Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Hulla tuning (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3005)

Dynosaur 01-28-2010 23:31

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 238996)
Dyn, nem akarlak elkeseríteni, de a hulla csak a csatában elesett katonákat kapja meg.

ohh... :o itt üt ki, hogy nem voltam még hullával... :p (és köszönöm, hogy normálisan hívtad fel a figyelmem a hibára... :))

most eljátszottam a gondolattal, hogy mi lenne ha megkapná? Mondjuk varikból, tolikból elesetteket nem, csak barakkhely foglaló egységekből... Ez felsőbb szinteken már rengeteg katona lenne... Meg lehetne valósítani úgy, hogy szintenként kevesebbet kap meg. pl 5. szint -> 100%, 4. -> 85%, 3. -> 70%, 2. -> 55%, 1. -> 30%. Nagyon merész?

NewJackCity 01-28-2010 23:44

amugy szerintem is fel lehetne hozni a támadoerot egy ork szintjére a-ban
de csak támadobonuszt adnék nem hadit ahogy mások is javasolták már
kaphatna kitámadó seregre védelmi bonuszt
ha csak támadobonuszt kapna nem komplett hadit
ezért mivel nincs védelmi bonusza se védelem varija ha a férohely 80%ánál tobbel kimegy kaphatna 30-40% védelmi bonuszt (ezt még lehet át kéne számolni jobban) hogy ne legyen teljesen védtelen és érdemes legyen kinntartani a seregét
igy ha otthonvan se lenne beuthetetlen és klánban sem lenne tul nagy a védelme
meg ugy alapbol ha nem zabál és izmos ez legyen az ára hogy xar a védelme nagyon amég ki nem támad
továbbá asszem padlocsempe javasolta hogy a hullára nyitott térkapun keresztul csak az eredeti 30%át lehessen lopni a szoviktől
a pestist még tesztelni kell hogy alakul lehet ahoz is hozzá kéne nyulni
de egyenlore ennyi a javaslatom

vityu 01-29-2010 00:02

Quote:

Originally Posted by Dynosaur (Post 238998)
ohh... :o itt üt ki, hogy nem voltam még hullával... :p (és köszönöm, hogy normálisan hívtad fel a figyelmem a hibára... :))

most eljátszottam a gondolattal, hogy mi lenne ha megkapná? Mondjuk varikból, tolikból elesetteket nem, csak barakkhely foglaló egységekből... Ez felsőbb szinteken már rengeteg katona lenne... Meg lehetne valósítani úgy, hogy szintenként kevesebbet kap meg. pl 5. szint -> 100%, 4. -> 85%, 3. -> 70%, 2. -> 55%, 1. -> 30%. Nagyon merész?

De miért szintenként? Ha ugyanazt az országot támadja meg más hektáron, akkor ugyanazt az egység%-ot öli meg. Ha valaki 1k katonáért szívesen lead x hektárt, akkor miért nem kaphatná meg? Miért csak az 55%-át?

Dynosaur 01-29-2010 00:20

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 239003)
De miért szintenként? Ha ugyanazt az országot támadja meg más hektáron, akkor ugyanazt az egység%-ot öli meg. Ha valaki 1k katonáért szívesen lead x hektárt, akkor miért nem kaphatná meg? Miért csak az 55%-át?

hmm... lehet fáradt vagyok, de nem igazán értem mire gondolsz. :)

Persze, megvan, hogy a mészár hány százalékot öl meg, ennek kapná meg szintenként külöünböző százalékát.De talán kicsit lehet sok lenne, ha egy mészárral L-ben hazavinne a hulla >2000 katonát... alacsonyabb szinten az a százalék kevesebb katonát jelent, mint magasabb szinten. Ezért gondoltam szintenként változóra...

vityu 01-29-2010 00:29

Quote:

Originally Posted by Dynosaur (Post 239006)
hmm... lehet fáradt vagyok, de nem igazán értem mire gondolsz. :)

