![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Remy, ez jutott eszembe, tolvajt nem akartam fokozni, nehogy lopjanak népet
|
No most már tényleg el
Sziasztok! |
Quote:
Az nekem is tetszett:D:D |
Quote:
|
Quote:
Ki akar még csatlakozni Valeziushoz?:p:) Amúgy jó móka volt a csihi-puhi;)én élveztem:) |
Quote:
Mire megszünt az emberhiányom, megszüntek az emberlopások, meg a vihar, addigra átlag két körönte vertetek be.:D |
Quote:
pff,de jó arc vagyok:p:D:cool: |
Na akkor ha mindenki ráér következő menet:
Kedd 11-15 lenne jó:) |
Quote:
Én mondjuk nem vertelek be egyszer se:) Valaki meg valami Horlandot keresett a fórumon:D |
Quote:
|
Quote:
Nem láttam sehol csak A-t meg B-t meg stb.. Szóval se Hor se Land:D Viszont pool előadta ,hogy ovis és írt mindenféle szépet:D:D |
Quote:
*én*:D Quote:
|
Quote:
Onnan tudtuk hogy az a Pool, aki a legmergesebb :) |
Quote:
Szegény pool:(:D |
Ja igen Pool TANÁCSOT kért tölem párbaj közben:D
Ugyhogy:D:D:D És komolyan ezt is irtam: Ijjazon:D Most jutott csak eszembe:D De ez most teljesen komoly megfogadta a tanácsom:D:D:D:D |
Quote:
Amúgy meg tetszett a párbaj...:) |
Quote:
Igen gömböztelek sokszor mert folyamtosan képzödött a varim;) De amugy volt egyálltalán arra esél,hogy te menj 13kor el?;) Vagy az is csak egy kitalált dolog volt?:) |
Quote:
|
Quote:
Én az első órában simán azt mondtam G=pool Utána azthittem el se indultál mert annyire kezdönek tette magát G,mint aki amx 5párbajt ment eddig:P Az uccsó 1.5órában meg már megint tudtam G=pool:PMert azért 1 kezdö nem ugy játszik;) |
Köv párbaj mikor lesz?
Van már valami ötlet? |
Hát én már ajánlottam a:
Kedd 11-15ig de most ajánlok még 2 alkalmat kedd 11- szerda 11ig(azaz 24órás) Vasárnap(most vasárnap azaz holnap) 10-15ig bár ez Poolnak szerintme nem lesz jó:S |
Én tuti nem fogok felkelni vasárnap már 10-kor :)
24 órást meg sajnos nemtok végigjátszani, nem azért mert nem akarom, de nekem is kezdődik a jövő héten a munka. A kedd 11-15-ig eddig jó... Mit szólnál hozzá, ha a 3. párbaj 0 drágakőbányás lenne? Mint a régi szép időkben, ahol nem a népnövelgetés volt a legfőbb irányvonal... Azt vmivel elgondolkodtatóbb párbajnak tartanám, ha nem lenne rögtön mindenre pénz. Ha oké, akkor kedd 11-15, 0 drágakővel tőlem mehet. |
Quote:
ez lesza 3. olyanom:) de ha az erő velem lesz akkor minden oké:) meg hát amugy is fogom én vágni azt is ha idöben jövök akkor végetek:S ja és anonym legyen ez is;) van 2napom addig én csak agyalok ráérek itt számolgatni egész nap Ati megszervezed ezt is?:D:D:D |
Megcsináltam, de nem anonim lett, Ati légy szives tedd már azzá...
Köszönöm! |
Quote:
Hát pech de azért jelentkezem;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ugyhogy miattam Ati ne írd át Csak ha Pool akarja:P |
Quote:
|
Quote:
Mostmár ugyis megérzem melyik is vagy te;) teljesne mind1 mert szeritnem kevesen fognak magas szinvonalú játékot nyujtani ilyen 0drágkőbányásban |
Háááááááááááát, most nem igérem, hogy el fogok tudni jutni idáig.
|
Quote:
Azt írta pool jogtalan előnyhöz jutott ,mert rengeteg ilyet játszott már és a kis párbajozóknak esélye sincs így ellene:mad: |
Quote:
Ígyis nagy elönye van Poolnak mert neki már nagy a tapsztala 0 drágakőbányára Nem akarunk fárasztani ilyenekkel:D |
Quote:
|
Quote:
Bár nagyon elbújni nem tudna..látszana hamar ,hogy melyik az ő orija:) |
Quote:
Én is ezt fogom tenni nekem sincs tapasztalatom ilyen téren 2db 0 drágakövesem volt eddig Egyikben: 3-an voltunk kb a felénél jöttem rá,hogy aranyalmázni kellene:D Másikban: Keményen elkéstem;) Ugye Attila(: ? És ez lesz a 3. Én ennyi tudok nektek így előre segíteni: Ha az adóval akartok számolni Csak azok az emberek fizetnek adót akik dolgoznak. 100% adó mellett kb 11 aranyat fizet 1 dolgozó ember, 1%on kb 0,11 aranyat ebböl kiszámolható a többi adó % is. Kereskedőnek kell lenni:D Aranyalmázni |
Quote:
Ez poolnak érdem végülis:) Csak nem tudom mi abban az élvezet,hogy alap hátrányból indulnak páran,mert nincs tapasztalatuk! |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:22. |