Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Északföld 08-11-2008 20:55

Quote:

Originally Posted by Stoky(Gárdi) NEXUS (Post 186254)
mivel német A ba volt pár hétig klánmnt innen valószínüsítem h az mnt nembefolyásol semmit de ha vki kiprobálja esetleg írja meg h mi is az igazság :)

Jó, sztem meglesz. :)

Grabi 08-12-2008 00:51

és elkezdődött, amire nem vártam igazából sose...sok sikert nektek!

Remedy 08-12-2008 01:36

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 186265)
és elkezdődött, amire nem vártam igazából sose...sok sikert nektek!

Tok jo hogy mindenki jobban tudja nalunk, hogy mi mikor kezdodott.. :)

Meg a felbontas se kezdodott el, csak szolok. :)

J.Ati 08-12-2008 01:43

Ez tényleg tök jó:D

Már én is kezdek izgulni egy kicsit,hogy mi lesz ebből.
Egy nyilvános klánháború?Vagy csak egy ártatlan tréfa volt?

Megtudhatjátok a holnapi sajtótájékoztatón:D

J.Ati 08-12-2008 02:05

Már nem lesz több bogártámadás

2008-08-12 00:00:45 Bogártámadás (#3387) feloszlott

J.Ati 08-12-2008 04:30

2008-08-12 01:01:01 Hungária (#3345) támadást indított Részeges veteránok klubja (#3026) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1947 hektár földet.

Grat!

dzso 08-12-2008 05:10

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 186269)
Már nem lesz több bogártámadás

2008-08-12 00:00:45 Bogártámadás (#3387) feloszlott

Ez már lassan standard forgatókönyvvé válik... nemrég is valami drasztikusan hasonlót láttunk... seregek be majd haza majd klán feloszlik :)

Dragi 08-12-2008 06:55

Quote:

Originally Posted by dzso (Post 186271)
Ez már lassan standard forgatókönyvvé válik... nemrég is valami drasztikusan hasonlót láttunk... seregek be majd haza majd klán feloszlik :)

hmmm Ezzel arra célzol hogy csalás volt ?

Arwyl szelleme 08-12-2008 07:48

Na most már publikus, a következő történt:

Haveroméknál voltam és klántársam hívott hogy ütni kéne mert 2 körös 1 klán.
Mondom jó, de én nem tudom kiküldeni most. (ez volt kv előtt 2 perccel)
Mondtam legyen Ő a vezér és küldje ki a sereget ő de távolodjon is el.
Ügyesen sereg ki, távolodás megtörtént, csak éppen a kapkodásban ~4000 körre küldte ki a full klánsereget a Pannonföldére. (1 év mire hazaér)

Természetesen kint lévő seregnél még újrázni sem lehet, ezért próbáltuk eltüntetni a támadást az összes barakk lebontásával, mivel ezt tanácsolták klántársamnak, de sejtettem hogy nem vezet eredményre, gondoltam hogy a támadás megy tovább 0 egységgel. Így is történt. Szóval maradt még 1 lehetőség: klánrakit megnöveltem 225-ösre kivettem az összes manit, így 33 kör alatt a tartozás miatt oszlott a klán. Addig meg a 0 barakkos orikat leverték.

Gyula 08-12-2008 08:34

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 186274)
hmmm Ezzel arra célzol hogy csalás volt ?

Rólad és a barátaidrol csalást feltételezni? :D
Á dehogy... :D

Ati 08-12-2008 08:36

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 186276)

Ügyesen sereg ki, távolodás megtörtént, csak éppen a kapkodásban ~4000 körre küldte ki a full klánsereget a Pannonföldére. (1 év mire hazaér)

Természetesen kint lévő seregnél még újrázni sem lehet, ezért próbáltuk eltüntetni a támadást az összes barakk lebontásával, mivel ezt tanácsolták klántársamnak, de sejtettem hogy nem vezet eredményre, gondoltam hogy a támadás megy tovább 0 egységgel. Így is történt. Szóval maradt még 1 lehetőség: klánrakit megnöveltem 225-ösre kivettem az összes manit, így 33 kör alatt a tartozás miatt oszlott a klán. Addig meg a 0 barakkos orikat leverték.

