Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Harcosok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=948)

Dragi 11-14-2006 19:10

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 43212)
Ez nagyon aranyos :)
Mutatok valamit:

Na ennyit Harcosokról és a hablatyról. Azóta sem idézett, mivel nem tud mit, csak szája volt hatalmas :P

Höhö én idéztem neki :D és még tudnék mit csak fene fog miatta vissza keresni annyit :)

Harcosok 11-14-2006 19:13

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 43211)
Aha engem marhára legyőztél :D angolba töröltem az elhanyagolt orimat! L-be meg a kitiltott orim ellen pampogtál gratula :) nincs kedved valahol normálba újra összemérni a tudásunkat szemtől szembe ?:) nem úgy mint egy sunyi kis ...

ezek nem kifogások?:)
Ja és nem volt sehol semmi szabályellenes abban,hogy téged kitiltottak:)
Te elötte éppen még a varim ölted én beléptem egy helyre ott le lettél szelve és kész:)Minek várjunk addig amig visszajösz tiltásról a tilstással együtt jár ez a büntetés,hogy ah hosszabb idöre van szétkapnak:)

Ja és már írtam :A lassuba ugyanannyiba tellik nekem menni a normálba mint neked a lassuba ugyhogy erröl ennyit:)

Dragi 11-14-2006 19:14

Viszont eszembe jutott amit Hétfőn az egyik tanárom mondott ! Győzike showról volt szó .. És hogy az a tv csatorna megcsinálta azt hogy levitte egy olyan szintre a műsort aminél nincs lejjebb és a "Nép" ezt igényli :D Valahogy így érzem magam ennél a topicnál is :D:D:D Olyan rossz hogy már jó :D:D:D

Dragi 11-14-2006 19:15

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 43215)
ezek nem kifogások?:)
Ja és nem volt sehol semmi szabályellenes abban,hogy téged kitiltottak:)
Te elötte éppen még a varim ölted én beléptem egy helyre ott le lettél szelve és kész:)Minek várjunk addig amig visszajösz tiltásról a tilstással együtt jár ez a büntetés,hogy ah hosszabb idöre van szétkapnak:)

Ja és már írtam :A lassuba ugyanannyiba tellik nekem menni a normálba mint neked a lassuba ugyhogy erröl ennyit:)

Jó Lassú csoportoddal menjél a ... én normális vagyok :D és nem akarok lassú csopiba meghalni!!! Dögunalom miatt :p

Harcosok 11-14-2006 19:16

Drag olvasd már vissza miröl kellene idézned:),hogy én a hv-ban kérdeztem mivel ütsz meg hányszor ?mennyi zséd van az oriban ?
meg elötte 2oldallal te tetted ugyanezt drag csak olvass vissza rendesen:),hogy én sajnálom a vippet valami ilyet irtál:)
ilyet nem látok idézni de mind1 is nem is kell irnod
csoki neked meg nem irok azt se tudom miröl kellene és nem is foogm visszakeresni:D

Dragi 11-14-2006 19:19

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 43220)
Drag olvasd már vissza miröl kellene idézned:),hogy én a hv-ban kérdeztem mivel ütsz meg hányszor ?mennyi zséd van az oriban ?
meg elötte 2oldallal te tetted ugyanezt drag csak olvass vissza rendesen:),hogy én sajnálom a vippet valami ilyet irtál:)
ilyet nem látok idézni de mind1 is nem is kell irnod
csoki neked meg nem irok azt se tudom miröl kellene és nem is foogm visszakeresni:D

ohhh igazad van nem kérdezté,l gyanúsítgattál ha ez neked így jobb :)

Harcosok 11-14-2006 19:19

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 43218)
Jó Lassú csoportoddal menjél a ... én normális vagyok :D és nem akarok lassú csopiba meghalni!!! Dögunalom miatt :p

így jártál akkor én meg nem megyek a normálba :)
mondom nem ok nélkül vaok a lassuba ugyhogy kész:)
de neked még könnyebb lenne jönni a lassuba mert:
én a lassura érek csak rá ugyhogy a normál "tul gyors" számomra:)
de te ráérsz a normálra ugyhogy ráérsz a lassura is és ha nem 1 orid van nem is unnád magad kész:)

Csokibácsi 11-14-2006 19:19

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 43220)

Megint írtál :)
Valamint megint nem vagyok meglepve.

Dragi 11-14-2006 19:20

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 43224)
így jártál akkor én meg nem megyek a normálba :)
mondom nem ok nélkül vaok a lassuba ugyhogy kész:)
de neked még könnyebb lenne jönni a lassuba mert:
én a lassura érek csak rá ugyhogy a normál "tul gyors" számomra:)
de te ráérsz a normálra ugyhogy ráérsz a lassura is és ha nem 1 orid van nem is unnád magad kész:)

Mi közöd van hozzá hogy én mire érek rá ?????:D:p

Remedy 11-14-2006 19:21

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 43226)
Megint írtál :)
Valamint megint nem vagyok meglepve.

De Neked legalabb irja, hogy nem ir! Nekem egyszeruen nem ir... :(

All times are GMT +1. The time now is 11:59.