Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Minden ami PC Játék! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=61)

Dew 02-18-2011 23:37

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 280388)
Ezt most talaltam, egesz tetszetos :)

ez kell!! baromi jól néz ki!

amúgy attól félek, hogy ezek a kombók jó nehezen lesznek blokkolhatóak... ha egyszer elkapott, akkor Neked annyi... :(

Sajnos ahogy látom csak PS3, és Xbox verziót terveznek, Április második felében jön!

amúgy nincs meg valakinek a trilogy? nekem működőképesen csak a 4 van meg... :p

Remedy 02-18-2011 23:44

Quote:

Originally Posted by Dew (Post 280483)
ez kell!! baromi jól néz ki!

Sajnos ahogy látom csak PS3, és Xbox verziót terveznek, Április második felében jön!

Azt en sem ertem, miert nem lesz belole pc verzio.. Pedig a mk1 az egyik elso es azota is nagy kedvenc jatekom volt...

A 4 meg nem tul jo, nekem az 1 es a volt 3 a kedvencem.

szamóka 02-19-2011 00:10

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 280484)
Azt en sem ertem, miert nem lesz belole pc verzio..

Már régóta nem a PC jelenti az elsődleges piacot, hanem a konzolok. A kiadók egyre inkább a "PC=warez" szemléletben gondolkodnak.

Dew 02-19-2011 13:54

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 280484)
Azt en sem ertem, miert nem lesz belole pc verzio.. Pedig a mk1 az egyik elso es azota is nagy kedvenc jatekom volt...

A 4 meg nem tul jo, nekem az 1 es a volt 3 a kedvencem.

én is nagyon szerettem a hármat, de sajnos nem sikerült megszerezni egy működő (és vírusmentes) verziót... esetleg nincs meg?

Hex 02-19-2011 13:55

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 280486)
Már régóta nem a PC jelenti az elsődleges piacot, hanem a konzolok. A kiadók egyre inkább a "PC=warez" szemléletben gondolkodnak.

ugyan úgy a konzolos játékok is megjelennek a p2p-én :)

Dus 02-19-2011 13:57

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 280344)
Új GemCraft! A TD-király visszatért.

Eljutottam a kipróbálásáig... hát huhh. Király dolgokat raktak bele, ajánlom mindenkinek. :)

Kutyuleee 02-19-2011 14:03

Quote:

Originally Posted by Dew (Post 280483)

A trilogy megvolt nekem eredeti (orosz piaci:D:D:D) verzióban, csak amióta nem win98-am van nem müxött. úgyhogy vhol nagyon mélyen eltünt:( azóta én se találok müködő képes verziót pedig kereste...:S

Remedy 02-19-2011 14:04

Quote:

Originally Posted by Dew (Post 280529)
én is nagyon szerettem a hármat, de sajnos nem sikerült megszerezni egy működő (és vírusmentes) verziót... esetleg nincs meg?

Nincs, meg nem is tudom futna-e, vagy vmi dosos csodaprogram kellene hozza... :)

(Meg a hires akadasmentes billentyuzet :DDD)

Remedy 02-19-2011 14:07

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 280532)
Eljutottam a kipróbálásáig... hát huhh. Király dolgokat raktak bele, ajánlom mindenkinek. :)

En is kiprobaltam de nem tunt tul meggyozonek. Pakolom a gemeket, meg a skillpontokat, neha a shrineokba, csapdakat nem is nagyon hasznaltam, amplifiert se, aztan mar 10-es szinten voltam kulonbozo megeroltetes es taktika nelkul. Ahol nincs tower jo helyre kell lerakni, par wallt lezaraskent, es csok, ennyi az egesz jatek. (Persze a vegen biztos bonyolodik, pedig mar az osszes nehezitest is raraktam a palyakra miat engedett, de ugy sem volt tul nehez...) (egyedul akkor nem sikerult egyedul amikor beallitottam hogy minden hullam ilyen kis gyors lenyekbol alljon, de tuti arra is van vmi taktika, tobb elso szintu torony vagy vmi) :)

Szal nekem nem jott be egyaltalan. :)

Dus 02-19-2011 14:15

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 280536)
En is kiprobaltam de nem tunt tul meggyozonek. Pakolom a gemeket, meg a skillpontokat, neha a shrineokba, csapdakat nem is nagyon hasznaltam, amplifiert se, aztan mar 10-es szinten voltam kulonbozo megeroltetes es taktika nelkul. Ahol nincs tower jo helyre kell lerakni, par wallt lezaraskent, es csok, ennyi az egesz jatek. (Persze a vegen biztos bonyolodik, pedig mar az osszes nehezitest is raraktam a palyakra miat engedett, de ugy sem volt tul nehez...) (egyedul akkor nem sikerult egyedul amikor beallitottam hogy minden hullam ilyen kis gyors lenyekbol alljon, de tuti arra is van vmi taktika, tobb elso szintu torony vagy vmi) :)

Szal nekem nem jott be egyaltalan. :)

Gondolom az eleje könnyebb. Én is elég gyorsan haladok, és ahogy nézem, marha sok pálya van. Tuti lesz ez nehezebb is. :)

Hozzátenném, a régebbi verziók is nagyon könnyűek voltak az elején.

All times are GMT +1. The time now is 13:49.