![]() |
XXXXX (#XXXXXX)
2007-08-07 XXXXXXX Helyezés: XXXX Érték:XXXX Kezdő,ember fajú szövetségest keresek! ez remélem nem az amit én elsőre kiolvasok belőle! |
Quote:
Miért mi ezzel a gond? Egy kezdő embert akar magának akit szivessen betanítana;):D Mondjuk kissé rosszul fogalmazott:p |
xxxxxx (#000000)
2007-08-05 xx:xx:xx Helyezés: 19xx Érték: xxxxx MNT!!! MNT!!! MNT!!! MNT!!! MNT!!! MNT!!! MNT!!! MNT!!! MNT!!! MNT!!! MNT!!! MNT!!! MNT!!! MNT!!! MNT!!! MNT!!! MNT!!! MNT!!! MNT!!! MNT!!! MNT!!! MNT!!! MNT!!! MNT!!! MNT!!! MNT!!! MNT!!! MNT!!! Kissé kétségbe lehet esve. :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
xxx (#xxx)
xxx Helyezés: xxx Érték: xx Meglevo szovibe tagokat keresunk: hadis tolis varis a tobbit zoldben Sztem egy szövi minimum 2 főből áll, sőt azt írja hogy keresünk, nem azt hogy keresek.Ha pedig szövibe keres embereket akkor miért keres 3 tagot?2+3=5! |
Quote:
|
xxxxxxxxx (#000000)
2007-08-08 xx:xx:xx Helyezés: 2xxx Érték: xxxxx 2 Hadis ori 2 szövitagot keres!!!!! tolist és varist! A Lényeg,hogy minimum 3000 legyen belőlük!Jelentkezéseteket várom! bye Egy izgalmas dipi a 4. szintről. Vajon 3000 micsoda kéne? Varisnak/tolisnak 3000 vari/toli elég kevéskének tűnik... asszem jelentkezem mindkét pozícióra. :D :D Meggömbiztem. Nos, zsák a foltját... :D |
All times are GMT +1. The time now is 05:52. |