![]() |
Quote:
|
és elkezdődött, amire nem vártam igazából sose...sok sikert nektek!
|
Quote:
Meg a felbontas se kezdodott el, csak szolok. :) |
Ez tényleg tök jó:D
Már én is kezdek izgulni egy kicsit,hogy mi lesz ebből. Egy nyilvános klánháború?Vagy csak egy ártatlan tréfa volt? Megtudhatjátok a holnapi sajtótájékoztatón:D |
Már nem lesz több bogártámadás
2008-08-12 00:00:45 Bogártámadás (#3387) feloszlott |
2008-08-12 01:01:01 Hungária (#3345) támadást indított Részeges veteránok klubja (#3026) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1947 hektár földet.
Grat! |
Quote:
|
Quote:
|
Na most már publikus, a következő történt:
Haveroméknál voltam és klántársam hívott hogy ütni kéne mert 2 körös 1 klán. Mondom jó, de én nem tudom kiküldeni most. (ez volt kv előtt 2 perccel) Mondtam legyen Ő a vezér és küldje ki a sereget ő de távolodjon is el. Ügyesen sereg ki, távolodás megtörtént, csak éppen a kapkodásban ~4000 körre küldte ki a full klánsereget a Pannonföldére. (1 év mire hazaér) Természetesen kint lévő seregnél még újrázni sem lehet, ezért próbáltuk eltüntetni a támadást az összes barakk lebontásával, mivel ezt tanácsolták klántársamnak, de sejtettem hogy nem vezet eredményre, gondoltam hogy a támadás megy tovább 0 egységgel. Így is történt. Szóval maradt még 1 lehetőség: klánrakit megnöveltem 225-ösre kivettem az összes manit, így 33 kör alatt a tartozás miatt oszlott a klán. Addig meg a 0 barakkos orikat leverték. |
Quote:
Á dehogy... :D |
Quote:
|
Quote:
Valóban ? Bizonyítékod van ? Mert azt látom hogy rágalmazni és vádaskodni azt nagyon tudsz ....... |
Quote:
Ha nem 0 a sereg, akkor is visszafordítod? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Szerintem meg minden érintett jócskán befoghatja :)
Tényleg csak annyi volt, hogy a kapkodás rossz döntések sorozatát küldte. Tanulság: kétszer gondolkozz mielőtt cselekszel, ha 58kor látsz egy lehetőséget, inkább hagyd a csudába :) És bevallom, én voltam a rossz tanácsadó, mea culpa. Mentségemre legyen mondva, éjszaka az M7esen nem ez volt a legbetegebb gondolatom... |
Quote:
Aki nem dolgozik az nem hiábzik csak, mindenki más igen.Fel a fejjel!Balszerencsésen jött ki és kész, de semmi csalás és összebeszélés sem volt. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Egyébként az épületlistákból ítélve, sajna van némi gyanús a dologban, bár őszinte leszek annyira nem izgat. :) |
Quote:
Észak ezt amugy télleg rosszul gondolod,mivel Arwyl engem Vasárnap este 8kor hívott fel,h alkotott a klántársa,és amug yis lefordulni lelehet még ha sereg is megy feléd,csak újrázni nem lehet! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A top1 klán meg csiguszra pályázik tuti :) |
Quote:
|
Quote:
Leírtam mi történt, ezt tanúsíthatja jó pár ember akit azonnal felhívtam amikor tájékozatott kv után a klántárs hogy kicsit "mellényúlt", ezenkívül a supportra is ment azonnal egy levél... Annyira hülyének ne nézz már, hogy kiküldetek 400k lovat 4000 körre, hogy leverethessem magam és a klántársam. :) Amúgy meg azóta se néztem meg kik vannak abban a klánban akik bevertek minket. :) |
nekem mindig klántámadáskor ez volt a rémálmom, hogy elrontottam vmit, ezért mindig új ablakba nyitottam meg és mindig legalább háromszor leellenőriztem :)
én nem is értem, hogy miért jó bárkinek, hogy megy a pannonra 4000 körre sereg, mert szerintem senkinek :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Értelemszerűen ilyen jelzésekkel nem tudunk foglalkozni. A félreértések elkerülése végett: az olyanokkal sem, ahol figyelmetlenségből egy messze levő szövetséges is vive lett a támadáshoz. Ezekre mindenki figyeljen oda. |
Quote:
|
Nem szűnt meg a klántámadás? :S Remélem tudok azért újrázni...
|
Quote:
Mi köze van ennek egy klánsereghez? Melyik klánból jön? :D:D Tehát ez már nem sereg, ki lehetne szedni. Zavaró és így nem vesszük észre ha másik sereg is jön. :D Jah és vissza szeretnék rájuk támadni, de nem látok olyan sorszámú klánt hogy #....ez akkor valami BUG? :p |
Quote:
Ilyen alapon ha utalok egy klant, egy egyfos mittomen 200 hekis ori rakuld 1 tamadot klanban, es akkor x ideig _kenytelen_ ezt nezni a tamadott klan? Szerintem ilyenkor is torolni kellene, amikor nyilvanvalo, hogy csak szandekos bosszantas a cel, es nem a haszonszerzes. (vagy ekkora baki, mint most, de ez gondolom 5-6 evente fordul max elo) :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 21:23. |