![]() |
2011-11-07 06:00:55 Black Dragon (#3270) támadást indított Hanyatlás (#3186) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 447 hektár földet.
2011-11-07 01:01:05 Black Dragon (#3270) támadást indított Egyenlítői LáMa Vadászok (#3543) ellen, de a csatát elvesztette. Gratula a vedeshez,tamadashoz egyarant! |
Quote:
Meg légyszíves ne adj ki infót a sereg méretéről, ami ment "felétek". Bár igazából mindegy, mert a környékünk már elszabizott. :eek: |
Én kifejezetten a hanyatlásnak szeretnék gratulálni! Sőt, nem is, a kiskapunak, ami lehetőséget ad arra, hogy mire egy klán összetermeli arra az 1-2 klánütésre elegendő pénzt, addigra az ellenfél újra 1% föld leadásával minimalizálhatja a veszteséget.
Össze se mertük számolni, hogy ez a 447 hektáros éjszaka mennyibe került. |
Quote:
hmmmm, ez számomra már információ kiadása más részére, ergó jksz, vagy is, Atinak át kéne, hogy pakoljon anarchba, meg aki elmondta, hogy a csúnya, fekete sárkányok mennyivel mentek, ami ugye nem fog megtörténni, mert ez kevés hozzá. |
Kezdem azt gyanítani , hogy titeket fizetnek az állandó vádaskodásért
Hex: honnan tudod mennyi ijjat kellett bevenniük ? :/ Én inkább azon gondolkodom , hogy miért nem akkora sereggel mentetek ami biztos befér ? gondolom volt éplistátok minden tagról |
Quote:
Még terveztünk pár barakkot, de már régóta kitűztük a támadás időpontját és nem akartunk a kőhiány miatt halasztani. Elvileg ugye nem tudtak volna bevenni annyi íjat és nagy éhezéseket sem láttunk. De amit ugyanez a csiripelő madaratok kifecsegett, az elfogadható magyarázat nekem a védésre és jobb abban hinni. Ha meg tévedek, tulajdonképpen akkor sem történik semmi. |
Quote:
Mert ugyebár a piac : raktár A becsült érték még mindig nem 100% biztos siker |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 00:59. |