Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Remedy 12-07-2011 19:51

Quote:

Originally Posted by Paliking (Post 295058)
Szerintem a dragonosok, akik klánon belül voltak, nagyjából észlelték, hogy a seregindítás után esélyük sem volt, ezért talán megérdemeltünk volna egy gratot tőletek.

Quote:

Originally Posted by GenXter (Post 295067)
Megpróbálok némi útmutatót írni a csatához

Black Dragon (#3270) felé tart, 1 kör:

Összes: Lovas 3.867.701

Koszi, engem csak ez erdekelt, hogy tenyleg vedhetetlen sereg ment-e, mert Pali beirasa kicsit nagykepunek tunt, de nem lettem meggyozve, ezekszerint a kp tartalek es a bennlevo seregek saccolasa miatt tunt ez igy, nem a tenyleges barakkhelyek miatt.

En Pali beirasa utan saccra azt hittem, minimum 5-5,5 milla lo ment.

Valamint a taktikaban eros alapozas volt ezekszerint arra, hogy a ket koros klansereget meglatva a Dragon nem dobalja szet a klant, ha esetleg ugy erzi, nem tud vedeni.

(Szemely szerint az a velemenyem, barmennyire is nem tetszik egy adott taktika, amig azt mindenki tudja alkalmazni, es hatekony, majd hulye leszek epp en nem tenni azt...)

GenXter 12-07-2011 20:22

Remy : nagyon sok infót nem irtam ide,ami a Dragonra vonatkozik

Reaktor 12-07-2011 20:59

Számomra az a történet legnagyobb tanulsága, hogy a (szétdobálás-országkirakás) kérdését rendezni kell.
Ez egy stratégiai játék, és az nem stratégia, hogy kiteszek 1 ori kivételével mindenkit, hogy a veszteséget elkerüljem harc nélkül.

Gondoljatok bele!!!

Mennyit készülhettek a Lámák?
Mennyit kellett tervezni, megfigyelni, piacolni, épülni???
Igazságos lett volna, ha a Lamak ennyi készülődés után ütnek 312 hekit?

Ez nagyon megnehezíti a támadási keldv ősszegyüjtését, hogy a védő félnek van egy
-engem nem vernek be klánnal gombja.

Mert az is lehet egy klánvédelmi stratégia ebben a szemléletben, hogy, "megtanítom" az ellenfeleknek, hogy nem kifizetődő bármilyen erőforrást felhasználni egy klánom elleni támadáshoz.

vityu 12-07-2011 21:05

Quote:

Originally Posted by Reaktor (Post 295129)
Számomra az a történet legnagyobb tanulsága, hogy a (szétdobálás-országkirakás) kérdését rendezni kell.
Ez egy stratégiai játék, és az nem stratégia, hogy kiteszek 1 ori kivételével mindenkit, hogy a veszteséget elkerüljem harc nélkül.

Gondoljatok bele!!!

Ez nagyon megnehezíti a támadási keldv ősszegyüjtését, hogy a védő félnek van egy

Mert az is lehet egy klánvédelmi stratégia ebben a szemléletben, hogy, "megtanítom" az ellenfeleknek, hogy nem kifizetődő bármilyen erőforrást felhasználni egy klánom elleni támadáshoz.

ÉVEK óta ezt pofázom. Tudom, hogy eddig is mellette álltál, csak azt nem értem, hogy amikor mi ütöttünk, raktunk ki tagot, összeszedtük a nyerst a piacról, fogót raktunk ki, az miért nem volt ekkora tanulság? Kb akkorát ütöttünk?

Hex 12-07-2011 21:37

Quote:

Originally Posted by Reaktor (Post 295129)

Gondoljatok bele!!!

ezzel csak annyi a gond, hogy a lámás ütésnél esélytelen volt, hogy a Dragon szétdobálja a klánt, szóval rossz a példád.

Remedy 12-07-2011 21:40

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 295144)
ezzel csak annyi a gond, hogy a lámás ütésnél esélytelen volt, hogy a Dragon szétdobálja a klánt, szóval rossz a példád.

Miert? Par gombot kellett volna megnyomni. Vagy a Dragon az a peppe vert kepu mosolygos lovag akar lenni, aki batran turi a pofonokat, de amikor utesre lendul a keze, az ellenfelek elteleportalhatnak?

Hex 12-07-2011 21:42

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 295148)
Miert? Par gombot kellett volna megnyomni. Vagy a Dragon az a peppe vert kepu mosolygos lovag akar lenni, aki batran turi a pofonokat, de amikor utesre lendul a keze, az ellenfelek elteleportalhatnak?

olvass vissza pár oldalt, nem a Dragon dobálta szét a klánt, hanem a Dragon elől dobálták szét. És ez tény.
Szét lett dobálva a klán? nem. Akkor miről beszélsz? Egy feltevésről, aminek semmi valóság alapja nincsen.

Lehet, hogy te szétdobálnád a klánt, de sem vityu, sem Bence nem tenné meg, ahogy eddig sem tették meg.

Remedy 12-07-2011 21:49

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 295149)
olvass vissza pár oldalt, nem a Dragon dobálta szét a klánt, hanem a Dragon elől dobálták szét. És ez tény.
Szét lett dobálva a klán? nem. Akkor miről beszélsz? Egy feltevésről, aminek semmi valóság alapja nincsen.

Lehet, hogy te szétdobálnád a klánt, de sem vityu, sem Bence nem tenné meg, ahogy eddig sem tették meg.

Hex, orulnek, ha ertelmezned az irasaim. Ha nem megy, olvasd el meg egyszer. Esetleg idezd be, hol irtam, hogy a Dragon szetdobalta a klant. Arrol beszelek, hogy _eselyuk_ igenis lett volna ezt megtenni.

De azert segitek:
batran turi a pofonokat = nem dobalja szet a klant, ha vedhetetlen sereget lat/erez.
Ellenfelek elteleportalnak: azok szetdobaljak.

Hex 12-07-2011 21:53

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 295152)
Hex, orulnek, ha ertelmezned az irasaim. Ha nem megy, olvasd el meg egyszer. Esetleg idezd be, hol irtam, hogy a Dragon szetdobalta a klant. Arrol beszelek, hogy _eselyuk_ igenis lett volna ezt megtenni.

Ezt én is elmondhatom rólad, hogy értelmezd. Egy feltevésről beszélsz, aminek ismétlem semmi valóság alapja nem volt.

Black Dragon (#3270) támadást indított Hanyatlás (#3186) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 447 hektár földet. -- itt szét lett dobálva a klán

Reaktor 12-07-2011 22:40

Klánba történő ki- és belépések módosítása

ebben a topikban kellene felvenni a fonalat újra.

Hex ha nem érted a szándékomat kérlek ne offold szét a gondolatot.

All times are GMT +1. The time now is 13:59.