Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Minden ami PC Játék! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=61)

Andrew 07-27-2010 19:09

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 258950)
IG2-höz hasonló játékot én is ezer éve keresek, de olyan jót még nem találtam. :(

Haegemoniát próbáltad? Azzal egész sok időt sikerült elütnöm :)

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 258953)
"Sin of Solar Empire"
csakis "star wars requiem v2.7.2"- es moddal
sokat játszottam anno ig2-vel, de ez legalább annyira tetszett

Köszi, utánanézek :)

Szóval valami olyasmit keresek, amiben pléhbödönök lövik rommá egymást az űrben :D (A Star Trek Legacyt próbáltam - nem lenne rossz, csak rémes :p)

szamóka 07-28-2010 09:40

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 258961)
Szóval valami olyasmit keresek, amiben pléhbödönök lövik rommá egymást az űrben :D (A Star Trek Legacyt próbáltam - nem lenne rossz, csak rémes :p)

Pl. Homeworld 1-2, ugyan nem mai darabok, de jók. Vagy pl. Project Earth, O.R.B., amik szintén korosabbak már, ellenben gagyik.

Dus 07-28-2010 19:16

Quote:

Még nem, talán majd rálesek, köszi. :)

Rotcsa 08-02-2010 23:49

Quote:

Én nagyon szerettem. AZ a solon hagyatékot már nem tudom miért, de végül nem próbáltam ki. Úgy tudom már nem is ot folytatódik, ahl abbamaradt, vagy hogy nincs benne történet-alapú játékmenet, nem is tudom...

Redback 08-03-2010 00:51

Mostanában a Need for Speed - Most Wanteddal játszom. Most játszom a játékkal komolyabban először. Legaggasztóbb, hogy az elején szinte bármilyen autóval, nevetve végig lehet verni az összes ellenfelet. A feketelistán 3. ember következik most, de a fullos Gallardommal szenvedni kell az első helyért, mert bizony a többi autó sokkal jobb, olyan sebességgel vesznek egyes kanyarokat, és olyan hirtelen lőnek ki, hogy az elképesztő. Persze van ellentéte is, amikor a 4 perces versenyen fél perccel nyerek... Az aranyközéputat kéne megtalálni.

Kubbi 08-03-2010 12:23

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 259379)
Mostanában a Need for Speed - Most Wanteddal játszom. Most játszom a játékkal komolyabban először. Legaggasztóbb, hogy az elején szinte bármilyen autóval, nevetve végig lehet verni az összes ellenfelet. A feketelistán 3. ember következik most, de a fullos Gallardommal szenvedni kell az első helyért, mert bizony a többi autó sokkal jobb, olyan sebességgel vesznek egyes kanyarokat, és olyan hirtelen lőnek ki, hogy az elképesztő. Persze van ellentéte is, amikor a 4 perces versenyen fél perccel nyerek... Az aranyközéputat kéne megtalálni.

próbálj ütközések nélkül vezetni :p

Redback 08-03-2010 12:51

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 259429)
próbálj ütközések nélkül vezetni :p

99 %-ban úgy megyek, a kis rövidítéseken súrolom néha a falat, meg visszafordító éles kanyarokban egy kicsit nekimegyek falnak :D

szerk: Persze ha rendőrös üldözésről van szó, ott minden kocsinak nekimegyek, mert kell a nagy vérdíj. Azt hiszem az a neve :D

Csokibácsi 08-03-2010 20:31

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 259433)
99 %-ban úgy megyek, a kis rövidítéseken súrolom néha a falat, meg visszafordító éles kanyarokban egy kicsit nekimegyek falnak :D

Tökmindegy mit csinálsz, Most Wanted-hez sem írtak normális AI-t.
Helyette van fantasztikus kikapcsolhatatlan catch up opció, ami megöli a maradék játékélményt. Ennek az áldásos hatásait tapasztalod, mikor a fullos Lambód mellett alapjáraton elhúz egy defektes Velorex, 300km/h sebességkülönbséggel.

Alg 08-03-2010 21:06

StarCraft 2-t tolja valaki B.neten?

Redback 08-03-2010 23:33

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 259486)
Tökmindegy mit csinálsz, Most Wanted-hez sem írtak normális AI-t.
Helyette van fantasztikus kikapcsolhatatlan catch up opció, ami megöli a maradék játékélményt. Ennek az áldásos hatásait tapasztalod, mikor a fullos Lambód mellett alapjáraton elhúz egy defektes Velorex, 300km/h sebességkülönbséggel.

Miaz a catch up opció?

Az AI után utánanéztem, és mesterséges intelligencia :)

All times are GMT +1. The time now is 12:19.