![]() |
Quote:
Quote:
En Pali beirasa utan saccra azt hittem, minimum 5-5,5 milla lo ment. Valamint a taktikaban eros alapozas volt ezekszerint arra, hogy a ket koros klansereget meglatva a Dragon nem dobalja szet a klant, ha esetleg ugy erzi, nem tud vedeni. (Szemely szerint az a velemenyem, barmennyire is nem tetszik egy adott taktika, amig azt mindenki tudja alkalmazni, es hatekony, majd hulye leszek epp en nem tenni azt...) |
Remy : nagyon sok infót nem irtam ide,ami a Dragonra vonatkozik
|
Számomra az a történet legnagyobb tanulsága, hogy a (szétdobálás-országkirakás) kérdését rendezni kell.
Ez egy stratégiai játék, és az nem stratégia, hogy kiteszek 1 ori kivételével mindenkit, hogy a veszteséget elkerüljem harc nélkül. Gondoljatok bele!!! Mennyit készülhettek a Lámák? Mennyit kellett tervezni, megfigyelni, piacolni, épülni??? Igazságos lett volna, ha a Lamak ennyi készülődés után ütnek 312 hekit? Ez nagyon megnehezíti a támadási keldv ősszegyüjtését, hogy a védő félnek van egy -engem nem vernek be klánnal gombja. Mert az is lehet egy klánvédelmi stratégia ebben a szemléletben, hogy, "megtanítom" az ellenfeleknek, hogy nem kifizetődő bármilyen erőforrást felhasználni egy klánom elleni támadáshoz. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Szét lett dobálva a klán? nem. Akkor miről beszélsz? Egy feltevésről, aminek semmi valóság alapja nincsen. Lehet, hogy te szétdobálnád a klánt, de sem vityu, sem Bence nem tenné meg, ahogy eddig sem tették meg. |
Quote:
De azert segitek: batran turi a pofonokat = nem dobalja szet a klant, ha vedhetetlen sereget lat/erez. Ellenfelek elteleportalnak: azok szetdobaljak. |
Quote:
Black Dragon (#3270) támadást indított Hanyatlás (#3186) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 447 hektár földet. -- itt szét lett dobálva a klán |
Klánba történő ki- és belépések módosítása
ebben a topikban kellene felvenni a fonalat újra. Hex ha nem érted a szándékomat kérlek ne offold szét a gondolatot. |
All times are GMT +1. The time now is 13:59. |