![]() |
2011-11-18 02:00:57 még egy tar ló (#4220) támadást indított Ragadozómadarak (#3371) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 3127 hektár földet.
2011-11-17 11:00:59 még egy tar ló (#4220) támadást indított Olümposz (#3735) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 5004 hektár földet. 2011-11-17 11:00:59 Olümposz (#3735) támadást indított még egy tar ló (#4220) ellen, de a csatát elvesztette innen is nagy grat a "kicsiknek" a szép meneteléshez!!! |
Quote:
Ti még egymást is ütnétek két hektár földért? :rolleyes: |
Quote:
Kivel ? kire gondolsz ? |
Quote:
Csak mondom, hogy en legszivesebben jatekon kivul utnem Dragit. :D Csupan az elvezetert. |
Quote:
|
Ati nézd meg régen mikor a Wandékat lezuzták az első helyről.
Kocsmába megvitatták. De ez most lehetetlen. Én pl egyénibe volt klántársaimat nem bántanék de klánnal igen. Én arrol beszélek hogy Fenti klánok Semmi életük nincs csak termelnek biztonságba. Ezen kellene változtatni. Vannak sok orik akiknek gazdátlanul tegnek lengnek. De van pár ember akik be be lépnek csak hogy termeljenek. Azokat nem nagyon veszed észre. Pedig ha ip.t néznéd akkor rájönnél. De ismét befejeztem. Nem irok ide megint mostanába. Csak hátha feltudom nyitni a szemed a sok csalásra... Ami volt van és lessz. |
Quote:
|
Nem csalás, hogy nem ütök valakit.
|
Quote:
|
eldobom az agyam
valoban...eldobom az agyam az elmult temakorrol.Barat baratot,haver baratot,barat havert...na meg ki tudja milyhen kombinaciok folynak meg a forumon,talan meg a kombinatorika sem oldana meg e kenyes kerdest,de minden esetre az agyam szetrohogtem,es ez igy a jo,mert elegge szurke volna az eletem,ha nem olvasnek ennyi zagyvalekot a kulson. koszi a par vidam percet :)
|
All times are GMT +1. The time now is 17:50. |