![]() |
Quote:
|
Quote:
|
x (#x)
valmaikor Helyezés:xx Érték: xx Így írtok ti novellám következik: hadis fajt keresünk: gnóm, ork, orias A törpök érdekszervezete tiltakozik a negatív diszkrimináció ellen! Követeljük, hogy a diplomácia menüpontban a törpe is legyen elismert hadifaj! Követeljük továbbá a mindennapi meleg ételt, a 8 órás munkaidőt és a fizetésemelést! Ezenkívül törpeként, igen törpeként...a hátsó sor is hallja: törpeként szövit keresek :) Ez be kell rakni a megfontolás alatt állóba :DAm szép kis dipi nekem nagoyn tetszett. |
Király volt Red! jár a pont!
|
xyz (#xyz)
2007-08-03 16:50:46 Helyezés: xxx Érték: xxxx szövit keresek Miért is ragozzuk:D:D Egyszerű ,mint az 1*1;) |
xxx (#xyx)
xxxx Helyezés: x Érték: xx "nagydarab" varist keresünk Jófej :D |
Bocsi hogy sokat írok ide de most elememben vok :D
xxx (#xxx) xxxx Helyezés: xx Érték: xx Elf varázsló keres szövetségest,MSN van,katonák vannak,tekercsek meg ilyenek vannak.Nekem igazából mindegy h mi a nemzetiséged.Ha szövetséget akarsz kötni,írj. Valamiről nagyon lemaradtam...Milyen nemzetiségek vannak a hódban?Én pl angol szeretnék lenni..:D:D |
én meg kianai, azok többen vannak, kézeld mekkor sereget tudnék előállitani :-)))
|
Quote:
Csak így fogalmazott:) |
sapadland (#xxxxxx)
2007-xx-xx xx:xx:xx Helyezés: xxx Érték: xxxxx Egy varis országal szeretnék szövetséget kötni a 700-dik hely környékén minimum 600-varázslója legyen. Ez aztán kőkemény élezett vari lehet :D |
All times are GMT +1. The time now is 02:48. |