![]() |
egyikőtök anarchról beszél, másik meg nem igazán :)
|
Nem. Mindketten utalásról beszélünk. :) Az itt is ott is ugyanaz. És jó, ha elcsíped. :D:D:D:D
Egyébként igaz. Én anarchista vagyok, és normálban nem nagyon vagyok jelen. Csak pár szinten. 5 4 3 2 szinteken. :D A-hoz én még béna vagyok. :) |
Quote:
|
A 20-30 ... 70-80 milliárdokhoz képest amiket néha csorgok/bukok nem számottevő mennyiség. Ilyen kevés pénz nem is csorgás. :D Egyébként, mint ajándék, nem számított nekem a pénz. :) Csak hgoy valakinek örömet szerezzek vele. :) Mert nekem tényleg nem volt rá szükségem, ahogy arra a 4 milliárdra sem nagyon. De tény, abban a csopiban a rúna 800-900 aranyat ér. Tehát aki felvette, szép hasznot tud kihozni belőle. :)
|
Éppenséggel nem dühöngök, de a román 5V-ben találtam egy országot aminek ugyanaz a neve mint az én (Hódítóban játszó) országomnak. Tudtam hogy le kellett volna védetnem a nevemet...
(Vagy csak a születőben levő rajongói klubomról lenne szó? :cool:) |
Minden bizonnyal arról van szó. :D
|
:mad::mad::mad:
most aztán ideges vok :mad: gondoltam karácsonyra építek egy jakuzis hálószobát,(házbővítés) nagy panorámás üvegfallal a kerti tómra. minden frankón ment, amíg nem lettem f..sz :D jött 2 ukrán gyerek, hogy nagyon kéne nekik munka. kitapétázták a szobát láttam hogy nem frankó a dolog nem értenek hozzá , elzavartam őket. jött a magyar szakember aki kijavította a hibákat, bár tudtuk hogy az egészet vissza kéne rángatni. a héten készen lett a szoba, minden szuperul néz ki, csak festeni kell... az erdélyi szakember szerint is lekéne rángatni a tapétát, de ő egymásra ragasztaná vissza ráfedéssel :eek: :D:D közben a magyar szakember, aki tényleg jól dolgozna eltűnt a kocsmában, és heteken át nem érem el, szóval maradt a festhető akrillal való javítás stb... most tartok az utolsó lépésnél, lambériázás a jakuzi burkolása stb minden után, és elválik persze a tapéta a faltól, a festéskor... nah most én rángatom le, és jól be is baszok :D:D:D és kell valaki aki hétfőn felrakja, mert már unom a lakásbővítést, persze a magyarszakemberek a kocsmában vannak, nehéz jó munka erőt találni, a probléma ott van, hogy rohadt lusta vagyok magam megcsinálni :mad::mad::mad: |
Fújd le a falat akril lakkal, azt szórd meg fürészporral ami beleragad, majd fújd le az egsézet újr akrill lakkal.
vízálló és ütésálló falfelület, roppant mutatós, és megtartja a színét. :)) |
Quote:
|
Ati nem láttál még fűrészporos tapétát?:)
|
All times are GMT +1. The time now is 05:58. |