![]() |
Quote:
na mindegy lenyugszom (illetve ezt már tegnap megtettem) de az ilyen irónikus beszólások irritálnak direkt nem jöttünk ki ide fröcsögni pedig lett volna rá ok ha azt írták volna kiszúrták készültek és kitettek sok íjat elérhető áron akkor még meg is emelem a kalapom de én is tettem ki íjakat mégpedig nem 3 órával a támadás előtt azt már ha valaki készül rég láthatta volna és amenyni kint volt egy biztos NEM A FÖLÉ TESZEM KI A SAJÁT ELÉRHETŐ ÍJAIMAT na jó éjt |
Udv Wolfi!
Akarnak semmi koze nincs a lamakhoz ezzel most ugymond mellelottel.. Ha anyazni akarsz akkor miert nem a lamakat szidod?? Nem ertem miert kell igy kibukni.. |
Quote:
tudom, hogy nincs köze a lámkhoz de akor is minek ír olyat amivel felidegesít! a lámákat sem fogom anyázni mert bizonyítékom nincs és az is lehet, hogy épp nekik ért ki egy adag íjászuk a leírt időtatományan (ami kérdéses) bár ezzel már csak eldicsekedtek volna szerintem:) grat a védéshez maradjunk ennyiben ok? :) |
Quote:
éplista is meg minden ahhoz, hogy tudjuk eymaguk nem tudnak fulra íjazni ! ennyi elég vagy kíváncsi vagy még valamire? |
2011-11-07 19:00:53 Hanyatlás (#3186) támadást indított Bátor Lovagok Újjászületett Egyesületének a Vezérei (#3609) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 6675 hektár földet.
Igy tenyleg megerni kidobalni mindenkit. Kar, hogy ellenuk ezt nem tettek meg. (nem, termeszetesen nem kar, de jobb lenne, ha tobb korbe kerulne kileptetni vkit) |
[quote=Remedy;294069]2011-11-07 19:00:53 Hanyatlás (#3186) támadást indított Bátor Lovagok Újjászületett Egyesületének a Vezérei (#3609) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 6675 hektár földet.
Igy tenyleg megerni kidobalni mindenkit. Kar, hogy ellenuk ezt nem tettek meg. (nem, termeszetesen nem kar, de jobb lenne, ha tobb korbe kerulne kileptetni vkit)[/QUOTgratuláln lehet maradi vagyok de itt már az egyetértek ehhez én sem tudok gratulálni visszanyerték a leadott földet sőtt, de imába nem foglalom a nevüket tegnap kellett volna bocs :) |
Quote:
|
Quote:
mást nem is írok felesleges! meg lehet megint nem lenne idevaló:) ja igen nagy grat a hanyatlásnak:) |
Quote:
Amugy meg most beuthetitek oket par korig a kidobas veszelye nelkul. :P |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 20:56. |