Tipp: ha véletlenül néhány év távolságba elküldesz egy sereget, akkor célszerű írni a supportra, hogy mi történt, és ha már úgyis nulla a sereg, akkor legyen visszafordítva, mert értelmetlen. Eddig ahányan írtak hasonló miatt, mindenkinek vissza lett fordítva a serege, és a néhány év néhány napra lett csökkentve így.

Dragi 08-12-2008 08:39

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 186277)
Rólad és a barátaidrol csalást feltételezni? :D
Á dehogy... :D

Valóban ? Bizonyítékod van ? Mert azt látom hogy rágalmazni és vádaskodni azt nagyon tudsz .......

Pool 08-12-2008 08:59

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 186278)
Tipp: ha véletlenül néhány év távolságba elküldesz egy sereget, akkor célszerű írni a supportra, hogy mi történt, és ha már úgyis nulla a sereg, akkor legyen visszafordítva, mert értelmetlen. Eddig ahányan írtak hasonló miatt, mindenkinek vissza lett fordítva a serege, és a néhány év néhány napra lett csökkentve így.

Ha nem 0 a sereg, akkor is visszafordítod?

Ati 08-12-2008 09:03

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 186280)

Egyéni elbírálás alá esik, a körülmények függvényében.

Arwyl szelleme 08-12-2008 09:13

Quote:

Igazából a lényegen nem változatott volna, a barakkokban nem volt helyünk, max nem lehetett volna kilőni olyan könnyen a nagy bontás nélkül. De valószínüleg levertek volna ugyanígy.

Paliking 08-12-2008 10:00

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 186247)
Megnézve hogy kik vannak az érintett klánokban, ez kicsit olyan hmmmm :confused:

Nah de nem mondok semmit se....

Szerintem meg mondj erre valamit. Érintett vagyok, és kicsit zavar, hogy ilyeneket írkálsz.

Steve 08-12-2008 10:14

Szerintem meg minden érintett jócskán befoghatja :)

Tényleg csak annyi volt, hogy a kapkodás rossz döntések sorozatát küldte.
Tanulság: kétszer gondolkozz mielőtt cselekszel, ha 58kor látsz egy lehetőséget, inkább hagyd a csudába :)

És bevallom, én voltam a rossz tanácsadó, mea culpa. Mentségemre legyen mondva, éjszaka az M7esen nem ez volt a legbetegebb gondolatom...

Redback 08-12-2008 10:20

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 186286)
Szerintem meg minden érintett jócskán befoghatja :)

Tényleg csak annyi volt, hogy a kapkodás rossz döntések sorozatát küldte.
Tanulság: kétszer gondolkozz mielőtt cselekszel, ha 58kor látsz egy lehetőséget, inkább hagyd a csudába :)

És bevallom, én voltam a rossz tanácsadó, mea culpa. Mentségemre legyen mondva, éjszaka az M7esen nem ez volt a legbetegebb gondolatom...

Tegnap belső fórumon azt mondták nekem:
Aki nem dolgozik az nem hiábzik csak, mindenki más igen.Fel a fejjel!Balszerencsésen jött ki és kész, de semmi csalás és összebeszélés sem volt.

Északföld 08-12-2008 10:53

Quote:

Én írtam, de a """sereg""" csak jön-jön jön..rendületlenül :D:D

Északföld 08-12-2008 10:54

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 186280)

Sztem még 1 támadó is beleesik ebbe a körbe. :D

Északföld 08-12-2008 10:55

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 186266)

Egye fene ebbe igazat adok. :)

Északföld 08-12-2008 11:01

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 186276)

Annó még Mókus mókázott hasonlót, meg talán Karcsi. :) Remélem nem arról van szó, hogy máshol lenne szükség rátok, és ne tudjak esetleg lefordulni. (Persze lövésem sincs az új szabályokról, lehet ez már nem is befoláysol semmit.) Ugye nagyon rosszul gondolom? :D
Egyébként az épületlistákból ítélve, sajna van némi gyanús a dologban, bár őszinte leszek annyira nem izgat. :)

Cyby_ 08-12-2008 11:23

Quote:

Originally Posted by Északföld (Post 186291)
Annó még Mókus mókázott hasonlót, meg talán Karcsi. :) Remélem nem arról van szó, hogy máshol lenne szükség rátok, és ne tudjak esetleg lefordulni. (Persze lövésem sincs az új szabályokról, lehet ez már nem is befoláysol semmit.) Ugye nagyon rosszul gondolom? :D
Egyébként az épületlistákból ítélve, sajna van némi gyanús a dologban, bár őszinte leszek annyira nem izgat. :)

Észak ezt amugy télleg rosszul gondolod,mivel Arwyl engem Vasárnap este 8kor hívott fel,h alkotott a klántársa,és amug yis lefordulni lelehet még ha sereg is megy feléd,csak újrázni nem lehet!