Persze, megvan, hogy a mészár hány százalékot öl meg, ennek kapná meg szintenként külöünböző százalékát.De talán kicsit lehet sok lenne, ha egy mészárral L-ben hazavinne a hulla >2000 katonát... alacsonyabb szinten az a százalék kevesebb katonát jelent, mint magasabb szinten. Ezért gondoltam szintenként változóra...

mondjuk: ugyanolyan országtól, ugyanolyan esélyekkel

200 hektár: leöl 150 katonát mindet megkapja (beverik szembe 12 hektárra)
1000 hektár: leöl 750 katonát megkap 600 katonát (beverik szembe 60 hektárra)
és így tovább.
Az a saját és az ellenfél barakkmennyiségének ugyanaz a %-a. Nem értem, hogy miért kellene szintenként egyre kevesebbet elvinni...

Mondjuk az egész javaslat nem tetszik, de ez más dolog. :)

Pool 01-29-2010 06:12

Quote:

Originally Posted by Von (Post 238991)
Erre nagyon sok mindent tudnék mondani, de inkább csak egyvalamit kérdezek:
Te mondtál már építő jellegű dolgot ehhez a témához, vagy csak hajtogatod az olyan nonszenszeket, minthogy láttál már "az igen" hullát, meg olyat is amilyet nagyapád is tudna csinálni. Hát lol vagy, ilyet minden fajból lehet látni...
Meg a valaki "okosságait" ami komplett hülyeség volt az eddigiek alapján, meg a többi terelést a lényegtelen témákra, minthogy minden fajjal ugyanolyan nehéz vagyont tartani (csak az nem esett még le, hogy minden fajt nem ugyanolyan nehéz szétszedni).
Meg hogy legyen, de azt más találja ki, meg hogy ne legyen..., ne legyen...

Pool én tisztellek, mert jó játékos vagy, de ez a hsz-ed szerintem nagyon flegmára sikerült, már meg ne haragudj... :)

Már leírtam, hogy nekem tetszik a férőhely bővítés és némi haderő növelés
most kezdjek én is %-okat írni?
már van annyi, hogy elég fejben tartani
azért, meg, hogy ez a véleményem mások ötletéről, még nem kell megkövezni, nem tetszik és kész

Dynosaur 01-29-2010 09:58

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 239008)
mondjuk: ugyanolyan országtól, ugyanolyan esélyekkel

200 hektár: leöl 150 katonát mindet megkapja (beverik szembe 12 hektárra)
1000 hektár: leöl 750 katonát megkap 600 katonát (beverik szembe 60 hektárra)
és így tovább.
Az a saját és az ellenfél barakkmennyiségének ugyanaz a %-a. Nem értem, hogy miért kellene szintenként egyre kevesebbet elvinni...

akkor kapja meg az egészet... nekem oly mindegy... :) Így csak egyszerűbb vele menni felfele, és nem kell fegyvert gyártson a katonákhoz, csak a továbbképzéshez. Üt egyet földre, aztán beépít, mészárol egyet továbbképez... egész peckes menet lenne felfele... :)

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 239008)
Mondjuk az egész javaslat nem tetszik, de ez más dolog. :)

ha nem hát nem... csak eszembejutott... :p

Gabro 01-29-2010 11:55

címszavakban összefoglalható hogy fog kinézni a zombi terminátor?

annyi mindenről volt itt szó, már totál nem bírom követni

Princ 01-29-2010 12:42

Quote:

Originally Posted by Gabro (Post 239021)
címszavakban összefoglalható hogy fog kinézni a zombi terminátor?

annyi mindenről volt itt szó, már totál nem bírom követni

http://forum.hodito.hu/showthread.ph...846#post238846

Gabro 01-29-2010 13:13

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 239025)

kössz. ha ez marad, akkor ez tetszik

All times are GMT +1. The time now is 16:05.