![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
így egybe azért szépen mutat, egyik szavad üti a másikat.. |
Quote:
Quote:
Tedd ezt is hozzá és próbálj megnyugodni, már vége a párbajnak, majd lesz újabb, vasárnap 22-kor...:) Jó éjt! |
Quote:
itt támadtam először jojot itt láthattad a teljest... akkor majdnem a fele párbajig csak 1 orira koncentráltál, mert hátha a másik is csak védelemre varikra meg tolikra épít? szerinted ezt valaki elhiszi rajtad kívül? :) és mióta vagy ilyen jóhiszemű, hogy megtudnád gömbölni de mégsem mert úgysem tudta beverni Merengő, ezért úgyis csak védekezik... |
nem így "ismertelek" meg a párbajok során. tisztán is le tudtál volna győzni, ebben biztos vagyok.
Jó éjt. |
Quote:
Még valami kérdés, sirám? Nem rokonod neked Naz? :) |
Quote:
|
Quote:
Aki 30 tolival, 179 varival, -1100-as néppel van a végére, az mégis mit várt? Innentől kezdve írhatsz bármit, nem reagálok rá, mert nem fogom látni az írásaid... |
Hali.
hát ,szerintem ti többet láttatok ebböl a párbajbol mint én,,D Merengö,,ez elején tudtam rolad gömbit meg 3 rengetni rajtad,,ennyi érdembeli dolgot tuttam tenni b ellen,, hogy miért b ellen,,? mert D nek -3 pontja lett..ebböl 2 dolog következik,D nem tudom ártozni gönbözni,B valoszinü igen,,ennyi volt. mire fölszivták varijaim magukat akkor már ez sem ment. utána küzdöttem végig intézövel hogy valahogy fogjam iszanyatos sereged,D mikor láttam ijjakat azért bántam nem toltam pár támadot is,D no de mindeggy,,tény hogy grati hozzá hogy csak te voltál támado,,de én eleve ugy készültem hogy valoszinüleg csak pool lesz,és szokása kitámadni katikkal elején ezért én már elejétöl vedekezésre gondoltam. de azért inkább veszteni kéne megtanulni,mint egyböl másokat rágalmazni. mivel ugye mindenki magábol indul ki. |
All times are GMT +1. The time now is 22:54. |