Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Harcosok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=948)

Harcosok 11-14-2006 18:56

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 43200)
De akkor visszakérdezhetek én is millió dologra :) mi közöd ahhoz hogy hogyan építem fel az orimat ? Mi közöd ahhoz kit hány sereggel ütök egy hv-n ? mi közöd ahhoz hogy mennyi pénz van a zsbemben ? mi közöd ... stb.!

;)Én ilyeket mikor kérdeztem töled?:)
Nem lelem sehol a külsön vagy esetleg levélben vagy tegnap este is álmodtál?:)(mondjuk nincs közöm hozzá mit álmodtál tegnap este de akkor is:D )

Dragi 11-14-2006 18:56

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 43201)
1. rész Ütnéd te a lábnyomom azt de inkább nem kezdem el megint sorolni az egymás ellen vivott csatákat (ja és most jönnek ,hogy ez volt akkor ekkor meg ez kifogások csak tudod mint ahogy te irtad msn-en nekem :) )

2. rész
Ja és én megirtam egyszer ,hogy mihelyts be leszek vippelve én elindulok ugyhogy innentöl már nem rajtam áll szerintem:) (ezt ő ajánlotta nem én kértem)

számozzuk meg a hsz-ed a kedvemért :) Nos 1. rész unalmas több ezerszer leírtad sztem már alapból le van valahova írva hogy egy kattintásra benne legyen a hsz-edbe :) uncsi :) és már igazából magadat égeted hogy egyetlen dolgon lovagolsz :)

2. rész végre valami ami a témához fűződik :D részben de igazából még mindig nem az igazi :)

Dragi 11-14-2006 18:57

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 43202)
;)Én ilyeket mikor kérdeztem töled?:)
Nem lelem sehol a külsön vagy esetleg levélben vagy tegnap este is álmodtál?:)(mondjuk nincs közöm hozzá mit álmodtál tegnap este de akkor is:D )

Akkor ajánlom olvass vissza :) vagy ennyire rossz a memóriád ?:)

Harcosok 11-14-2006 18:59

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 43204)
Akkor ajánlom olvass vissza :) vagy ennyire rossz a memóriád ?:)

Idézz nekem ne hablatyolj:)

Harcosok 11-14-2006 19:02

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 43203)
számozzuk meg a hsz-ed a kedvemért :) Nos 1. rész unalmas több ezerszer leírtad sztem már alapból le van valahova írva hogy egy kattintásra benne legyen a hsz-edbe :) uncsi :) és már igazából magadat égeted hogy egyetlen dolgon lovagolsz :)

Ha észrevetted volna ebben a témában csak a 100éves dolgokat nyomatja mindenki ugyhogy ez van:D
Csak azért mondom megjegyzem én a neveket akivel összkerültem valaha is bárhol :)És látod pont azok okoskodnak legjobban akiket legyöztem
pl: stve,Cyby,te:)

BeeLord 11-14-2006 19:04

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 43207)
akiket legyöztem

Egyszer és mindörökre?

Dragi 11-14-2006 19:06

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 40956)
Az elöbb ment az,hogy nekem nincs vippem és nem akarok bukni:)
Hát én is ilyen okok miatt:)
De akkor ne szolj bele olyanba amiről fogalmad sincs:)(bár nem akarok abba belemenni,hogy te valo vippes vagy és párbajon sok vippet nyerhetsz)
De egész nap a gépnél ülsz megy a nagy számla azzal is segíthetnél nekik pl kevesebbet ülsz a géphez(annyival amennyit nekem beszélsz:D)
ja és 50vippért is van párbaj az 40ft azért annyi csak jut:)

tessék zsbembe turkálás :p 86 oldalig visszanéztem csak miattad!

Harcosok 11-14-2006 19:06

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 43208)
Egyszer és mindörökre?

Nem :)
De ugyérzem kb a tanácsok is vannak már 3-4hónaposak akkor én is emlegethetem a régi dolgokat :)

Dragi 11-14-2006 19:08

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 43207)
Ha észrevetted volna ebben a témában csak a 100éves dolgokat nyomatja mindenki ugyhogy ez van:D
Csak azért mondom megjegyzem én a neveket akivel összkerültem valaha is bárhol :)És látod pont azok okoskodnak legjobban akiket legyöztem
pl: stve,Cyby,te:)

Aha engem marhára legyőztél :D angolba töröltem az elhanyagolt orimat! L-be meg a kitiltott orim ellen pampogtál gratula :) nincs kedved valahol normálba újra összemérni a tudásunkat szemtől szembe ?:) nem úgy mint egy sunyi kis ...

Csokibácsi 11-14-2006 19:09

Quote:

Originally Posted by Harcosok
Idézz nekem ne hablatyolj

Ez nagyon aranyos :)
Mutatok valamit:

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi
Ha nem így gondolod, akkor idézz, kíváncsian várom

Quote:

Ne terelj, idézz. Várom

Quote:

ui: még mindig várom az idézetet.

Quote:

várnám azt az idézetet

Na ennyit Harcosokról és a hablatyról. Azóta sem idézett, mivel nem tud mit, csak szája volt hatalmas :P

All times are GMT +1. The time now is 11:51.