![]() |
Quote:
De ezt PONT NEM NEKED kellene írnom. |
Quote:
|
Quote:
Hááááát, a csak egy maradhat nem érzi azt, hogy csúnya dolog hiénázni egy éppen beütött klánt, aki az egyik felzárkózó tagon próbál revansot venni? És akkor a dragon a csúnya rossz bácsi, aki kiment a "hiénázó" gnómotokra. Örülök, hogy láttam, már majdnem kezdtem elhinni, hogy csak a körülmények áldozatai vagytok :) |
Javaslom az alábbi módosításokat a hódító szabályzatába:
1. Dragonra senki se nyithasson kaput. 2. Dragont senki sem mérhesse fel. 3. Dragon pontjai legyenek átlátszóak a pontlistában. 4. A Dragon elleni támadás előtt 1 nappal kötelezően egyeztetni kelljen a sereg összetételéről, ill. a támadás időpontjáról. Akinek még van ötlete folytassa a listát.... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Kíváncsi vagyok, most milyen érzés. |
2011-12-05 23:01:02 Hanyatlás (#3186) támadást indított Csak egy maradhat ... (#2643) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 6725 hektár földet.
2011-12-05 23:01:01 Csak egy maradhat ... (#2643) támadást indított Hanyatlás (#3186) ellen, de a csatát elvesztette. Nagy a mozgolódás odafent mostanság. |
[quote=vityu;295019]Hagyjuk, Robicsek. Sose kiabáltuk rátok, hogy csalók vagytok. Azt másra tartogatjuk.
Vityu most már nincsenek Pékek,akkor most kik a csalók? |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 13:24. |