![]() |
Quote:
|
Wayne Chapman
Kelet szél Jan van den Boomen Sogron lángjai Fekete viz Jó széllel Toroni partra Morgena könnyei Ray OSullivan Sötét zarándok Alan O connor Kék éjszakák árnyai Hollóidők Ezek vannak itt apolcomon:D ha valamelyik jó szerinted azokat újra olvassom szivesen.Bizok a megitélésetdbeN! |
Quote:
bocsi benned is bizok akkor a mindkét listákan szereplőt elolvassom rögtön ahogy hazaértem |
Half, szerintem kezd a Sötét zarándokkal ;) Ha érdekel, itt megtalálod a Kráni krónikát, és egyéb érdekességeket: http://renier.fantasya.hu/_konyvtar.html
|
Chris, Észak Lángjait nem kedveled?:)
|
Quote:
Tier nan Gourdian bárd kalandjait énis csak ajánlani tudom:) |
Quote:
Halfnak azért a Sötét zarándokot ajánlottam elsőnek, mert a saját könyvlistájából ez tűnik a legolvasóbarátabbnak. A Keleti szélhez ugye kellenének az előző kötetek. Boomen stílusa meg nem mindenki számára emésztehtő. Én nagyon szeretem az írásait, de van egy barátom, aki egy novelláját sem tudta végigolvasni, mert az első pár oldalnál fennakadt. Ízlések és pofonok. Hmmm... ha így jobban belegondolok... Half, Alan O'Conorral is kezdheted, ha akarod... :D |
Kicsit offolom a témátokat és leírom a kedvenc könyveimet.
Douglas Adams - Galakszis útikalauz stopposoknak Szepes Mária - A vörös oroszlán Margit Sandemo - A jéghegyek népe (47kötetes sorozat) Bocsi az offért :) |
Quote:
Quote:
|
Jon Krakauer : Ég és Jég
Személyes beszámoló a 96-os Mount Everest hegymászó tragédiáról Én most ezt olvasom, meg minden ami hegy és mászás. :cool: |
All times are GMT +1. The time now is 07:21. |