![]() |
Quote:
Másik hatalmas előny: a hadi dolgokra fel lehet készülni, hiszen tudod, mikor fog csapódni, míg a tolvajkodás azonnali. Szerintem ezért nem lehet ezeket így összehasonlítani. |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Annak meg végképp nincs értelme, hogy csak úgy hülyeségből gyilkolássza a katikat. Különben is, ez a topik arról szól, hogy adjuk vissza a félelfet... Szóval legyen a szövidbe egy félelf, aki vissza tud ütni. Ennyi. |
Nem lehetne, hogy az én beírásaimra csak olyanok válaszoljanak, akik értik is, amit írok? :D
|
Quote:
|
Quote:
Engem az egész módosításban nem az zavar, hogy erősebb lett a feles, hanem hogy nem az eredeti felvetés irányába mozdult el(nem lesz jelen a felsőbb csoportokban, csak elvétve), hanem egy igazi gonosz genyózógép lett belőle, ami értő kezekben halomra tudja szivatni még a közepes tudású játékosokat is. |
Quote:
félelf felméri... mire jön a sereg? mészár? mindent ki kv előtt 5 seccel. csapódik - elhullás nulla - bevásárol, pénzt ugye nem kellett eltegye. voila. |
Quote:
|
Quote:
Ez egy stratégia játék, nekem nagyon bejön. Azzal, hogy bekerül a seregek felmérésének lehetősége, több lesz a lehetőség, nem kevesebb, ez szintén tetszik. De ezt úgy mondod, mintha ez a lehetőség csak "másoknak" lenne hozzáférhető és ti pedig mekkora hátrányban lesztek "másokhoz" képest. Különben sem csak mészár és fosztogatás létezik. Már egy ideje be lettek jelentve a változások és a határidők, hogy mindenkinek legyen ideje felkészülni. |
Engem az zavar, hogy nem érted amit írok, és így válaszolsz rá, azaz konkrétan nem is a beírásomra. A személyeskedős dolog pedig nem nekem szólt, lévén semmi személyeskedésem nem volt Ati beírása előtt. Részemről most tiltottalak le a saját nyugalmam érdekében. :D
PS:kevés nagyobb botorságot írhatnál ide, mint hogy én félek egy kezdőtől.. És még én járatom le magam... |
All times are GMT +1. The time now is 01:17. |