![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Into eternity - Severe emotional distress
Egész ügyesen játszik a hangjával, az már egyszer ziher! :) |
|
|
|
Ha Pokolgép, akkor:
http://www.youtube.com/watch?v=5H0W5Mzgjrk :) épp most: http://www.youtube.com/watch?v=VjWX-WPO6Hk :) |
ACDC - Big Gun :p
|
|
|
Floorfilla feat. Rob May - Sister Golden Hair (http://www.youtube.com/watch?v=QxrRs2ZwwEM)
/Sex Is Danger (Pulsedriver) (http://www.youtube.com/watch?v=FIRI-00ywuM) |
Bullet For My Valentine - Road To Nowhere
Tired and lonely still we stand On a road to nowhere Trapped in a world of endless days, my engine's storting (Road to nowhere) Body and mind are breaking down On a road to nowhere Destiny silence, here no sound as away forever? Farewell, I miss you I'm sick of these good byes Cause it torn us appart, right from the start I miss you Feelings that filled me left me cold On this road to nowhere (Road to Nowhere) Dreams are my saviors, save me now, cause I know I'm fallin' (Oh yes) Farewell, I miss you... Candles burn slowly, flames shine so brightly Light in the darkness, save me from madness again Only the lonely, can possibly know me Here keep sun rising, fire encause me again Keep sun rising Farewell, I miss you... Farewell, I miss you... |
Cross Borns - Vadászat
Vadászat hív, harc heve hajt Dühöm hatalmas lángoló kard Remény árnya, sólyom szárnya Ősi kürt vad rivallása.... |
Quote:
|
Habataitara Natsuhiboshi Naze Akai? Yuube Kanashii yume wo mita Naite Hanashita Akai me wo Natsuhiboshi naze mayou? Kieta warashi wa sou shitteiru Dakara kanashii yume wo miru |
|
|
|
Deák Bill Gyula Közép-európai hobo blues
Jártam az úton, mit keresztfák kisértek, Jártam a földön, ami még megmaradt, Jártam a réten, hol tankok legeltek, Jártam az erdőn, hol nincs többé vad. Éltem a városban, bűnben és mocsokban, Elhagyott falvakban kutyák között, Háltam az ég alatt, csillagos sátorban, Temetők dombjain, rácsok mögött. [Refr.] Nincs semmim, mit másokra hagyhatnék, Nem vagyok bölcs vezér, nem vagyok szent, Néha még álmodom, már nem félek, Eddig még bármiben hittem is, mind tönkrement. Láttam egy kisfiút, szemével könyörgött, Láttam at anyját, a tükörnél állt, Láttam az apját, parancsra nevetett, Parancsra aludt, és parancsra várt. Hallottam szónokot, mind harcról locsogott, Hallottam költőt, a kocsmában sírt, Hallottam prófétát, őszintét, szerényet, Becsapott mindenkit, akit csak birt. [Refr.] Nincs semmim mit másokra hagyhatnék, Nem vagyok bölcs vezér, nem vagyok szent, Néha még álmodom, már nem félek, Eddig még bármiben hittem is, mind tönkre ment. |
|
|
Ákos - Szívsebész
Keserű vagy,Mint aki nem remél,Mint aki semmitől sem fél,Te korszerű vagy És boldogtalan,A szíved üres És haszontalan. Tőled minden szó elköszön,És az örömre bánat jön,Add a szíved,Én megköszönöm! Álmodd, hogy nincs már szerelem,S Te leszel az én emberem,Reméld, hogy segít a józan ész,A szívedért eljön majd a Szívsebész. Éjszaka élsz, álmatlanul,Mint aki semmiből sem tanul, A világ is olyan szívtelen,Hát segítek én,Csak szólj nekem. Ha szeretni sincs időd,Éles pengém lesz a szeretőd,Add a szíved,És megköszönöd! Álmodd, hogy nincs már szerelem,S Te leszel az én emberem,Reméld, hogy segít a józan ész,A szívedért eljön majd a Szívsebész. Ha a szívedet megkapom,A billentyűin eljátszom a dallamom,Úgy, ahogy én akarom,Csakis úgy, ahogy én akarom! Álmodd, hogy nincs már szerelem,S Te leszel az én emberem,Reméld, hogy segít a józan ész,A szívedért eljön majd a Szívsebész. Álmodd, hogy nincs már szerelem,S Te leszel az én emberem,Reméld, hogy segít egy jó zenész,A dalodért eljön majd a Szívsebész. |
Irie Maffia - Hands In The Air
|
|
|
Ez most az Official No.1:
Coldplay - Clocks :cool: |
Anathema - Deep
|
|
Csík - Most múlik pontosan
Most múlik pontosan, Engedem had menjen Szaladjon kifelé belőlem Gondoltam egyetlen nem vagy itt jó helyen nem vagy való nekem Villámlik mennydörög ez tényleg szerelem. |
Anathema - Panic
|
Simon & Garfunkel - The Sound of Silence :cool:
|
Csiki tánc
*De rég nem táncoltam csikit* :rolleyes: Rég megmondtam bús gerlice, Ne rakj fészket út szélire, Mert az úton sokanjárnak, S a fészkedből kihajhásznak! |
Moby Dick - Keresztes vitéz
|
Enya - Only if...:cool:
"If you really want to, you can hear me say Only if you want to will you find a way. If you really want to you can seize the day. Only if you want to will you fly away." |
Momentán: Franz Ferdinand - Walk away
Tervben van még (ebben a sorrendben): Franz Ferdinand - Take me out Placebo - Every you every me Flogging Molly - Laura Nightwish - Bye, bye beautiful Metallica - Die, die my darling |
Ossian - Végállomas Motel
|
Ossian - Véren vett ország
|
|
Arno - Lonesome Zorro :cool:
"You’ve got the will, boy You’ve got the power now Ain’t to use to run Ain’t to use to hide Take a ride on night life It’s not a good life And I hear you screaming inside..." Önmagában lehet nem üt akkorát, de a Ben-X című film megtekintése után máris másként hallgatja az embernek fia a nótát.;) |
Prodigy - Thunder
|
All times are GMT +1. The time now is 15:26. |