![]()  | 

Quote: 

Mert így azért ha lehagyom Poolt az vicc lesz;) De szerintem ezzel Pool is egyet ért:)  | 

Quote: 

Ne arról szóljon már a párbaj, hogy 30-ra minden felépítve, bevédem magam 1.5 óra alatt, nőjön a nép, kki tud több házat építeni. És esetleg a végén kicsit varizok/tolizok... Itt tényleg kell kicsit gondolkozni, hogy képzek, vagy a lét gyűjtöm a bankjaimnak, mit képzek, mikor képzek, mit építek, mikor építem...  | 

Quote: 

De ok, akkor ez ne számítson, csak játszunk egy jót...  | 

Quote: 

| 

Azért pool most újra beindúltak a párbajok neked köszönhetően:D:D grat hozzá;) 
	Kellett neked Harcosok topicot olvasni:D  | 

Quote: 

áhh én már azután kezdtem amugy játszani amikor 2k lett a drágakő ára én ezt a 2-t is már ugy mentem ,hogy be volt állítva 0 drágakő és ugy jelentkeztem:) de az egyik nem is rendes volt mer tott csak 25k arannyla indultunk:) De számítson;)  | 

Miert keseritetek meg jobban? A kedvenc csapatop 0:0-t csinalt, ugy, h 80 pecig ember elonybe jatszott es kihagyott meg 1 11-est, most meg kell olvassam harcosokat is. Hogy hogy bir meg a Fold egy ilyet? 
	Harcosok, ha egy kicsit is okosabb volnal, mar reg vege lenne az egessz szivatasnak, meg topiknak meg mindennek, de na... Kicsit mar uncsi a folytonos onimadatod, meg ondicsereted!  | 

Quote: 

ha nem birod moderálni magad csak amiatt mert a kedvenc csapatod vesztett, akkor ne írj fórumokra, vagy egyszerűen ne nézz focit,... szerintem másrészt ha az egészet csak öndicséretnek tartod, jelentkezhetsz a párbajra és elverhetsz mindenkit, vagy ha nem hiszed magad olyan jónak, csak kritizálni tudsz, akkor a témát l is lehet tiltani! ennyi  | 

Quote: 

Quote: 

szerintem ideje aludnotok :D:D  | 

Quote: 

a tüzijáték ellopta a dobhártyám:(  | 

Quote: 

Ha meg nem tetszik, ami ide van írva, olvass könyvet/újágot vagy nézz tv-t...  | 

Ati, ha mégis eljutsz odáig, tedd már anonimusra :) 
	 | 

Quote: 

Mennyelhej aludni én is azt javaslom! És mielőtt beleszólsz akármelyik témába olvasd előtte végig ,hogy képben legyél ;)  | 

Quote: 

| 

Quote: 

Múltkor a Dragon Vs Harcosok topicban is volt egy okos csóka:D Gondolom emlékszel te is..na az is kész volt nagyon a füles Vs malacka beszólásával:D  | 

Quote: 

| 

Off: 
	Ize... bocsi! KIcsit be voltam rugva, meg pipa voltam. Sorry On Egyebkent regebb ota kovetem en is.  | 

Quote: 

nem nagyon gyülünk:D Ugylátszik a többiek túl jónak néznek téged 0 drágakövesben;) Nem gond Én LÉLEKBEN 10-es skálán 11-es vagyok ha erő velem van akkor 13-as :P És tegnap rájöttem: ha imátkozom közben akkor meg 26os:P Ugyhogy velem nem lesz könnyü dolgod:D:D  | 

Quote: 

mondjuk már lehet 471fölött járunk:S És ténleg 474 oldalnál járunk:P No sebaj akkor is mindet olvastam:P:P:P:P  | 

Uhhh Pool  40-50perce a holnapi taktikát számolom de még alig tartok valahol;) 
	Nem csodálom,hogy nem jönnek sokan:P  | 

Quote: 

Viszont örülnék még legalább 2 orinak, remélem, meglesz... Bár, aki nem igazán vágja, az tényleg ne jöjjön, mert abból csak ingyen föl lesz. Ha nem jön senki már, akkor beveszek még egy orit, hogy 4-en legyünk, ha akarna vki esetleg felfedezni :) Szóval, gyertek, gyertek régi párbajosok :D Apropó, a 4.-et Te csinálod, van már elképzelésed, vagy alap lesz? :)  | 

Quote: 

Ki tudja lehet anynira jó leszek 0 drágakövesben ,hogy az is olyan ( esélye 1%) De te milyet szeretnél?:)  | 

Quote: 

| 

Ati nem csinálsz valamikor nagy párbajt?? 
	Régebben volt de akkor még én nem párbajoztam:S Igaz most még a kis 10fős párbajok se mindig telnek meg... De azért az másabb oda tuti sok régi arc is eljönne;)  | 

Quote: 

Ez speciel tévedés. Vagyunk egypáran asszem...  | 

Quote: 

Pedig olyan jó volt amig azt hittem egyedül vagyok ezzel:)  | 

en is elolvastam...bár ne tettem volna :( 
	 | 

Quote: 

| 

Quote: 

| 

Quote: 

Időhiány?? Vagy kedvhiány??  | 

Quote: 

| 

Én is olvastam,de ezt már írtam:) 
	 | 

Quote: 

Mi lett azzal a sok orival? Tuti az tett be neked, hogy nagyon rávoltál kattanva a hódra. Be lehet sokallni ,de jobb tudni a határt alapból;)  | 

ja, hiányok..meg másfele való nyitottságok...a sok ori legtöbbje meg még mindig szabin pihizik... 
	 | 

Uhh szerencsére itt vagyok;)De hát elég nehezen 
	Ma már elütötte a macskámat egy kocsi A gépem újra kellett rakni És amikor megérkeztem a szövim olyan gyönyörű dolgot csinált:P Csupán 500ezer tekit bukott mert rossz áron rakta ki;) Nem mintha ez annyira födlhözvágna minket de hát akkor se örülök (msn-t most töltöm lefele... de ezt érti akinek irom)  | 

Sjanos a netem nem jó 
	nem biztos,hogy a párbajon ott leszek 5percet van 20-at nincs  | 

Hely 	# 	Országnév 	Érték 	Hírnév 	Táv 	Faj 	Infó 
	1 160521 Pool 10.421 - 46 2 2 376419 Lovarda:) 9.638 - 18 2 3 379074 megtor/ló 8.872 - 1 --- Harcosok lelépett menet közben! Pool nyert! Grat neki:)  | 

Ha hátulról nézem akkor én nyertem:D:D 
	A köv párbajra meg jó lenne egy kicsivel több ember. Ok emberek?;):o  | 

Lelépett, mert tudta nincs esély :) 
	 | 

Quote: 

| 
| All times are GMT +1. The time now is 13:06. |