloszor is orommel vettem hogy vegre bekerult a jatekba az esemenylista bovitese, egyetlen egy prakitkussagi szempontbol tett javaslatot modnanek:

Magikus es tolvaj akciok esemeny menuben lehetne legfelul a szovetsegi esemenylista menupont hogy ne kelljen a sajat esetlegesen 8 oldal hosszu esemenylistamon vegigprogetni hogy ra tudjatok kattintani es megnezhessem hogy az elmult 1 oraban mit is varazsoltak a szovetsegeseim ... mondom aprosag de azert jobb lenne ugy.:)

Az eseménylistánál már ezt az elrendezést megszokta mindenki. Nem hiszem, hogy azért, hogy egy "End" gombot ne kelljen megnyomni, változtatni kellene az eddig megszokott elrendezésen.

All times are GMT +1. The time now is 23:29.