Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Wolfi 12-06-2011 10:28

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 295032)
azért a hiénához nem csak az "egy maradhat" klán ért ahogy elnézem más klán is profi szinten csinálja :)

Te sem gondoltad komolyan, hogy a tegnap előtti után majd ölbetett kézzel nézzük végig a dolgolat...

Robi korrekt volt a leveled (Janesz tényleg benézte) én pl csak a személyed miatt mentem annyival csak amennyivel ezt jól láttad!

Merengő 12-06-2011 10:36

Quote:

Originally Posted by Wolfi (Post 295049)
Te sem gondoltad komolyan, hogy a tegnap előtti után majd ölbetett kézzel nézzük végig a dolgolat...

Robi korrekt volt a leveled (Janesz tényleg benézte) én pl csak a személyed miatt mentem annyival csak amennyivel ezt jól láttad!

értem én, csak akkor nem kell kiabálni, hogy így hiéna, fújj hiéna. te szemét hiénáztál :D . én is megtettem volna a helyetekbe és még nagyon sokan ugyan így tettek volna. mindenesetre szépen csináltátok :)

Wolfi 12-06-2011 11:30

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 295050)
értem én, csak akkor nem kell kiabálni, hogy így hiéna, fújj hiéna. te szemét hiénáztál :D . én is megtettem volna a helyetekbe és még nagyon sokan ugyan így tettek volna. mindenesetre szépen csináltátok :)

ez nem meríti ki a közönséges hiéna fogalmát!
nevezzük ezt bosszú hiénának:)
a kislámákra sem fröcsögtünk mikor a klánüté után nehezítették (ik) Vityuék feljövetelét, mert ez tök érthető!

Hex 12-06-2011 11:56

Quote:

Originally Posted by Wolfi (Post 295051)
ez nem meríti ki a közönséges hiéna fogalmát!
nevezzük ezt bosszú hiénának:)
a kislámákra sem fröcsögtünk mikor a klánüté után nehezítették (ik) Vityuék feljövetelét, mert ez tök érthető!

goldin majd úgy is leverem :D

Princ 12-06-2011 12:04

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 295050)

dehogynem kell. Ha csak a földről szólna az egész, én már évekkel ezelőtt meguntam volna a Hódítót. :)
Fújj hiéna most is. Megcsináltam asszem a privát hiénarekordunkat, és a bosszú édességén kívül még most sem tudom, mi olyan borzasztó jó benne.

És még azt sem értem, hogy teneked mi szükséged van a mondókád ismétlésére oldalanként. Amíg hiányzott 1-2 tagunk, egész barátságos tudtál lenni. De úgy látom visszataláltál a default állapothoz.

Merengő 12-06-2011 12:13

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 295053)
dehogynem kell. Ha csak a földről szólna az egész, én már évekkel ezelőtt meguntam volna a Hódítót. :)
Fújj hiéna most is. Megcsináltam asszem a privát hiénarekordunkat, és a bosszú édességén kívül még most sem tudom, mi olyan borzasztó jó benne.

És még azt sem értem, hogy teneked mi szükséged van a mondókád ismétlésére oldalanként. Amíg hiányzott 1-2 tagunk, egész barátságos tudtál lenni. De úgy látom visszataláltál a default állapothoz.

ez remélem vicc :D

Princ 12-06-2011 12:23

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 295054)
ez remélem vicc :D

látom vágod :)

szóval egy klán tényleg kéne már neked. rossz nézni ekkora dumát a jelenlegi semmittevés mellett :/

Merengő 12-06-2011 12:27

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 295055)
látom vágod :)

szóval egy klán tényleg kéne már neked. rossz nézni ekkora dumát a jelenlegi semmittevés mellett :/

ha tudni szeretnéd most is van klánom :) még ha nem is a legnagyobb de van.

Démonka 12-06-2011 14:14

Nagy gratula a sárkányverőknek!:)

Paliking 12-06-2011 15:24

Biztos ami, biztos, kivártam két napot a klánütés óta, hátha valamelyik dragonos eltüsszent véletlenül egy gratot, de ez a rész úgy látom még nem megy.
Az önfényezés, meg a sárdobálás megy, a saját ütések bemásolgatása is már megy, az emelt fővel vesztés még nem megy. Remélem előbb-utóbb ez is sikerülni fog.
Lehet ennél az ütésnél felhánytorgatni a múltat, és, hogy ki kinek mikor vette el a cipőfűzőjét, de a helyzet az, hogy nagyon kemény munkával vertük be a Dragont. Őszintén szólva a klánunkból nagyjából mindenki lekakkantotta, hogy bevertétek a Egyenlítőieket, mi akkor döntöttük el, hogy beverünk titeket, és aktivizáljuk magunkat, mikor szemfülesen Siriust beütöttétek.
Két lehetőség maradt, az egyik, hogy hagyunk titeket magunkon országonként felgyalogolni, a második, hogy revansot veszünk, és leütünk titeket.
Végülis úgy gondolom, hogy kitaláljátok melyik megoldást választottuk, és megérte a készülődést. Szerintem a dragonosok, akik klánon belül voltak, nagyjából észlelték, hogy a seregindítás után esélyük sem volt, ezért talán megérdemeltünk volna egy gratot tőletek.
Régen nem volt ilyen aktív a klán, mint az utóbbi hetekben, és jó volt egy kicsit visszapörgetni az idő kerekét, remélem lesz még ilyen alkalom :)
Gratula még egyszer a klánnak, a vezérünknek, a tervért, és mindenkinek a végrehajtásért, a dragonosoknak, meg hogy nem dobálták szét a klánt, bár én simán megtettem volna a helyükben.

All times are GMT +1. The time now is 02:34.