![]() |
nem tudjatok h lesz e 2. resze az inceptionnek, a vege egy kicsit nyitott volt, a porgos kis targgyal,hogy vajon csak almodik e. :)
|
Quote:
|
Tolvajok városa
Jó film Ben Affleck rendezésében. Sejtcsere és támadás Megható vígjáték, egy részeg alak egy bulin kicseréli a donor spermáját sajátjára... 7 év múlva találkozik fiával, aki a kiköpött mása 7mérföldes szerelem Telefonsex, és mi egymás |
1492 - A Paradicsom meghódítása
1492 augusztusának egy hajnalán legénységével, háromárbocos vitorlásával és két kísérőhajójával útnak indult Spanyolországból egy tengerész, hogy bizonyítsa a világnak elméletét. Úgy gondolta ugyanis, hogy létezik egy új, a jártnál jóval rövidebb és biztonságosabb tengeri útvonal a kincseket rejtő Napkelet felé. A hetekig tartó kalandos út során azonban nem jutott el eredeti céljához, hanem egy addig ismeretlennek számító vidékre sodródott, ahol paradicsomi állapotok fogadták, és a különös őslakosok is békésnek tűntek. A viharos életű tengerészt Kolumbusz Kristófnak hívták, a Paradicsom pedig nem volt más, mint Amerika! Az új kontinens felfedezéséről szóló történelmi eposzt Vangelis zenéje és Ridley Scott gyönyörűen megkomponált, szemet gyönyörködtető képei teszik feledhetetlenné! |
|
Én láttam... De szerintem nem volt akkora durranás :o
Pedig setétben néztük :D Mondjuk ha a költségvetését nézzük, le a kalappal előttük :) |
Quote:
|
Quote:
Azt (Blair Witch project) látta valaki? |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:29. |