![]() |
amúgy ha itt tartunk, a törpe se rosszabb hadis, főleg ha éheztetős orid van, akkor sokat számit a +50%raki hely, ami szintén mehet barakkba, és ha a számoknál tartunk egy törpe barakk nagyobbat üt mint egy óriás 15%-al...
és a gnóm éphogy 3%al üt nagyobbat a törpénél... |
Quote:
|
Quote:
;) ha távol van mindenki nem kell kocsma. 1/a ban nem kell tanya... és hogy lentebbi szinteken mihez képest kell több tanya... ha szövis vagy etet a szövi 20 piac csak elég 4 orinak... mf ? az attól függ mennyi időd van, melyik csoportban vagy ilyesmi... amíg simán lehet 4 % tanyával is játszani, normálban, úgy hogyha tele a raktárad 2 körig elég a kajád, addíg hanyagoljuk ez, hogy több tanya kell... ( pláne hoyg alíg 7 % ról van szó gabonatermelés különbség ) próbáld ki ;) |
Quote:
a varázslók támadó ereje ?? : gömb kísérlet, ártózás akármi... erősebb a gnóm, mert nagyob a varik támadó értéke. EZ TÉNY. magára ható varázslatok : olyan élezett ori ami éppen felrakja a varázslatokat igen , az óriásnál könyebben megy, ez nem tapasztalat kérdése , le van írva egy csomó helyen már a külső fórumban stb... hogy min. 15 % a varázslat sikeressége... de attól nem erősebb varis... :confused: és min 10 % kocsma? minek? ha még nem is építettél normális hadi gnómot, nem tudhatod mit tud ;) |
nézzünk egy példát ! :
Építés/Felfedezés - hátralevő körök száma Épület Van % 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Üres 0 0% Ház 100 17% Barakk 305 51% Kovácsműhely 0 0% Tanya 30 5% Könyvtár 0 0% Raktár 15 3% Fatelep 0 0% Kőbánya 0 0% Fémbánya 0 0% Agyagbánya 0 0% Drágakőbánya 0 0% Őrtorony 60 10% Kocsma 30 5% Templom 48 8% Kórház 0 0% Piac 0 0% Bank 12 2% ezt próbaképp csináltam normál csoportba 4 dik szinten, gnóm tudós... miben gyengébb olyan óriásnál, amivel játszotok a játékban ?? ( kivéve hogy a készi gyorsabban fogy :p ) |
na meg felgyújtanak és kilopják a szemed is:p
|
Quote:
:confused: és attól, hogy lesz kevesebb a támadóerőm? :eek: :eek: nemigen értem... ahogy elnéztem, anyag mindíg van, kifogyhatatlan a piac visszalehet építeni... a lopást meg nem kommentálom :p nem tudom mit tudnak lopni, de vigyék ... :D |
ne csak A-ba gondolkozz 600 hekin kicsinálnak semmi perc alatt!!
legalábbis egy nívósabb szövihábotúban:D |
ki mondta hogy gyengébb a támadóerőd?:)
az orid gyengébb:) 5% kocsmán nem csak a tolik, de az ork és gnóm hadik is átmennek. és bizony azt gnómmal beérzed;) |
Quote:
napi 5x nem elég varázslót venni a piacról? ( varigyilok) ha legyújtanak, nem elég napi 5x lefokozni katit ha támadnak? közben felépülni ? ne vicceljünk nem napi 1-2 belépőre tervezett orikról beszélünk ugye? :) vagy hol kezdődik a komolyhadi ori? ;) |
All times are GMT +1. The time now is 14:42. |