![]() |
Papp2 : Miért kell minidig vagdalózni a hülyeségekkel ?
Ennyire nehéz beismerni hogy bevertünk ? Mi sem nyavalyogtunk amikor levettétek az elfünket 2500hekivel |
Quote:
Sajnos nem tudom, hogy mi van belül, hogy hogy álltak, mi hogy történt, mivel én is csak külső szemlélő voltam. Végignéztem az egészet. Túl nagy bontások voltak mindkét részről, a különbség csak annyi volt, hogy a sarkvidékiek serege hazaért, a többiek már bent is voltak, és csókolom. |
Quote:
|
Quote:
Összeteheti a 2 kezét a vérszivó hogy nem lett áttéve anarchba |
Quote:
Vityu Toled nem is szamitottam mas velemenyre csak erre..most sem okoztal megelepetest..de ha mar Te igy kifakadtal akkor en is leirom a velemenyem.. Nem ertem hogy miert ez a negativum mar megint toled miert is faj Neked az hogy elmentunk ugymond eloletek szabira..akkoriban 2 klanhabaru utan voltunk,szetvolt szedve az egesz klan,minden egyes tagnal volt min 2k heki ures..kb ugyanabban a helyzetben voltunk mint most Ti annyi kulombseggel h Mi elotte nem termeltunk nyugiban tobb honapot....ezek szerint Ti is ugyanugy jottetek volna Rank miutan a Hanyatlok szetdobtak..csak nem tudtatok mivel nem adtuk meg azt a sziveseseget hogy ilyen konnyen foldhoz jussatok..nem is ertem mit kellett volna tennunk..talan maradni arra szamitani h hatha kijottok rank.. En ugyveszem eszre hogy a Dragon csak akkor akar harcolni amikor felkeszulnek ra ha meg ne adj Isten a masik fel epp nem all keszen a harcra kulombozo okokbol akkor mar kikialtjatok oket csaloknak vagy hienaknak.... Tegnap esti harcrol meg annyit h ha nem jonnek ki az orkajitok a gnomunkra akkor nem ment volna klansereg..de mivel jottek igy kihasznaltuk az adott helyzetet..sztem Te is igy tettel volna forditott helyzetben.. |
Hagyjuk, Robicsek. Sose kiabáltuk rátok, hogy csalók vagytok. Azt másra tartogatjuk. A hiéna az oké, de mostanában már az sem jellemző. :)
Ellenben azokat az egyéni ütéseket nem láttam... Sajnálom, ilyen ez a kisklán, luxus a teljes krónika, mert belekerül vagy 20%-ba mire felmegy :D Ebben az esetben tényleg hibázott a dragon. Elég nagyot. Nem lett volna szabad abban az állapotban kimozdulni. Egyébként, meg hogy tiszta legyen a kép, ugye akkor az ominózus elszabizás alkalmával 3 országotok volt, aki bent volt, a többiek szabadságon. Tudtuk, hogy hogyan néznek ki azok az országok, úgyhogy véletlenül se álltunk volna oda. Az a klán akkor minden volt, de nem védtelen. :) |
Quote:
Ez egy stratégiai játék, Te is beütöd az MF törpöt, ha előtted áll, nem kötsz bele fullos szövibe, nem? |
Quote:
|
Quote:
De én megértem a lelkiállapotod, csak lehet meg kellene hagyni a véleményeket a tagoknak. Honnan látod a szétbontott orikat, ha még teljesre se futja? :) Nah, de hagyom is... |
Quote:
Vityu, ha még nem láttad, külön örülni fogsz még a tegnapi 5 x 0 heki ütésünknek is. :p |
All times are GMT +1. The time now is 22:50. |