![]() |
Quote:
Höhö én idéztem neki :D és még tudnék mit csak fene fog miatta vissza keresni annyit :) |
Quote:
Ja és nem volt sehol semmi szabályellenes abban,hogy téged kitiltottak:) Te elötte éppen még a varim ölted én beléptem egy helyre ott le lettél szelve és kész:)Minek várjunk addig amig visszajösz tiltásról a tilstással együtt jár ez a büntetés,hogy ah hosszabb idöre van szétkapnak:) Ja és már írtam :A lassuba ugyanannyiba tellik nekem menni a normálba mint neked a lassuba ugyhogy erröl ennyit:) |
Viszont eszembe jutott amit Hétfőn az egyik tanárom mondott ! Győzike showról volt szó .. És hogy az a tv csatorna megcsinálta azt hogy levitte egy olyan szintre a műsort aminél nincs lejjebb és a "Nép" ezt igényli :D Valahogy így érzem magam ennél a topicnál is :D:D:D Olyan rossz hogy már jó :D:D:D
|
Quote:
|
Drag olvasd már vissza miröl kellene idézned:),hogy én a hv-ban kérdeztem mivel ütsz meg hányszor ?mennyi zséd van az oriban ?
meg elötte 2oldallal te tetted ugyanezt drag csak olvass vissza rendesen:),hogy én sajnálom a vippet valami ilyet irtál:) ilyet nem látok idézni de mind1 is nem is kell irnod csoki neked meg nem irok azt se tudom miröl kellene és nem is foogm visszakeresni:D |
Quote:
|
Quote:
mondom nem ok nélkül vaok a lassuba ugyhogy kész:) de neked még könnyebb lenne jönni a lassuba mert: én a lassura érek csak rá ugyhogy a normál "tul gyors" számomra:) de te ráérsz a normálra ugyhogy ráérsz a lassura is és ha nem 1 orid van nem is unnád magad kész:) |
Quote:
Valamint megint nem vagyok meglepve. |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 11:59. |