Steve 08-12-2008 11:24

Quote:

Originally Posted by Cyby_ (Post 186292)
Észak ezt amugy télleg rosszul gondolod,mivel Arwyl engem Vasárnap este 8kor hívott fel,h alkotott a klántársa,és amug yis lefordulni lelehet még ha sereg is megy feléd,csak újrázni nem lehet!

Nem kilenckor? :confused:

Ati 08-12-2008 11:56

Quote:

Originally Posted by Északföld (Post 186288)
Én írtam, de a """sereg""" csak jön-jön jön..rendületlenül :D:D

Hmm? A top1 klán is ment valahova támadni? :D

Cyby_ 08-12-2008 12:11

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 186293)
Nem kilenckor? :confused:

nem tom pontosan vezettem hazafele ausztriábol 1óra ide vagy oda nem lényeges :)

A top1 klán meg csiguszra pályázik tuti :)

Grabi 08-12-2008 12:21

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 186266)

eeee őőőőő izééé...bizééé...én keddet tudtam, rossz infom volt, ezúton kérek elnézést.

Arwyl szelleme 08-12-2008 12:31

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 186247)
Megnézve hogy kik vannak az érintett klánokban, ez kicsit olyan hmmmm :confused:

Nah de nem mondok semmit se....

Visszolvastam már, hogy kit gyanúsítgatsz te ennyire.

Leírtam mi történt, ezt tanúsíthatja jó pár ember akit azonnal felhívtam amikor tájékozatott kv után a klántárs hogy kicsit "mellényúlt", ezenkívül a supportra is ment azonnal egy levél...
Annyira hülyének ne nézz már, hogy kiküldetek 400k lovat 4000 körre, hogy leverethessem magam és a klántársam. :)

Amúgy meg azóta se néztem meg kik vannak abban a klánban akik bevertek minket. :)

Grabi 08-12-2008 12:34

nekem mindig klántámadáskor ez volt a rémálmom, hogy elrontottam vmit, ezért mindig új ablakba nyitottam meg és mindig legalább háromszor leellenőriztem :)

én nem is értem, hogy miért jó bárkinek, hogy megy a pannonra 4000 körre sereg, mert szerintem senkinek :)

Arwen 08-12-2008 13:14

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 186298)

én nem is értem, hogy miért jó bárkinek, hogy megy a pannonra 4000 körre sereg, mert szerintem senkinek :)

Sztem erre Arwyl tudna válaszolni, még a szkarabeuszos időkben kaptak ilyet. (Persze az nem véletlen volt.)

Északföld 08-12-2008 13:25

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 186294)
Hmm? A top1 klán is ment valahova támadni? :D

Nem csak jön felénk egy beazonosíthatatlan sereg, már neve sincs, ember sincs benne. :D:D:D:D

Északföld 08-12-2008 13:28

Quote:

nekem mindig klántámadáskor ez volt a rémálmom, hogy elrontottam vmit, ezért mindig új ablakba nyitottam meg és mindig legalább háromszor leellenőriztem :)

Egyszer Wand elküdlte az íjjászokat is. :D:D:D Az is mókás volt, még jó hogy nem néztek távolt és nem is vették észre. :)

Ati 08-12-2008 13:32

Quote:

Originally Posted by Északföld (Post 186300)
Nem csak jön felénk egy beazonosíthatatlan sereg, már neve sincs, ember sincs benne. :D:D:D:D

Ööö, hát azért ez nem pont így működik. :D Ha azt lehetne jelezni, hogy FELÉD mennek seregek, és azokat vissza kellene fordítani, akkor kb mindenki jelezné ezt, akit megtámadtak. Micsoda gonosz dolog, azonnal fordítsuk vissza a támadó ország seregeit! :D

Értelemszerűen ilyen jelzésekkel nem tudunk foglalkozni.

