![]() |
Quote:
Nem írta Ati, hogy Szesy miatt pénteken lesz a párbaj. Úgy szokta csinálni, ha megfigyelted, hogy amelyik időpontra a legtöbb igény érkezik oda rakja a párbajt :) Csüt délelőtti jó lenne már párunknak, szóval én azt támogatom elsősorban. |
Quote:
pfff a kedd 19-22 is jó volna, én meg azt, de gondolom, az én támogatásom sokat nem ér :), na pá! |
Quote:
Nem hiszem, hogy láttál tőlem olyat, hogy "csakazértse akkor lesz, amikor XY-nak jó". |
Nem ma lesz a párbaj. :) Úgyhogy egy pár óráig még jöhetnek az igények, hogy minél több embernek megfelelő időpontot találhassunk a hétre!
|
Quote:
szerda este 17-20 v. 18-21 v. 19-22 lenne jó, vagy amit már korábban írtam, a csütörtök 09-12 vagy a 10-13... |
Quote:
|
Quote:
A mekiből meg rizikós Hódozni, fene se tudja hányan játszanak innen, és már így is rossz hírem van, nem kell nekem az, hogy átpakoljanak több ori szabálytalan vezetése miatt. Habár a párbajos ori anarchos, de attól még nem egészséges :) Júpíci nem áll a helyzet magaslatán :) Ja és áram sincs a lakásban, szóval tiszta középkorban élek. Azsonták mára enyhül a vihar, de biztos azért van ez mert megpróbáltam Ati kérésének eleget tenni és ördögöt megpróbáltam űzni :) :p |
Quote:
Még talán Tibu is onnan játszot?!:D |
Quote:
Az egyetlen hely ahol tönkre ment a Meki az almádi volt :) Már 2-3 éve nincsen Meki, pedig ez volt az első Meki győrön kívül dunántúlon :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 03:08. |