![]() |
Quote:
Gondolom, vagyis nagyon remélem hogy a "vérszivó" alatt nem engem értesz és másra próbálsz célozni!!! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nálam igaz, hogy ha pl "elbuktatnak a lépcsőn lefelé", akkor legközelebb én is megteszem. Annyiban különbözik a kettő, hogy a enyémre lehet számítani. |
Grat a Hanyatloknak!
|
Dragonosoknak meg csak annyit h hiena ide vagy oda..gondoltam h ezen a szinten mar nem fogjak megengedni maguknak azt a luxust h vegignezzek amint a hanyatlokkal harcolunk..
Sztem de ez csak az en velemenyem igyis fer dolog volt reszukrol h nem hasznaltak ki teljesen az adott helyzetet gondolok itt arra h a tegnapi 5 vagy 6 hiena sereg helyett johetett volna 26.. |
Mielőtt bárki azt gondolná, hogy a tegnapi vereségünket a klán rontotta el:
Az teljes mértékben az én hibám volt. Egy rossz döntésem miatt nagyon sok paci nézte végig az istállóból a csatát, amivel simán áttörtük volna az ellen védelmét (pontos számok ismerete nélkül persze nem lehetek 100% biztos benne). Pedig még alattuk is tudtunk maradni. Ha én nem rontom el, nagy valószínűséggel ez a csata nem így nézett volna ki... Gratula a hanyatlásnak. |
Nem akartam beírni, de csak nem bírom megállni!
Nem azért Robicsek, de ha jól emléxem ti se engedtétek meg azt a "luxust" hogy végignézzétek amíg mi is a másik klánnal harcolunk!!! Akkor most el lehet gondolkozni... |
Janesz felreertettel nem szemrehanyasnak szantam hanem kozoltem a tenyeket...teljesen ertheto amit csinaltatok...a mi hibank h nem volt eleg a sereg a hanyatlok ellen tudtuk h ha nem ferunk be akkor jonni fogtok..
|
|
All times are GMT +1. The time now is 14:45. |