Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   DühöngŐ (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=65)

[HTPA]GeeForce 12-08-2007 12:33

Őő... keríthetek képet. Pedig ütős lett. Színtelen akril lakkal lett lefújva a haverom szobája, és utána meg matt fehérrel. Teljesen jó, és ha bulikon ráfröccsne a pia, egyszerűen lefolyik rajta. :D Nincs az, hyog "BASSZUS HOGY VAKAROM LE A VÖRÖSBORT A FRISSEN MESZELT FALRÓL:(" :D

Redback 12-08-2007 12:35

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 141405)
Ati nem láttál még fűrészporos tapétát?:)

DE z nem fűrészporos tapéta :D Hanem fűrészporos akrill szendvics by Gee :D

Ati 12-08-2007 12:38

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 141405)
Ati nem láttál még fűrészporos tapétát?:)

Sima tapétát? De. De az nem tetszik. (A plafonon most spec pont olyan van.)

[HTPA]GeeForce 12-08-2007 12:38

Akril szendvics.

WÁÁÁÁÁ HÁHÁHÁHÁHHÁÁHHÁÁH! Ez jó! :D

(Az értelmi szerzője az eljárásnak nem én voltam, én már csak a kész végeredmény előnyeit élvezhettem. :D)

Mondjuk annyi, hogy amíg felfújod, addig online szellőztetés mellett is gázálarc kell, meg búvárszemüveg... :D De megoldható. :)

Hóhér 12-08-2007 12:40

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 141406)
Őő... keríthetek képet. Pedig ütős lett. Színtelen akril lakkal lett lefújva a haverom szobája, és utána meg matt fehérrel. Teljesen jó, és ha bulikon ráfröccsne a pia, egyszerűen lefolyik rajta. :D Nincs az, hyog "BASSZUS HOGY VAKAROM LE A VÖRÖSBORT A FRISSEN MESZELT FALRÓL:(" :D

A nappalimba tettem a számítógépet.

Anno nagyüzembe nyomtattam színesben... :D

gyönyörű vajszínű bőrgarnitúra, és vajszínű vastag plüss padlószőnyeg variálva, halvány rosa színű tapéta :)

akkor is nagy barom voltam , lusta voltam kimenni a szobából, és az egyik alkalommal amikor a patront töltöttem a kezemben eldurrant a piros festék, szanaszét fröccsent a falra, szőnyegre, bőrre mindenre ...
amíg őrjöngtem az asszony egész éjjel próbálta levakarni

:cool:

Ati 12-08-2007 12:41

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 141417)
az egyik alkalommal amikor a patront töltöttem a kezemben eldurrant a piros festék, szanaszét fröccsent a falra, szőnyegre, bőrre mindenre ...

Lézer kell, nem tintasugaras, akkor nincs ilyen gond. :) Csak melegvízzel ne próbálkozz, mert ott a vég... :D

Goldy 12-08-2007 12:42

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 141417)

Tipikus :)
Pasi örjöng, te meg puceválhatsz :)

[HTPA]GeeForce 12-08-2007 12:42

Tudod mit javasolok neked?

kend le fehérre az egész szobát a francba, majd vegyél egy projektort, és egy laptopról vetíts képeket (akár egyszínü képet) a falakra... 0 kockázat, és akár naponta többször kicserélheted a "tapétádat" :D:D:D

Redback 12-08-2007 12:43

van ilyen.... :DNekem egyszer meg a régi nyomtatónk beszart, de vettünk egy ugyanolyan nyomtatót, és elraktuk a régit, hogyha vmi alkatrész kell stb...
Fent állt a szekrényem tetjén.Egyszer takarítottam mondom leveszem már.Levettem, de elejtettem.Szépen flveszem visszarakom.Este megyek be a szobámba látom vmi fekete csorog a szekrényen.Eltört a patron, De nm foly gyorsan, ezért csak estére láttam meg. :mad::mad:

Hóhér 12-08-2007 12:44

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 141422)
Tipikus :)
Pasi örjöng, te meg puceválhatsz :)

én támadtam addíg :D:D

(nagy előnye a hódítónak, takarítás közben nem unatkozom !! )

a negyede már lenn is van a tapétának !!

:mad:

All times are GMT +1. The time now is 13:39.