![]() |
Köszönjük a gratulációkat.
Mi is gratulálunk azoknak akik ilyen jól "észrevették" hogy nincs otthon sereg. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Gondolod olyan nehez kiszurni egy klanraallast? Plane amikor vannak jelek elotte. Valamint nem egeszen ertem, mire gondoltal, hiszen valoszinuleg a tamadott klan nem vette eszre, mi pedig igen. (Ezt csak abbol gondolom, hogy nem mentek keresztbe) Szoval jo lenne az ilyen gyanusitgatasokkal finoman banni. Persze lehet csak en vagyok tulerzekeny, de engem igenis zavar az ilyen, hogy az ember mar nem is tamadhat ugy, hogy ne gyanusitgassak.... Igy nem is er semmit a gratulaciod.... Valoszinu nem is amiatt irtad be, mert gratulalni szerettel volna.... |
Húha :D Remy morci lett :D
(mondjuk megértem) Azért nekem ne mondja senki, hogy egy olyan szintű klántámadást nem lehet kiszúrni :D Már eleve az gyanús, ha 2 körre közelíti meg a másikat a top5 klán valamelyike. Aztán ne beszéljünk a durván 2 milla lovasról se, amit ugye aki piacozik, az észreveszi hogy veszik fel :D Stb, stb... |
Ja... mostmar ertem :p SZK alatt nem kronikazok.
Kisber, koszi a valaszt es oszinten kivanom, hogy neked is hasonlokepp valaszoljanak a kerdeseidre :D |
Quote:
|
Quote:
Persze hogy nem nehéz kiszúrni ha figyel az ember. Nem is vitatkozom vele. Semmivel se vitatkozom :) És tényleg gratulálok, zöldben akartam de aztán láttam hogy itt úgyis ez a téma! Ui: Ha nem láttad volna eddig, most szólok hogy néhány sorom végén ":)" szerepel :) |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:53. |