![]() |
Quote:
|
A hozzászólásokból nekem úgy tűnik, hogy 90%-ban csak az 1/A-s játék miatt lett "megvétózva" Ati első hullamódosító javaslata, az újabb szerint meg már gyakorlatilag nem javulna semmit sem.
"Első körben a hulla jelentős mennyiségű plusz férőhelyet fog kapni: 5. szinten +20%, 4. szinten +30% (összesen, nem a plusz 20-on felül), 3. szinten +40%, 2. szinten +50%, 1. szinten +60%. Ezzel egyidőben a hadi ereje is növekszik: a mostani bónusz duplájára, vagyis 5. szinten változatlan, 4. szinten +20%, 3. szinten +40%, 2. szinten +60%, 1. szinten +80%. " Szerintem ezt csak annyiban kellene módosítani hogy a 2. szint után már ne erősödjön tovább, tehát A-ban is +50% férőhely és +60% hadibónusza legyen. Az alsóbb szinteken nagy szükség van ezekre a változtatásokra, és így szerintem (bár nem számoltam utána) A-ban sem lenne erősebb egy hulla az orknál. |
Quote:
B-ben "csak" nagyon durva lett volna. Nem osztom a velemenyed egyaltalan. |
Quote:
|
Quote:
Valamint a nyitó felvetésben is, ami már eleve egy összefoglalás, ilyen bónuszok szerepelnek és ez volt elég huzamos ideig a fő csapás. ('hát lehet ezeknek jót csinálni?' :D) De mint látom van ennél egy jobb érv is: azért mert csak! :) |
Quote:
Amúgy én monróval értek egyet. Erősődjön nyugodtan ennyit, viszont a hadi bónuszt csak támadásra kapja meg, és a férőhely bónusz ne vonatkozzon a tornyokra... így egy hulla nagyobbat üt mint egy ork klánban, de a védelme még a mostaninál is gyengébb lenne (kivéve 5.szintet ahol pont ugyannyi mint eddig). És még annyit tennék hozzá,hogy a betgséget finomitani kéne magas hekin. Jack számolásai szerint a betegség első körében majdnem kihall a lakosság nagyobb hekin. és ha ez így van, akkor a hazaérkezést követő körben az ország védelme megszünik mint olyan, mert a tornyok nem müködnek, de még a katonák is kivándorolnak a nem müködő barakkokból. |
Quote:
Ilyen erővel lehetne egy faj aminek az a faji sajátossága, hogy 3. szinten kap +100%-ot a többin meg -100%-ot minden akcióra. Kiváncsi vagyok melyik szinten lesz játszható szerinted. Vagy egyértelmű cél hogy A-ban szaporodjanak a hullák jobban, mint B-ben vagy G-ben? Akkor lemaradtam valamiről. Ráadásul pont azon a szinten kapja a legnagyobb bónuszt, ahol a legtöbbet ér, hogy hadis országról van szó. |
Quote:
|
Quote:
1 óriás 1 gnóm 1 ork 1 törpe szövifelállásnál. Másik szövi legyen 2 ork 1 óriás 1 hulla. Tételezzük fel, hogy a hulla varis szövije felfedi a gnómot, mert az tud a legtöbb toliakciót indítani abban a szöviben. Marad 2 gyujtásra képes ország. Ha nem ortimálisan használják a készülit akkor is kijön napi 45 gyujtás a hullára. Ami nem baj, de a hulla ha megfeszül, se tud szart se tenni ez ellen. Én nem tartom ezt játszhatónak. Személyes tapasztalatom: 5-ös szinten ahol olcsó volt a nyers belementünk egy szöviharcba. Én hulla voltam, az ellen 3 gnóm 1 óriás felállású volt. Mi voltunk alul, azaz előnyös pozícióban. Talpraesett, reagálni képes játékosnak gondolom magam, mégse tudtam semmit tenni a napi 60-65 gyujtás ellen, vagy kezelésére. Hiába volt tartalékunk, hiába építettem vissza túlórában, a második napra ellehetetlenült az országom. Hiába az autovédelem, egy határ után már minden házacska duplán számít, amikor már semmit se tudsz letolni az intézőben... Ez nem A beli probléma lenne, hiszen ott a 10K pont távolság hamar összejön, és a tolik már nem okoznak károkat, ha nincsenek közel. Az 1/A-ban sokkal kevesebben játszanak aktívan mint a lentebbi csoportokban, így én fontosabbnak tartanám a lentebbi csoportokban használhatóvá tenni a Hullát. Ez pedig csak akkor valósítható meg, ha nem lehet következmények nélkül, csak azért mert 1 kocsmával is megy szarrágyujtani bármikor, ha 10K-n belűl van. Aki tolizni akarja az tartson kórházat javaslatom szerintem megoldást nyújtana erre a problémára. A mostani helyzetnél még az is jobb lenne, hogy házait kőből építi, mivel kripták, ezért nem lehet gyujtani. |
Egyetértek Zolival. Nekem MF tapasztalatom van. Alsóbb szinteken rengeteg munkával (igénytelen faj :)) sok mindent meg lehet csinálni a hullával:
-lehet ütni a pontlista állandó figyelésével. -lehet tekitartalékot mindig visszatenni a piacra. -jól véd a tűzgolyó és az emberlopás ellen a túlélő személyiség -lehet katonát termelni saját fémbányával és kováccsal (a HT-t jól beállítva nem lehet ellopni) Viszont a gyújtás ellen semmit sem lehet csinálni. Ha a hulla nem kap valamit a gyújtás ellen, akkor játszhatatlan marad. Szerintem kaphatja a következők közül valamelyiket: -üres helyen jóval többen férnek -lopás is betegséget terjeszt |
All times are GMT +1. The time now is 23:56. |