![]() |
Quote:
|
Quote:
amit előtt írtál, ha vki tart piacon dolgokat, ügyeljen rá, hogy ha hazaér, biztonságban kitegye ez fajtól független a hullának is lehetnek milliós tekijei, de akkor vigyázzon is rá más sem sír, pedig tudok olyat, hogy vkiről leírtottak 800.000!!! katonát B-ben passzióból... ezt az ország tulaja írta meg nekem, de nem sírásként... Nem ismételgetem többet, ezért utoljára összefoglalom, ami a véleményem és ehhez tartom is magam: -Legyen erősebb a hulla, de ne úgy, ahogy Ati felvetette (az nem érdekel, mennyi ember döglik, ha beütöm akár A-ban), a %-okat rábízom a nagy "újítókra" -Ne legyen ilyen esztelen ötlet, hogy lopástól is lehet betegedni... -Ne fertőzhessen hulla más orit azzal, ha Ő támadja meg... Most már nem is fogok ilyen beírásokra reagálni, hogy hagy halmozzon már fel vagyont... Mások és én is szeretnék gyarapodni, de ez senkit nem érdekel, akkor a hulla se engem ezügyben Aki B-ben is hulla, az tudjon rá, hogy kapja az áldást... Most jutott eszembe, hogy olvastam vkitől egyszer egy okosságot a hullával kapcsolatban, kb. ezt: " aki hullával van, játszom úgy, hogy ha ne álljon egy helyben, hanem menjen mindig, akkor a baszakodás nem sokat ér ellene" A faj olyan kb, mint az ork, kell hozzá kellő aktivitás, tehát akinek ez nincs meg, ne sírjon, ha hullát választotta és épp lelopják a rakit, vagy begyújtják, mert ez is egy taktika része hulla és hulla között is van különbség, láttam már olyan hulla gömböt, hogy "az igen", meg olyat is, amit nagyapám is csinálna... Jah és ez még mindig nem a Holtak hajnala, azt hiszem van másik 7 faj a játékban, ezt is vegyük figyelembe, mielőtt elindítj(átok)uk a kamikaze hullákat ezzel a sok "fantasztikus" ötlettel felvértezve... Na kb, ennyi ami még bennem volt a hullatuninggal kapcsolatban... |
10.6k hekin leteszteltem 140k lakosbol 52k hal meg első korben 2korben 3.2k lakos
utana csokken és 2,5k-val fejezte be az utolso kort 10 kor alatt gyogyult meg ez korház nélkuli teszt volt és csak utolso korben ment a korház magyarul 10k hekin még nincs gond a pestissel ugyértem meg lehet finanszirozni simán csinálom tovább a teszteket korházzal meg ugy hogy első kor után visszafokozom a lakost mintha sereg jonne amit meg kell fogni es nagyobb hekin is tesztelek ha végre behoznak ott egy zombit majd irok ha lesznek további fejlemények |
Quote:
. Quote:
|
mondjuk ha a kezdo körben jon a sereg ugy nem tom hogy lehet mukodoképessé tenni az épuleteket
és hogy erdemes e előre fokozni vagy az is elmegy |
Quote:
ha viszont az elhullás utáni korben befokozol hogy ne 50 lakosod legyen (asszem annyi a minimum) akkor folytatodik de nem tul erős igazábol nagy hekin az első korrel van probléma és gyorsan gyogyul... |
Quote:
Te mondtál már építő jellegű dolgot ehhez a témához, vagy csak hajtogatod az olyan nonszenszeket, minthogy láttál már "az igen" hullát, meg olyat is amilyet nagyapád is tudna csinálni. Hát lol vagy, ilyet minden fajból lehet látni... Meg a valaki "okosságait" ami komplett hülyeség volt az eddigiek alapján, meg a többi terelést a lényegtelen témákra, minthogy minden fajjal ugyanolyan nehéz vagyont tartani (csak az nem esett még le, hogy minden fajt nem ugyanolyan nehéz szétszedni). Meg hogy legyen, de azt más találja ki, meg hogy ne legyen..., ne legyen... Pool én tisztellek, mert jó játékos vagy, de ez a hsz-ed szerintem nagyon flegmára sikerült, már meg ne haragudj... :) |
magyarul ha a pestis elso korében megy vissza a zombi vagy akárki más akkor esélytelen védeni ha jon valaki....
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Mindent összevetve: Támogatom, hogy legyen erősebb, meg minden. Egy ork szintet is el tudnék fogadni, ahogy Dus írta akár pár százalékkal erősebbet is (támadásban). A betegségből lejjebb szednék, mert azt durvának találom. Még az rezisztanciáját sem venném el teljesen, csak minimálisra csökkenteném. Biztos nem lesz könnyű ezek után sem vele játszani. Aki meg bírja a retorziókat az megérdemli az ütőerőt! Teljes mértékben ellenzem a betegség terjedését bármilyen a mostanitól eltérő módon! |
Dyn, nem akarlak elkeseríteni, de a hulla csak a csatában elesett katonákat kapja meg.
|
All times are GMT +1. The time now is 06:01. |