![]() |
Quote:
Ez azért egy kicsit erős volt!! Lizára is meg Harcosokra is nézve:( Persze a véleményednek sokan adnak ,majd igazat...na,de akkor is egy kicsit erős! |
Tudjuk tudjuk, és aki egy rossz szót is mer szólni rájuk azt megvered;)
|
pff
Quote:
Ez nem a Harcosok topic. Próbáld meg oda vinni a hülyeségeidet. Én is ott hagytam.thx!!!! Ja és nem verem meg..szó se volt erről!!Mást írtam,de látom nem olvastad figyelmessen el!! És bogárral meg egy árva bajom sincsen.Szal ez se jött össze!:p :p |
Csúnyabogárral még Harcosoknak sincs baja, mert ő ott van lassúban:)
Egyébként meg télleg kevés egy ember a drágakavics árának befolyásolásához, de már többektől olvastam, hogy a lassút a drágakő magas ára teszi tönkre, szal ha csoportérdeknek tartjátok, akkor bele lehet húzni |
Synkel, en ezt nem mernem kijelenteni, hogy a dragako a hibas :)
Biztos, hogy szerepet jatszik benne...de hogy miert ilyen, azt en sem tudom :) keves a tekercs a csoportban, ami magas arat eredmenyez, mert ugyebar szerintem kevesen irjak a tekercset lassuban, foleg 5. szinten... A nyersipiac valszeg a keves termelt anyag miatt magas, igy aki eladja magas aron a cuccat, az tekercset vesz. A katipiacon is eladott cuccok aran is tekercset vesznek :) igy az csak no... Persze, a dragako eladasaval pedig forgotoke kerul a csoportba. |
Én sem jelentettem ki semmit, már csak azért sem, mert fogalmam sincs, hogy van-e ilyen összefüggés. De ha már azt állítják a lassúsok, akkor legyen nekik igazuk, viszont ez egy olyan tényező, ami szabályozható.
Mint pl Y-ban. Ha X-ben lenne 4500 ori, ott 2-3 arany lenne a drágakő, nem 1k fölött |
Nem volt durva egyáltalán:)
Mindenkinek megvan a véleménye, és el kell azt fogadni:) |
Quote:
Ez speciel nem igaz. Mindenkinek megvan a maga véleménye, ha a másé nem tetszik, háborúzol vele:) |
"Adsz az orcjábába" :D
|
OFF {
Quote:
} Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 11:28. |