Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   dvd,mozi filmek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2592)

Ildee 10-22-2010 08:19

nem tudjatok h lesz e 2. resze az inceptionnek, a vege egy kicsit nyitott volt, a porgos kis targgyal,hogy vajon csak almodik e. :)

Xeper 10-22-2010 08:30

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 268144)
nem tudjatok h lesz e 2. resze az inceptionnek, a vege *** :)

Ez egy kissé spoileres lett... végig ezen gondolkoztam a film alatt, hogy mi lesz...

Ildee 10-25-2010 09:42

Tolvajok városa
Jó film Ben Affleck rendezésében.

Sejtcsere és támadás
Megható vígjáték, egy részeg alak egy bulin kicseréli a donor spermáját sajátjára... 7 év múlva találkozik fiával, aki a kiköpött mása

7mérföldes szerelem
Telefonsex, és mi egymás

Vent 10-25-2010 17:53

1492 - A Paradicsom meghódítása

1492 augusztusának egy hajnalán legénységével, háromárbocos vitorlásával és két kísérőhajójával útnak indult Spanyolországból egy tengerész, hogy bizonyítsa a világnak elméletét. Úgy gondolta ugyanis, hogy létezik egy új, a jártnál jóval rövidebb és biztonságosabb tengeri útvonal a kincseket rejtő Napkelet felé. A hetekig tartó kalandos út során azonban nem jutott el eredeti céljához, hanem egy addig ismeretlennek számító vidékre sodródott, ahol paradicsomi állapotok fogadták, és a különös őslakosok is békésnek tűntek. A viharos életű tengerészt Kolumbusz Kristófnak hívták, a Paradicsom pedig nem volt más, mint Amerika!

Az új kontinens felfedezéséről szóló történelmi eposzt Vangelis zenéje és Ridley Scott gyönyörűen megkomponált, szemet gyönyörködtető képei teszik feledhetetlenné!

Tsobi 10-31-2010 19:00

Andrew 10-31-2010 19:01

Én láttam... De szerintem nem volt akkora durranás :o
Pedig setétben néztük :D
Mondjuk ha a költségvetését nézzük, le a kalappal előttük :)

csabi 10-31-2010 19:25

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 269607)

már van 2. rész is, de ha szereted az ilyen filmeket, akkor érdmes ezt megnézni:

Ati 10-31-2010 19:32

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 269608)
Mondjuk ha a költségvetését nézzük, le a kalappal előttük :)

A Blair Witch project volt eddig a legolcsóbb, nem? Az elég régi, nem tudom, hogy ez a mostani azt megdöntötte-e. No meg a Paranormal Activity-t nem is láttam.

Azt (Blair Witch project) látta valaki?

Tsobi 10-31-2010 19:38

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 269609)
már van 2. rész is, de ha szereted az ilyen filmeket, akkor érdmes ezt megnézni

Kifejezetten nem szeretem az ilyen filmeket. Csak abban az esetben nézek ilyesmit, ha valaki ajánlja. A The Fourth Kind c. filmen is napokig rágódtam, miután Von ajánlására megnéztem.

csabi 10-31-2010 19:38

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 269610)
A Blair Witch project volt eddig a legolcsóbb, nem? Az elég régi, nem tudom, hogy ez a mostani azt megdöntötte-e. No meg a Paranormal Activity-t nem is láttam.

Azt (Blair Witch project) látta valaki?

igen. ez is két részes. a második valahogy nagyon össze-vissza film lett, de az első ilyen úttörő kategória, amiből aztán lett a REC és a paranormal activity és társai. :)

All times are GMT +1. The time now is 06:29.