A félreértések elkerülése végett: az olyanokkal sem, ahol figyelmetlenségből egy messze levő szövetséges is vive lett a támadáshoz. Ezekre mindenki figyeljen oda.

Arwyl szelleme 08-12-2008 13:35

Quote:

ne jó, hiba volt, de látod Gyula azt hiszi, hogy szándékosan leverettük magunkat! Pont most amikor végre visszatértünk 1/Aba és próbálunk nőni!!

Arwyl szelleme 08-12-2008 13:36

Nem szűnt meg a klántámadás? :S Remélem tudok azért újrázni...

Északföld 08-12-2008 13:52

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 186302)
Ööö, hát azért ez nem pont így működik. :D Ha azt lehetne jelezni, hogy FELÉD mennek seregek, és azokat vissza kellene fordítani, akkor kb mindenki jelezné ezt, akit megtámadtak. Micsoda gonosz dolog, azonnal fordítsuk vissza a támadó ország seregeit! :D

A félreértések elkerülése végett: az olyanokkal sem, ahol figyelmetlenségből egy messze levő szövetséges is vive lett a támadáshoz. Ezekre mindenki figyeljen oda.

Jó akkor pontosítsunk: * (#) 3943 kör múlva ér ide! A sereg összetétele: 0 katona, 0 támadó, 0 íjász, 0 lovas és 0 elit.

Mi köze van ennek egy klánsereghez? Melyik klánból jön? :D:D Tehát ez már nem sereg, ki lehetne szedni. Zavaró és így nem vesszük észre ha másik sereg is jön. :D
Jah és vissza szeretnék rájuk támadni, de nem látok olyan sorszámú klánt hogy #....ez akkor valami BUG? :p

Remedy 08-12-2008 13:52

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 186302)

Hm, szerintem ez lazan erdemelhetne egyedi elbiralast. Szerintem eleg zavaro lehet folyamatosan ezt latni a tavolban, es nem csak klan, de egyeni csataknal is. Foleg ha kv vegen tavolozik az ember, es fogja fel, hogy mit lat, es dontson is, extra zavaro lehet egy ilyen kiiras....

Ilyen alapon ha utalok egy klant, egy egyfos mittomen 200 hekis ori rakuld 1 tamadot klanban, es akkor x ideig _kenytelen_ ezt nezni a tamadott klan?

Szerintem ilyenkor is torolni kellene, amikor nyilvanvalo, hogy csak szandekos bosszantas a cel, es nem a haszonszerzes. (vagy ekkora baki, mint most, de ez gondolom 5-6 evente fordul max elo) :)

Északföld 08-12-2008 13:53

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 186304)
Nem szűnt meg a klántámadás? :S Remélem tudok azért újrázni...

Hát ha ez miatt nem tudok lefordulni, lehet morci leszek...

Északföld 08-12-2008 13:54

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 186309)
Hm, szerintem ez lazan erdemelhetne egyedi elbiralast. Szerintem eleg zavaro lehet folyamatosan ezt latni a tavolban, es nem csak klan, de egyeni csataknal is. Foleg ha kv vegen tavolozik az ember, es fogja fel, hogy mit lat, es dontson is, extra zavaro lehet egy ilyen kiiras....

Ilyen alapon ha utalok egy klant, egy egyfos mittomen 200 hekis ori rakuld 1 tamadot klanban, es akkor x ideig _kenytelen_ ezt nezni a tamadott klan?

Szerintem ilyenkor is torolni kellene, amikor nyilvanvalo, hogy csak szandekos bosszantas a cel, es nem a haszonszerzes.

A poén ebben az egészben, hogy simán be lehet nézni, azaz megszokod hogy jön egy klánsereg, fel se tűnik, hogy ott egy másik is. :D

Remedy 08-12-2008 13:55

Quote:

Originally Posted by Északföld (Post 186310)
Hát ha ez miatt nem tudok lefordulni, lehet morci leszek...

Ne aggodj, fordulni barmikor lehet, amint megvannak a felteteleid a feljutas menuben. :)

All times are GMT +1. The time now is 21:23.